Dog.bg Форуми : НАМЕРЕНИ кучета/котки

Към съдържанието

• (52 Страници) +
  • « Първа
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

НАМЕРЕНИ кучета/котки

#561 Guest_Мира_*

• Група: Гости

Публикувано: 27 February 2011 - 05:34 AM

Здравейте! Днес намерих 7 кутрета на около 2 седмици. Някой може ли да ми помогне-незнам към кой да се обърна ,за да им се помогне на малките-бих ги взела в нас,но нямам никаква възможност-нахраних ги и им слажих топли дрехи-но навън е много студено

#562 Guest_Мира_*

Публикувано: 27 February 2011 - 05:36 AM

Показване на мнениетоМира, в 27 February 2011 - 04:39 AM, написа:

Здравейте! Днес намерих 7 кутрета на около 2 седмици. Някой може ли да ми помогне-незнам към кой да се обърна ,за да им се помогне на малките-бих ги взела в нас,но нямам никаква възможност-нахраних ги и им слажих топли дрехи-но навън е много студено

Ако някой може да ми помогне,както и да е-да се обадим и да ги настаним някъде,където да се погрижат за тях ,моля да ми пише на емейла-mira.zhuteva@abv.bg или на тел.0886-206 943-Много са сладки!

#563 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 27 February 2011 - 05:37 AM

Показване на мнениетоМира, в 27 February 2011 - 04:39 AM, написа:

Направете тема в раздела Без дом, направете им снимки, пуснете им много обяви.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#564 Guest_lubka hristova_*

Публикувано: 27 February 2011 - 09:24 PM

Показване на мнениетоL_uba, в 10 May 2010 - 06:56 PM, написа:

Аз търся изгубен Лабрадор-на Име Бари,Изгубен в София-киноцентъра.0884 35 45 37 любкаДавам Възнаграждение

Бари е намерен след 8 месеца

#565 Потребителят е офлайн   valentina nikolova Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Потребители
Публикувано: 27 February 2011 - 11:04 PM

Страхотна новина ,че сте намерили БариКачена снимка Дано и аз намеря моят Рони.....20 април ще направи 1 година откакто го няма Качена снимка

#566 Guest_lubka hristova_*

Публикувано: 01 March 2011 - 05:47 PM

Показване на мнениетоvalentina nikolova, в 27 February 2011 - 10:09 PM, написа:

Страхотна новина ,че сте намерили БариКачена снимка Дано и аз намеря моят Рони.....20 април ще направи 1 година откакто го няма Качена снимка

Вашето беше Нем овчарка,нали/вчера видях 1мъж.нем.овчарка с черен гръб ,скосена задница,но заметаше задните крака ,явно имаше проблем.Един много съмнителен тип я разхождаше заедно с 1 бял Лабрадор.Нем.овчарка беше с черна муцуна ,но имаше и побело по муцуната явно е възрастен.

#567 Потребителят е офлайн   StaSi8 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 04 March 2011 - 05:20 AM

НАМЕРЕНО КУЧЕ

Кафяво мъжко куче, средно дълъг косъм, с бяла черта на челото до муцуната и бяло петно на гърдите. Видима възраст около година. С кафяв кожен нашийник и вързана мартеница. Намерено е София, в района на ул. Женева и ул. Любен Каравелов на 02.03.2011. Много добър характер,възпитано,но тъжно.Съседите от кооперацията пред която го намерихме не го познават. Казаха ни, че има женско куче във входа и преполагат че е избягало след нея.

За контакти: 0888 06 02 49, e-mail: anastas3@gmail.com

Прикачени файлове

#568 Guest_Fani_*

Публикувано: 11 March 2011 - 10:16 PM

СПЕШНО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Намерихме кучето в гр.Банкя, на последната спирна на автобусите до магазин "CBA". Кучето е женско, порода "немска овчарка", на видима възраст, по моя преценка, около три години, с хубава и мека козина, бели зъби, смъкната, ниска задница. Кучето носи светлокафява на цвят кожена каишка, която има метална емблема с кръгла форма и надпис "det danske spejderkorps". Надписът и логото в средата на надписа отговарят на скаутска организация, мисля датска, чийто сайт е www.dds.dk. Приложила съм снимки, на които се вижда нашийника, много характерен и лесно разпознаваем е. Кучето е добре гледано, с навици, отговаря и изпъкнява команди. Когато отворих вратата на колата си кучето се настани на задната седалка, видимо многократно е пътувало с автомобил и се чувстваше спокойно.

По моя преценка животинката не е от гр. Банкя, a е изгубена при разходка. Вероятно е кучето да е в района, където го намерих от около седмица или по - конкретно от четвъртък - 03.03.2011 г.

Няма да мога да задържа много дълго кучето.

Моят номер е 0878664311

#569 Потребителят е офлайн   StaSi8 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 21 March 2011 - 10:24 PM

Намерено куче тип гонче, черно с кафяво на лапите и кафяво-черна глава. Сравнително къси крака и къс косъм. Има проблем със задните крака. Видима възраст около 7-8 години, женско. С кафяв кожен нашийник и вързана мартеница. Много общително и с домашни навици. Намерено е София, в района на НДК.

