Календар 2012 "Мога да променя живота ти" Традиционно благотворителен
Публикувано: 24 December 2011 - 01:10 PM
Весела Коледа на всички тук!!!

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 24 December 2011 - 07:49 PM
Публикувано: 25 December 2011 - 04:16 PM
Нека средствата от календарите отидат за животните в беда от приютите
И ако се замислим за това, че животните в беда са продукт на човешкото безотговорно поведение и за това, че бихме могли всички ние, всеки ден да правим малки стъпки, които един ден да доведат до голямата промяна - в отношението на хората към обществото, към близките си, към всички животни, най - вече тези на улицата
Не позволявайте бурята навън да угаси светлата искра у вас.

Пожелавам на всички светли празници и вдъхновение за нови идеи през настъпващата 2012година

Публикувано: 30 December 2011 - 09:00 AM

Публикувано: 30 December 2011 - 10:25 AM
Публикувано: 03 January 2012 - 02:51 PM

2 за подготовка за път и хотел на 10 кутрета и майка им
2 за Маргарита Атанасова, за тестове и лечение на дирофилария.
2 за Ева на dikari от Стара Загора
2 за подопечните на чери1 от Благоевград, ето част от тях: Ружа и останалите, Обречените, Котета
Наясно съм, че сумата след махането на разходите е нищожна и сигурно банковите такси за превода още повече ще утежнят нещата. Много мислих как да помогна... Ако не са календарите, не бих могла да подам ръка на друг. Затова ми се ще, макар и символично и с трохички, да се включа.
МНОГО бих се радвала, ако повече хора си купят календари и помогнат на животните от под-форум Без дом. Това е страхотен жест към тях, а самият календар е прекрасен и с гордост го подарявам на мои близки, които дори не са кой знае какви любители на животните :)
Хиляди благодарности на хората, които подготвиха календара и които се грижат за логистика, продажба и безупречната отчетност!

Това е тежка задача и ви се възхищавам!

Публикувано: 03 January 2012 - 03:13 PM

Моля парите от моя календар да отидат за Hela от тази тема:
http://forum.dog.bg/...BD%D0%B0%D1%81/
или други подопечни на нея животинки.

Публикувано: 03 January 2012 - 04:03 PM
Благодаря и честита Нова Година на всички!

Човек трябва да носи хаос в душата си, за да може да роди танцуваща звезда.
Публикувано: 03 January 2012 - 07:00 PM
Поздравления за хората, имащи принос за всичко, календарът да стигне до нас!

Моля, паричките от календарите да се насочат за Мая на PURSY!
Публикувано: 07 January 2012 - 11:33 AM
Ние взехме 5бр. от д-р Маркова от Русе, без предпочитание за насочване- за спешни случаи по ваша преценка.

Дарк 07.10.1998- 08.02.2010 /// Ата 07.10.1998- 26.07.2011
Тичайте волни, мили мои кученца...
Публикувано: 11 January 2012 - 11:50 AM
Въпросът е защо все още не са предадени на получателя пари от закупени от вас календари.
Голяма част от парите все още не са стигнали до мен, общо взето продавачите гледат да привършат наличните при тях бройки и тогава ми ги дават наведнъж.
Но във форума има супер спешни случаи, затова гледам за тях да дам насочените приходи, дори да не са получени по сметката все още. Това е възможно, тъй като при мен има някакви пък получени пари от ненасочени календари и после ще се компенсират.
Напоследък ми е много трудно, работата е голяма по обем, отнема ми часове дневно и не смогвам да следя всички теми, възможно е да пропусна някой спешен случай.
Моля всички, които са насочили средства и считат, че те трябва спешно да бъдат предадени, да ми пишат ЛС. Също получатели, които знаят, че за тях са насочени средства от календари и са изпаднали в трудна ситуация, спокойно да ми пишат.
Също ви моля, не се съмнявайте, че вашите средства ще стигнат до предназначението си, води се изключително стриктно записване на желанията ви. Разбира се, възможни са пропуски, затова ако засечете грешка или пропуск също пишете, не се притеснявайте.