Dog.bg Форуми : Намерено женско Хъски - Варна

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (2 Страници) +
  • 1
  • 2
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Намерено женско Хъски - Варна

#21 Потребителят е офлайн   parcheka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
  • Interests:Чехословашки вълчак

Публикувано: 14 December 2011 - 09:01 PM

Първо си казах,че съм невеж в това отношение. Нито съм намирал кучета нито съм търсел.
Второ- нямам отношение към това куче или към някое друго освен моите си
Трето с моето мнение не съм тръгнал да опонирам на някого,а да изясним какво става в такава ситуация. Нещо много почнахте да ме нападате за което.Я малко по-спокойно да разговаряме и без това не ми харесват темите където всички бучат на един.
Четвърто никъде още от началото на темата не прочетох да е заведена за проверка за чип (то и без това няма обща база данни за собствениците ама пак е нещо)
Пето с две ръце мога да се включа в лепенето на хартиените обяви в моя район (да си изкупя греха,че съм гаден изрод :dh_188: ,майтапя се де)
Все пак да не забравяме собствениците на РЕГИСТРИРАНИ И ЧИПИРАНИ кучета, че да има изобщо смисъл от това (като доказателство за собственост ) трябва да си намерим първо куджо
И така стана голяма патъклама за нищо :rc_036:

#22 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 14 December 2011 - 09:07 PM

До колкото познавам парчека най-вероятно ще го направи-ще ги отгледа и ваксинира и ще ги раздаде на добри хора.Но лошото е че няма гаранция на какви точно хора,защото всички кучета на които търсим дом някога са имали стопани,които са се грижели за тях.Лошото е че стана модерно като ти омръзне животното или нямаш възможност да го гледаш и айде на ''свобода'' на улицата.
За съжаление до болка познато имам ги 3 такива вкъщи :dh_188:

ПС:Мога да ти оставя малко обяви за лепене утре на разходка.
Кучаната е проверена няма чип.
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#23 Потребителят е офлайн   margokk Икона

• Грънчарско колело
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 14 December 2011 - 09:53 PM

Благодаря на всички за предложението. Няма да има нужда от обяви. Ники отива при наши семейни познати, където ще живее в огромен, заграден двор, заедно с един НОК и 2 хлапета. Знам, че там ще бъде много добре гледана и глезена, защото знам, как хората гледат собственото си куче от години, а и се чуваме редовно с тях. За по-добро развитие не можех и да мечтая. Стискайте сега само палци, всичко да е наред с кастрацията.
User's Signature

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг

Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg

#24 Потребителят е офлайн   parcheka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Чехословашки вълчак

Публикувано: 14 December 2011 - 10:16 PM

Shibumi нашата разходка не се губи,нали? :ae_085:
Айде дано да е щастлива момата( вечна хаха)

#25 Потребителят е офлайн   jaspermmm Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 14 December 2011 - 10:16 PM

Показване на мнениетоmargokk, в 14 December 2011 - 09:53 PM, написа:

Благодаря на всички за предложението. Няма да има нужда от обяви. Ники отива при наши семейни познати, където ще живее в огромен, заграден двор, заедно с един НОК и 2 хлапета. Знам, че там ще бъде много добре гледана и глезена, защото знам, как хората гледат собственото си куче от години, а и се чуваме редовно с тях. За по-добро развитие не можех и да мечтая. Стискайте сега само палци, всичко да е наред с кастрацията.

Замислих се, че когато намерихме нашето хъски/след 6 дни/ вече беше понаплашено.Вероятно от начина по който са го хващали, за да го замъкнат до къщата в която го намерихме.Замислих се, че кучето може да е крадено и препродавано.Но това са само размисли.Дано има късмет животното.
User's Signature

Качена снимка

"Всеки ден по нас хвърлят камъни. Важното е какво градим с тях? Мостове или стени?"
Х.Дж.Браун

• (2 Страници) +
  • 1
  • 2
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни