МИНИ ПИНЧЕР /Miniature pinscher (zwergpinscher) FCI N185 МИНИПИНЧЕР - родословните кучета , стандарт ,кучила ,развитие в БГ
Публикувано: 04 March 2012 - 11:05 AM
Bajirao - той от всички бебета е най гушкав и търси контакт -мнооогооо е спокоен .Първи ми се завря в елека и се кротна там :) Обича да се дъвче със сестра си и обикновено тя го пердаши . Хапва гранула - не се е налагало да ги кисна - дирекно на мама в паницата се намърдаха и проядоха.
Публикувано: 04 March 2012 - 11:14 AM
Кимон таткото на Арвен , , Алла Балла , Аурора и Найк
Лично на мен най ми допада - А Флай Лейди - не за друго , а защото е най дивото и игриво бебе :) Надявам се да мога да ги видя отново на 2 месеца
Лично на мен най ми допада - А Флай Лейди - не за друго , а защото е най дивото и игриво бебе :) Надявам се да мога да ги видя отново на 2 месеца
Публикувано: 08 March 2012 - 07:26 PM
Здравейте, аз так с последни новини-
Моята прекрасна Алла-Балла Вече е в Италия. С нетерпение ще чакам снимки от там.
Вече са само четири бандита-
Это ги бандата:)
А Флай Лейди-все още най маничко кученце в кучилото, но най смела и закачлива от всички, с апетита на немска овчарка и невероятен чар:))
Моята прекрасна Алла-Балла Вече е в Италия. С нетерпение ще чакам снимки от там.
Вече са само четири бандита-
Это ги бандата:)
А Флай Лейди-все още най маничко кученце в кучилото, но най смела и закачлива от всички, с апетита на немска овчарка и невероятен чар:))
Публикувано: 09 March 2012 - 12:35 PM
Значи малката красавица замина... :) Надявам се да е попаднала на най добрите стопани .
A Fly Lady си остава моята фаворитка :) обичам я тази лудетина и замислям да я отмъкна следващият път като идваме на гости :) -перфектна е за АДЖИЛИТИ.
а това са моите момчета и дама - Barbarosa Bravo Master и Barbarella Brilant Master заминават в развъдник Masterhof достойни наследници на Баща си -WW CHJoker Show Lacky L. Max- Маster Misha.
За Bajirao търсим достоен стопанин с желание за спорт и изложби.
A Fly Lady си остава моята фаворитка :) обичам я тази лудетина и замислям да я отмъкна следващият път като идваме на гости :) -перфектна е за АДЖИЛИТИ.
а това са моите момчета и дама - Barbarosa Bravo Master и Barbarella Brilant Master заминават в развъдник Masterhof достойни наследници на Баща си -WW CHJoker Show Lacky L. Max- Маster Misha.
За Bajirao търсим достоен стопанин с желание за спорт и изложби.
Публикувано: 21 March 2012 - 10:55 AM
Bajirao, Barbarossa и Brillant
Публикувано: 23 March 2012 - 06:18 PM
Бебетата са на почти 2 месеца .Утре сме в Ягодина Сърбия :) Барбароса и Брилянт ще останат в развъдник Мастерхоф , а ще се върнем с още една руса мадама Гермлин Мастерхоф :)
Bajirao 22.03.2012
Bajirao 22.03.2012
Публикувано: 24 March 2012 - 12:24 PM
Bajirao е страхотен!
Още една руса мадама ли!!!? Пожелаваме ви много успехи!!!
Още една руса мадама ли!!!? Пожелаваме ви много успехи!!!
Публикувано: 28 March 2012 - 09:35 AM
На изложбата в Ягодина беше много хубаво ,нагледахме се на красиви кучета. Брилянт и Барбароса вече са при новият си стопанин ,Баджирао нова приятелка - русата Гермлин Мастерхоф .
Пускам снимки от там :)
Имаги заедно с победителя в клас млади при доберманите :
Баджирао почти на 2м.
В неделя бяхме на аджилити цялата група - може да ни гледате по ХОБИ ТВ - Имаги много се кефеше на тренировката отдавна не беше ходила , а малките бебета се запознаха с терена и батковците и каките, с които ще тренират като направят необходимата възраст.Гермлин реши че с леля Имаги е готино и тичаше след нея докато тя скача :))) - събра много почитатели ...
Баджирао беше много срамежлив и реши, че трябва да се гушка при водещата на ХОБИ ТВ :)
Пускам снимки от там :)
Имаги заедно с победителя в клас млади при доберманите :
Баджирао почти на 2м.
В неделя бяхме на аджилити цялата група - може да ни гледате по ХОБИ ТВ - Имаги много се кефеше на тренировката отдавна не беше ходила , а малките бебета се запознаха с терена и батковците и каките, с които ще тренират като направят необходимата възраст.Гермлин реши че с леля Имаги е готино и тичаше след нея докато тя скача :))) - събра много почитатели ...
Баджирао беше много срамежлив и реши, че трябва да се гушка при водещата на ХОБИ ТВ :)

Публикувано: 29 March 2012 - 08:36 PM
Развъдник T&IA
Клубни мини пинчери с родословие за хора с нежна душа и атлетично сърце :)
Първите 2 кученца миниатюрен пинчер направиха своя дебют на аджилити и по ХОБИ ТВ гледайте ни ! И ако сърцето ви спре и искате атлет с нежна душа обадете ни се :)
0898734043 развъдник Т§IA за мини пинчер.
Първите 2 кученца миниатюрен пинчер направиха своя дебют на аджилити и по ХОБИ ТВ гледайте ни ! И ако сърцето ви спре и искате атлет с нежна душа обадете ни се :)
0898734043 развъдник Т§IA за мини пинчер.