НАМЕРЕНИ кучета/котки
Публикувано: 12 March 2007 - 08:14 PM
Вчера в градинката зад Музея "Земята и хората" се мотаеше самичко ето това овчарче. Беше весело и си играеше с другите бездомни кучета от района. В добро състояние, но с някаква малка бучка на муцуната, може би оток. Черно/бежаво на цвят, женски пол.
Прикачени файлове
-
kuche2.jpg (173.46K)
Брой сваляния: 122
Публикувано: 13 March 2007 - 08:43 PM
Цитат
Намерен мъжки английски сетер в района на кино "Изток". Кучето е блъснато от кола и в момента е в на лечение в клиника.
За връзка - 872 68 22, 0885 574 678
За връзка - 872 68 22, 0885 574 678
търси се английски сетер на име Джордж с две черни уши и едно черно око.Каишката му е шарена изгубено е в района парк хотел москва-хотел плиска в квартал изток кучето е много дружелюбно моля който го е виждал или го е прибрал моля да се обади на телефон 872-24-16 или 0888552055
Сем. Димитрови
Публикувано: 13 March 2007 - 09:04 PM
Цитат
Това е било кучето, но за съжаление било лошо ударено и е починало...
Някой свързал ли се е със стопаните да има каже?

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 13 March 2007 - 09:06 PM
Цитат
Цитат
Това е било кучето, но за съжаление било лошо ударено и е починало...
сериозно ли? аз токущо се обадих на семеиството да им каза че са го намерили... s)
жалко s) s) s)
Ужасно, някой може ли да каже клиниката, в която е лекувано и ако имаш желането да им звъннеш пак и да им кажеш... s)
п.п. Видях сега горния пост, ясно, гадна работа.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 21 March 2007 - 09:37 AM
От 2 дни в Редута близо до парка Гео Милев се мотае кученце - младо животно - порода не мога да определя , цвят - златисто и бяло. Високо е около 40-45см. Не е зло, но е наплашено - като го викам не идва. Имаше си нашийник със закопчалка за повод. Смятам, че е изгубено. Ако го видя днес ще опитам да го примамя с храна и да го снимам.
Ако някой си го познае или иска повече инфо 0886102232 Ирина.
Ако някой си го познае или иска повече инфо 0886102232 Ирина.
Публикувано: 22 March 2007 - 10:12 PM

Намерен възрастен женски пудел, в доста окаяно състояние. Вероятно изгубен или изхвърлен отдавна. В момента е в клиника Св. Георги на лечение, но се търси временен или постоянен дом, защото хората, които са намерили кучето, нямат финансова възможност да го оставят дълго в клиниката. За повече информация - 870 44 64, 987 46 36
Публикувано: 28 March 2007 - 09:13 AM
Тази сутрин във двора на 40-то училище във Люлин 9 намерих женско,дребно куче.
Седеше и се оглеждаше все едно чака някой s) ,въртях се около половин час не видях никой да го търси и го прибрах във къщи.Кучето е женско и личи че е домашно-със нашииник е,реагира на "ела тук" веднага,доста е наплашено.
Моля ако някой знае кои са собствениците му или си го търси да се свърже със мен на телефон 0899219319

Седеше и се оглеждаше все едно чака някой s) ,въртях се около половин час не видях никой да го търси и го прибрах във къщи.Кучето е женско и личи че е домашно-със нашииник е,реагира на "ела тук" веднага,доста е наплашено.
Моля ако някой знае кои са собствениците му или си го търси да се свърже със мен на телефон 0899219319

Публикувано: 28 March 2007 - 02:29 PM
2 малки кученца вълча порода са изхвърлени в градинката пред входа на Енерго-Запад. Видима възраст - около 1.5 - 2 месеца, състояние - отлично, хранят ги служителите от Енергото и хората които си плащат сметките, но нали Ви е ясно че това е до време - ако някой си търси куче - знае откъде

,,Работата по общественополезни каузи е бавна, уморителна, неблагодарна, а ползите ще се видят най-рано от следващото поколение. Освен това всички, които имат някакъв пряк търговски интерес от тези каузи, се вбесяват, като видят, че ти нямаш такъв и постоянно ти вменяват мисли, постъпки и чувства, които и при най-голямо желание ти не можеш да си спомниш да си помислил, направил или изпитал..."
Публикувано: 29 March 2007 - 07:32 PM
Цитат
А хората от енерго дали ще се съгласят да дадат кученце ? Понякога хич не са дашни ...
Едва ли някой ще го интересува.....
Така или иначе предполагам че кученцата са пуснати там точно с тази цел - някой да си ги хареса!

,,Работата по общественополезни каузи е бавна, уморителна, неблагодарна, а ползите ще се видят най-рано от следващото поколение. Освен това всички, които имат някакъв пряк търговски интерес от тези каузи, се вбесяват, като видят, че ти нямаш такъв и постоянно ти вменяват мисли, постъпки и чувства, които и при най-голямо желание ти не можеш да си спомниш да си помислил, направил или изпитал..."