Мили хора, само тези които имат животинки могат да разберат тревогата ми. Обичам кучетата, първото куче което гледахме беше ротвайлер женски, закупен от Испания с потекло от родители шампиони. Беше красива и умна, дойде в България и намери смърта си в един хотел за кучета. Бяхме я оставили докато се наложи да отсъстваме 10 дни от България. Платихме високи цени, но се оказа, че кучето е глътнало един гумен мащук от чешма и после се наложи да я оперираме. Колко мъки видя животното ние си знаем...замина си.....така и не стана ясно защо и как и никой нямаше виновен. Тръгнахме да търсим виновни-заплашиха ни, да не се разправяме с такива хора, понеже собственика бил с общински позициии в града и се занимавал с борби и залози,така че може като нищо да ни убият и нас. Уплашихме се и се отказахме да си търсим правата. Веднага купихме пак женско куче-ротвайлер на 40 дни за да запълним мъката си. Кръстихме я Киара. Киара израстна в двора на заведението което наехме под наем и работихме 5 години. Тя беше щастлива-ресторантско куче. Хранено и контактно с хората. Предотварти няколко кражби с взлом и ловеше полските мишлета, които ни посещавах ато време на време. Но...кризата уби бизнеса. Не издържахме и затворихме заведението, наложи се да освободим всичко и да изнесем нещата си. Кучето също. Сега Киара -на 4г която още не е ставала майка, няма къде да отиде. Живеем в един малък двустаен апартамент под наем. на последен етаж и без асансьор. Няма как да я настаним при нас. Тя е свикнала с двора и свободата. Спешно се нуждае от място. Има си къщичка, храним я с гранули, търсим добър човек които да я приюти. Съгласни сме и на продан, съгласни сме и само на временно настаняване, а ние да си и носим храна, на всякакви условия стига тя да си намери мястото. Не можем да я аставим на улицата, нито в приют...ако това се наложи по-добре да я приспим с отрова, но не и да се измъчва по този начин. Мило ми е, свидно ми е. Моля ви помогнете! Вили