Намерени/Изгубени/Търсещи дом
Публикувано: 21 April 2011 - 03:49 PM
рот е,възможно ли е някой да го пуска да се разхожда така?Пиши на ЛС подробности.Ще се опитам да помогна.
Публикувано: 09 May 2011 - 10:14 PM
Здравейте! Преди един-два часа намерих загубен РОТВАЙЛЕР в София точно до ИСУЛ на дондуков. Кучето е мръсно, по което съдя, че отдавна е навън.
Изглежда не е първа младост, но е в много добро здраве, нищо не разбирам от кучета (гледам котка само) но зъбите му са здрави не куца и козината му е мека.
Мъжко е, с голям, червен, кожен нашийник с халка за повод и има изпъкнала бемка на нослето (доста отличителен белег) Моля ви се ако някой си го търси да пише в темата ще дам координати. За съжаление едва ли ще може да остане у нас повече от 2 вечери...
Скайпа ми е dancing.universe
Изглежда не е първа младост, но е в много добро здраве, нищо не разбирам от кучета (гледам котка само) но зъбите му са здрави не куца и козината му е мека.
Мъжко е, с голям, червен, кожен нашийник с халка за повод и има изпъкнала бемка на нослето (доста отличителен белег) Моля ви се ако някой си го търси да пише в темата ще дам координати. За съжаление едва ли ще може да остане у нас повече от 2 вечери...
Скайпа ми е dancing.universe
Публикувано: 10 May 2011 - 06:25 PM
Здравейте,
Днес един приятел ми изпрати снимка с молба да пусна пост във форума, прилагам снимката на обявата (правена с телефон).
Цитирам текста на обявата, в случай че не може да бъде прочетен след прилагането на снимката!
"На 07,05,2011г. около 00:00 на кръстовището на бул. "Патриарх Евтимий" и бул. "Васил Левски" (на "Попа") в София е намерен мъжки ротвайлер "микс" с дълга опашка.
Той е на около 1 година, некастриран и в добро здраве. Много е общителен, не е агресивен и игрив. Настанен е на сигурно място и очаква стопаните си с нетърпение.
Търсятсе собствениците му!
За информация:
Слави - 0878 626 816; e-mail: slavimay@yahoo.com
Жени - 0898 555 202; e-mail: jennypetkova@gmail.com"
Надявам се собствениците да бъдат намерени :-)
Днес един приятел ми изпрати снимка с молба да пусна пост във форума, прилагам снимката на обявата (правена с телефон).
Цитирам текста на обявата, в случай че не може да бъде прочетен след прилагането на снимката!
"На 07,05,2011г. около 00:00 на кръстовището на бул. "Патриарх Евтимий" и бул. "Васил Левски" (на "Попа") в София е намерен мъжки ротвайлер "микс" с дълга опашка.
Той е на около 1 година, некастриран и в добро здраве. Много е общителен, не е агресивен и игрив. Настанен е на сигурно място и очаква стопаните си с нетърпение.
Търсятсе собствениците му!
За информация:
Слави - 0878 626 816; e-mail: slavimay@yahoo.com
Жени - 0898 555 202; e-mail: jennypetkova@gmail.com"
Надявам се собствениците да бъдат намерени :-)
Публикувано: 08 June 2011 - 05:46 PM
Публикувано: 14 June 2011 - 11:46 AM
Кучо е много млад (едва ли има 2 г.), има паспорт там и може да се провери. С хора е много мил, вчера бях при него да го видя, не се отдели от оградата, заседях се доста и другите кучета в ограждението изгубиха интерес и си легнаха, той не се отдели от оградата. Давах му гранулки, той ги взимаше много внимателно, но от другите кучета си пазеше храната. С кучетата се разбира добре с изключение на един солиден каракачанин, който все иска да го строява, но като цяло е миролюбив. Кастриран е. Притеснява ме, че са му възпалени ушите, казах на вет-а, а той като го видя каза, че е от влагата и го пръсна с лилав спрей (което за мен не е достатъчно). Иначе е много мил.
Navar, ако имаш възможност да го измъкнеш от там, ще помагам с каквото мога.
Navar, ако имаш възможност да го измъкнеш от там, ще помагам с каквото мога.
Публикувано: 16 June 2011 - 08:00 PM
Младежът е при мен. Днес сутринта го взехме. Не бях влизала сума време във форума иначе нямаше да остава там толкова време! Пууу много ме е яд. Ама нищо!
Както и да е, сега стискайте палци, защото имам едно-две неща наум за него и дано да му се получи!
Както и да е, сега стискайте палци, защото имам едно-две неща наум за него и дано да му се получи!

Публикувано: 20 June 2011 - 09:31 PM
Gutzi, в 16 June 2011 - 08:00 PM, написа:
Младежът е при мен. Днес сутринта го взехме. Не бях влизала сума време във форума иначе нямаше да остава там толкова време! Пууу много ме е яд. Ама нищо!

Е, не!!! Gutzi ...

Стискам палци да се получат нещата!

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 09 August 2011 - 03:47 PM
Поредният в Сеславци(освен него има още 3 рота)Пускам снимка на този,повече инфо има в темата за Сеславци
http://forum.dog.bg/.../page__st__3600
''мъжки, млад, красив. В неделя са го разхождали на повод - добре, но все пак не е като болонка, естествено. По едно време е показал и зъбки, но като за рот си е екстра. Предпочита жени, някои мъже ги посръмжава.''
http://forum.dog.bg/.../page__st__3600
''мъжки, млад, красив. В неделя са го разхождали на повод - добре, но все пак не е като болонка, естествено. По едно време е показал и зъбки, но като за рот си е екстра. Предпочита жени, някои мъже ги посръмжава.''
Публикувано: 12 August 2011 - 12:02 PM
СПЕШНО! Намерен е домашен мъжки ротвайлер на 27 Юли в с. Бистрица, в района на улица Бистришка четворка. Случаят е спешен, тъй като кучето е прибрано от Екоравновесие и има опасност да бъде евтаназирано. Кучето вече е кастрирано и е настанено в приюта в Сеславци. Моля, ако някой познае кучето си или има желание да го осинови, да се свърже с мен на тел: 0884 951 136, Любомира