Намерени/Изгубени/Търсещи дом
Публикувано: 29 September 2008 - 07:34 PM
Да наистина какво стана с ротвайлера ? :( Взехте ли си го ? :blink:
Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !
Публикувано: 30 September 2008 - 10:25 PM
Радвам се че тази история завърши с щастлив край.Кажи как го намери?
Публикувано: 30 September 2008 - 11:07 PM
Браво! Надничах тук с надежда!
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 01 October 2008 - 02:27 PM
Много се радвам,че го намерихте. :yahoo:Представям си какво е да загубиш добър приятел.А после и радоста когато го откриеш. :blink:Ще се радвам ако споделиш по какъв начин си го върна обратно. :blink: :yahoo:Надявам се от тук нататък да бъдете по бдителни към вашите любимци.Има и доста хора които все още не са си открили техните. :'(А това е супер гадно. :(
Публикувано: 05 October 2008 - 08:45 AM
Здравейте,
Вчера вечера към 8 на автопазар Горубляне (под моста) видях рот с купирана опашка.
Кучето изглеждаше младо и в доста добро състояние, но доста недоверчиво към хора или поне към непознати.
Не можах да му видя пола, вече се беше смрачило :( .
Ако някой си го познава...да отиде да хвърли едно око.
Поздрави!
Вчера вечера към 8 на автопазар Горубляне (под моста) видях рот с купирана опашка.
Кучето изглеждаше младо и в доста добро състояние, но доста недоверчиво към хора или поне към непознати.
Не можах да му видя пола, вече се беше смрачило :( .
Ако някой си го познава...да отиде да хвърли едно око.
Поздрави!
Публикувано: 06 October 2008 - 09:47 PM
Цитат
Значи който е е разбрал за кво става дума и без да се правиш на интересен !
е е - какво, какво неразбрах нещо? :wub:
сигорно живееш в софия? е БЪЛГАРИЯ НЕ Е САМО СОФИЯ
предлагам да се сложи в правилата , правилото да се пише градът когато става тема за нещо такова или подобно
малко емотиконки да няма сърдити :->) :wub: ;D B) ;) :blink:
Публикувано: 07 October 2008 - 07:46 PM
Всъщност, прдвид колко голям интерес за рота имаше, мисля, че това от къде е няма голямо значение.
Освен това, аз съм написала Горубляне, което ако темата те интересуваше, щеше да погледнеш, че до скоро си е било село до София.
И не се пише сигОрно....нямам повече коментари!
Предлагам мод да заключи темата, тъй като беше по-скоро съобщителна.
Освен това, аз съм написала Горубляне, което ако темата те интересуваше, щеше да погледнеш, че до скоро си е било село до София.
И не се пише сигОрно....нямам повече коментари!
Предлагам мод да заключи темата, тъй като беше по-скоро съобщителна.
Публикувано: 07 October 2008 - 09:36 PM
Който не знае къде е Горубляне има google.com. Темата за Рота стана на географска карта. Сори за офф-топика.
Много хора казват, че обичат кучето си, а само му се любуват отстрани. Да обичаш е отговорност, която не тежи. Да обичаш кучето си значи да му осигуриш нормален живот, достатъчно любов и време и да си готов да поемеш цялата любов, с която ще ти отвърне, а тя е безкрайна. Аз обичам моето куче, а вие?
Публикувано: 07 October 2008 - 09:39 PM
Цитат
Който не знае къде е Горубляне ...
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com