Намерени/Изгубени/Търсещи дом
Публикувано: 28 August 2009 - 09:34 AM
mnogo t iblagodarq sega 6te i pi6a

Ако стопанина е направил нещо, не си го изкарвай на кучето му!
Не са ме хапали животни ... само ХОРА!
Публикувано: 21 October 2009 - 01:28 PM
Търсят се стопаните му, ако не бъдат открити, ще бъде подарен само на много отговорни хора!
За информация тел. 0898 550 342 и 0878 673 533
Моля, ако някой от Хасково има възможност, нвка разлепи обявата там на няколко зоомагазина или вет кабинети!

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 08 November 2009 - 01:06 PM
Обзема ме гняв и омраза четейки тези изпълнени с тъга страници към всички онези псевдо-стопани, горди собственици на рот ЗА ДВА ДНИ. Хора, по чиито постъпки, от това което вижадм не могат да се грижат за себе си, а са решили да го правят за една невинна душа, която е готова да им търпи прищевките и да ги радва във всеки момент.
Нямам думи да изразя това, което чувствам към всички Вас, които се опитвате по всякъкъв начин да помогнете на верните ни приятели! Поклон пред всики Ви!

Съжалявам много, че не съм бил тук в моментите, когато със сигурно и аз щях да помогна

Живея в къща и дворът е изцяло предвиден за игра на моя сладък кучо. Ако има и приятелче, ще е на седмото небе от щастие.
Ако мога да помогна в бъдеще, ще се радвам. Мога да предложа добри условия за още едно куче от любимата ми порода.
Публикувано: 14 January 2010 - 06:54 PM

Източник

Публикувано: 27 January 2010 - 12:04 AM
На 22.01.2010 е изубен мъжки джак ръсел териер в района на Западен Парк / Света Тройца. Кучето отговаря на името Марко в момента на изгубването е бил с червен нашийник и черна дрешка. Кучето е бяло с черни петна и малко кафяво по муцуната и ушите.
Най-сърдечно молим всеки, който го е виждал или има някаква информация свързана с него да се свърже с нас на телефони 0888 958748 / 0896852799 помогнете ни да намерим Марко!
Голямо възнаграждение!!!
Прикачени снимки
Публикувано: 11 February 2010 - 12:48 PM

"Забравила бях, че да не съм перфектна е част от това коя съм. И част от това да съм истинска, автентична, жива. И понеже забравям, все още лесно се разочаровам и трудно си прощавам."
Публикувано: 11 February 2010 - 03:10 PM
Това куче е Кора и се намира в Русе.Стопани си има.Ето тук може да видите същата снимка.
http://forum.zoomani...=...p;sk=t&sd=a
Хамър,откъде знаеш за това куче?Каква е историята?Кой даде тази снимка?

Конформизъм е промяна на поведението,чрез която индивидът отговаря на натискa на групата,опитвайки се да е в съгласие с нея,като приема предложени или наложени норми.
Тази промяна минава през отрицание на някои предишни позиции и води до самоодобрение чрез приемането на новите.
Публикувано: 16 February 2010 - 01:05 PM

"Забравила бях, че да не съм перфектна е част от това коя съм. И част от това да съм истинска, автентична, жива. И понеже забравям, все още лесно се разочаровам и трудно си прощавам."
Публикувано: 16 February 2010 - 01:38 PM

Много жалко.Някой ще страда за кучето си...Предполагах,че това е причината да даде "фалшива" снимка.
Има малка надежда,ако се окаже,че кучето има чип.Но как ще се провери,какво ще каже човека по-натам...
Звярик,снимката най-вероятно е произволно избрана и просто свалена от нет-а.Нищо по-лесно.

Конформизъм е промяна на поведението,чрез която индивидът отговаря на натискa на групата,опитвайки се да е в съгласие с нея,като приема предложени или наложени норми.
Тази промяна минава през отрицание на някои предишни позиции и води до самоодобрение чрез приемането на новите.
Публикувано: 16 February 2010 - 02:13 PM

Публикувано: 16 February 2010 - 02:30 PM
Можеш все пак да пуснеш обяви,да кажеш къде е намерено,ако си го разгледала добре кучето и си забелязала някакъв отличителен белег-още по-добре.Ако изкочи отнякъде собственик има надежда да си го вземе обратно.Това бих те посъветвала аз.

Публикувано: 16 February 2010 - 02:36 PM

Публикувано: 16 February 2010 - 11:41 PM

Публикувано: 09 March 2010 - 05:13 PM

Публикувано: 21 March 2010 - 10:29 AM

Може да си разочарован ако не успееш,но си обречен ако не опиташ