Намерени/Изгубени/Търсещи дом

Публикувано: 14 October 2013 - 08:29 PM

Публикувано: 24 October 2013 - 03:13 PM
 baby9, в 14 October 2013 - 06:59 PM, написа:
baby9, в 14 October 2013 - 06:59 PM, написа:
Имам 7 месечен женски ротвайлер за който нямам възможност вече да се грижа.Търся добри ,грижовни, обичливи и разполагащи с време стопани. Кучето е ваксинирано,обезпаразитено , все още няма напълно хигиенни навици и няма проблем с децата и да се вози в кола. Храни се със суха храна но не е капризна.
За повече информация 0898221567 - Венета
Снимките са от 05.10.2013
 техс2.jpg
 техс2.jpg  техс.jpg
 техс.jpgЗдравейте, аз мога да я взема да я гледам при мен. Имаме 5 годишен ротвайлер и живеем в къща с двор 850 кв.м. Много искаме да си вземем още един ротвайлер за да си правят компания с нашата Парис, а и защото имаме детенце на 2.5 годинки което има голямо желание да си играе с кучето, но то вече нее така игриво като младо кученце (не може да насмогне на енергията на детето
 ). Ако наистина мислите да се разделите с кучо и мислите, че сме подходящи може да се разберем да се видим. Моят съвет е хубаво да си помислите дали наистина искате да се разделите с кучето, защото аз не мога да си представя да прекарам и ден без да видя моята симпатяга.
  ). Ако наистина мислите да се разделите с кучо и мислите, че сме подходящи може да се разберем да се видим. Моят съвет е хубаво да си помислите дали наистина искате да се разделите с кучето, защото аз не мога да си представя да прекарам и ден без да видя моята симпатяга.

Публикувано: 27 October 2013 - 08:17 PM
Кучето е с парализа на задните крайници,но счупвания няма.Цялото е покрито с рани,които също не се знае от какво са.
Нужни са средства за да продължат да я лекуват.Шансовете й намаляват с всеки изминал ден.

Ако някой не използва фейсбуук може да помогне на момичето на тази сметка:
ANIMAL HOPE VARNA
First Investment Bank -Varna
BIC: FINVBGSF
IBAN: BG56 FINV 9150 1215 7665 63
ODER
Pay Pal: animalhope.varna@gmail.com
https://www.facebook...pe=1&permPage=1

Публикувано: 07 November 2013 - 01:43 PM

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро

Публикувано: 07 November 2013 - 02:24 PM
 dmm, в 07 November 2013 - 01:43 PM, написа:
dmm, в 07 November 2013 - 01:43 PM, написа:
Най-вероятно е оставен от стопанина си. Често се случва в Сеславци. Дано някой го осинови, иначе му е спукана работата.

Публикувано: 18 December 2013 - 08:11 PM
 ShiBumi_GirL, в 27 October 2013 - 08:17 PM, написа:
ShiBumi_GirL, в 27 October 2013 - 08:17 PM, написа:
Кучето е с парализа на задните крайници,но счупвания няма.Цялото е покрито с рани,които също не се знае от какво са.
Нужни са средства за да продължат да я лекуват.Шансовете й намаляват с всеки изминал ден.

Ако някой не използва фейсбуук може да помогне на момичето на тази сметка:
ANIMAL HOPE VARNA
First Investment Bank -Varna
BIC: FINVBGSF
IBAN: BG56 FINV 9150 1215 7665 63
ODER
Pay Pal: animalhope.varna@gmail.com
https://www.facebook...pe=1&permPage=1
Здравейте! Ходих да видя кучица и да се запозная по-отблизо с нейният случай, на Хера вече е направена операция, наддава добре, има чувствителност в крайниците, раните зарастват, но не може да се движи сама, т.е. да върви. Когато я извеждат за естествени нужди я носят и забелязват болка в коремната област, коремната стена.Естествените си нужди ги върши волево, без допълнителна стимулация. Според мнението на лекуващият лекар и на момичето, което се грижи за кучица, Хера има нужда от рехабилитация в специализирана клиника, където да бъде направен скенер, може да се провежда физиотерапия и хидро-рехабилитация. Въпросът ми към Вас съфорумци е следният: Има ли в България такава клиника и ако има къде се намира тя?А, ако на територията на България не съществува такава клиника,то къде в Европа има такава?
Благодаря предварително

Публикувано: 09 January 2014 - 12:01 AM
Зоополиция
Столичани от ж.к. Люлин вижте тази информация:
От Rumyana Bivolarska:
Изгубен или изхвърлен мъжки ротвайлер се скита в Люлин 1 между бл. 009 и Фантастико, преди малко беше в градинката зад бл. 008 и виеше. Кучето е чисто и дружелюбно, но навън е много студено и има гъста мъгла! Кучето има нашийник.
преди 3 минути от Sofia

Публикувано: 28 January 2014 - 10:22 AM
ска

Публикувано: 28 January 2014 - 11:25 AM
 KOKO_ko, в 28 January 2014 - 10:36 AM, написа:
KOKO_ko, в 28 January 2014 - 10:36 AM, написа:
На 27г. с две деца поради семейни причини трябва да напусна жилището а там където ще отида с децата си не мога да взема и нея разберете меоще снощи говорих с бившата и собственичка и тя обеща да я вземе днес в 10 ч.но днес ми се обади баща и и ми каза ,че това нямало как да стане, не съм безотговорна, просто ме подведе старата и собственичка, а ме увещаваше, че ако има нещо, ще я вземе . Не работя за съжаление ... съсипана съм.....

Публикувано: 28 January 2014 - 12:29 PM
 Djen777, в 28 January 2014 - 11:25 AM, написа:
Мога да я приютя за не повече от седмица. А и животните при мен са навън на -10. Мисли си, не че знам коя си
 Кви са тея хора бе!
 Кви са тея хора бе!

Публикувано: 28 January 2014 - 12:47 PM
 KOKO_ko, в 28 January 2014 - 12:29 PM, написа:
KOKO_ko, в 28 January 2014 - 12:29 PM, написа:
Мога да я приютя за не повече от седмица. А и животните при мен са навън на -10. Мисли си, не че знам коя си
 Кви са тея хора бе!
 Кви са тея хора бе!Аз самата не мога да повярвам,че ми се случва това ако знаех никога нямаше да я взема никога знам какъв стрес ще е за нея.Дори за седмица пак е вариянт и ще бъда благодарна безкрайно!Надявам се за седмица да се намери някой който да я вземе поне за месец докато аз самата си стъпя на краката.или да я осиновят...Относно това,че ще е навън Вие по-добре от мен знаете дали ще се справи доверявам се на преценката ви.

Вход
 Вход Регистрация
 Регистрация Помощ
 Помощ 

Горе
 Горе Цитиране +
 Цитиране +