За контакти: 0888 06 02 49, e-mail: anastas3@gmail.com

Прикачен файл  DSC00759.JPG (47.03K)
Брой сваляния: 745

#570 Guest_Zoya_*

Публикувано: 30 March 2011 - 06:43 AM

Показване на мнениетоDog_found, в 11 September 2010 - 04:37 PM, написа:

На 11.09.2010 в района на кв. Кършияка в гр. Пловдив (в близост до парка на Малките гиганти) е намерено мъжко породисто куче. От съображения за сигурност, няма да съобщим породата. E-mail за контакт: haidebe@abv.bg .

във фейсбук търсеха ротвайлер изгубен на текето потърсете из групите

#571 Потребителят е офлайн   Rinusha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 April 2011 - 06:16 PM

Току що ми звънна баба ми - вече трети път вижда бяло куче с тъмни петна(баба ми каза,че петната са черни,но тъй като не е добре с очите не е сигурна),около 10-тина килограма,клепнали уши,дългокрако,с нашийник,на който виси нещо метално(може би адресник с телефонен номер).Не може да каже порода.Кучето се върти в района на орлов мост - София,а днес се е опитвало да пресече бул.Руски,точно пред турското посолство за да отиде отсреща в парка.Наплашено е и не дава да го хванат.
User's Signature

Може да си разочарован ако не успееш,но си обречен ако не опиташ

#572 Потребителят е офлайн   ATT Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2011 - 10:41 PM

Намерен е френски булдог в района на Хаджи Димитър. Мъжки с бяло петно на гърдите. Моля за съдействие. http://www.facebook....9173242&theater
User's Signature

Качена снимка

#573 Потребителят е офлайн   Villianne Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 16 April 2011 - 10:38 AM

Днес, при разходката в Западния парк, срещнах младо ромче.:) Спря се с моето куче и ми каза, че е намерил младо женско хъски (под годинка вероятно), сива. Твърди, че я е намерил на края на парка на реката. Ако някой си е загубил кучето в парка, да обиколи "Факултета". Успех!

#574 Guest_Никола Христов_*

Публикувано: 20 April 2011 - 09:16 AM

10:00 часа, дата 20.04. Варна . Намерено е куче порода Хъски в района между Община Варна и църквата "Света Петка" (Руското училище) ... Ако някой има информация за собствениците да се обади на 0895611535 Александър Христов.

#575 Потребителят е офлайн   kino Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 April 2011 - 12:03 PM

:excl: В района на ОВЧА КУПЕЛ стара част, гр. София , обикаля трети или четвърти ден куче, u]много подобно на [/u]БЪЛГАРСКИ ВЪЛКОДАВ, не съм специалист, кучето е видимо младо на око - около година, черно-бяло, с купирани уши, КОЖЕНА каишка / не виждам надпис/. Плаши се от вик, ако го гонят и местните кучета.Доста е едро, не позволява да го снимам, ако някой го разпознае, върти се между улиците :

Народно хоро, Народен герой и Драгоман, /където се срещат/, на поляната пред блок № 40, ул.Бързарица. Вероятно е изпуснато, изгубено ? от близките къщи ? Надявам се някой да се погрижи за него, местните казват, че не знаят нищо, гонят го ,страхуват се. Изглежда добричко, но е доста плашливо.

#576 Потребителят е офлайн   sparklet Икона

Публикувано: 06 May 2011 - 08:55 PM

Здравейте,

от 3-4 дена до входа на блок 298 в кв. Света Троица се навърта едно куче, което изглежда изгубено, не улично, защотото не се страхува от хората и други кучета. Мъжко е, може би разгонен, защото налиташе на женското куче на една жена. Няма нашийник.
Свилен Савов- 0885669879

Прикачени файлове

#577 Guest_dilein_*

Публикувано: 13 May 2011 - 12:17 PM

Здравейте преди време бях писала ,но понеже все още няма следа тонашето момче ще помоля за съдействие пак :zd_120:
Търся изгубения пред 8 месеца мъжки ротвайлер в гр.Стара Загора,на 5 години,отговаря на името Арес!!Последно е бил с метален нашийник тип удушвач.Много моля ако някой го е вижадл или има информация да пише!Възнаграждение!!

ares

#578 Guest_tatci_*

Публикувано: 14 May 2011 - 10:27 AM

Забелязано е изгубено мъжко черно бяло хъски със сини очи в гр.София, кв. Гео Милев в градинката срещу T- Market.
Кучето е дружелюбно, но не иска да тръгне с мен.От сутринта обикаля в градинката пред блока.
Ако някой има информация за собствениците да се обади тел. 0899 189 002

#579 Guest_Dre_*

Публикувано: 22 May 2011 - 09:33 PM

НАМЕРЕНО КУЧЕ! На 22 май 2011 около 22 часа до градинката "Св. Седмочисленици", София, е намерено младо женско черно куче с червен нашийник. Няма адресник. Очевидно домашно, позакръгленко и много добричко. В момента кучето е вързано на денонощното кафене в градинката, срещу църквата.

Качена снимка

#580 Guest_vladi_*

Публикувано: 24 May 2011 - 08:52 PM

Намерено е сиво-бяло мъжко хъски на 7-8 месеца в района на Обеля 2.Мейл-а ми е vlrizov@abv.bg

• (52 Страници) +
  • « Първа
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни