Мило котешко семейство се настани у нас. Обитава стар гардероб на двора.
Публикувано: 23 February 2012 - 01:20 PM
blueocean, в 23 February 2012 - 10:37 AM, написа:
Да, де, и аз сега на този принцип действах, ама много скандали, интриги... Никак не са ми по вкуса.

Публикувано: 27 February 2012 - 05:02 PM
Благодаря ти от сърце!

Публикувано: 01 March 2012 - 11:26 AM

Познайте кой се протяга на леглото и блаженно премижва с очета в скута на лщбящите си стипани?

Представям ви една щастлива Мариса. Мисля, че е видно:

Дано този късмет и на куки и Тигър.
Публикувано: 02 March 2012 - 10:58 AM

Ии.. снимките ти са страхотни! Благодаря!

Публикувано: 05 March 2012 - 03:22 PM
Публикувано: 05 March 2012 - 04:27 PM
С Тигър бавно и методично се "възпитаваме", че моята поява трябва да свързва с манджа и с нищо лошо. Вчера за секунда се потърка само в ръкава ми и после ми позволи лееееко да го погаля. Напредвам, но изключително бавно. Замислям при още една такава близост да се възползвам. За целта съм се заредила и с котешко пастетче и вкусни хапки.

Трябват ми много силно стиснати палци да успея.
Публикувано: 08 March 2012 - 04:48 PM
Това нямаше да е факт, без Elizd, angel4etto_ i Veronika13. Момичета, 1 млн

Ако някой има възможност и желание да помогне за билета, всички ще сме много благодарни! Ще пътуват 3-те кукли (с 2 от на Вероника) и пътя на трите ще е 330 Е.
Освен това продължавайте да стискате палци за Тигър!

Публикувано: 11 March 2012 - 08:06 PM

Това, което се случваше напоследък и го държах в тайна беше, че Тигър, докато сипвам гранулите, само се търкаше и мъркаше в ръкава ми, докато лиготийките ни се превръщаха в прегръдки и повдигания и пак сваляния и чудото стана. Спечелих му доверие и от сутринта се кокори в къщи. Освен това новините за Тигър не свършват до тук. През седмицата говорим за него с една мила дама и семейството и спечели пък моето сърце. Преди малко Тигър замина за новият си дом в Перник!

След всички студове, гонене, самота и страх си заслужи най- милото семейство. Има и малко момиченце на около 10-на годинки, в чийто скут се гуши през цялото време.
Имат спасени от улицата 2 кучета и са гледали и коте.

Публикувано: 11 March 2012 - 09:36 PM

I can't stop the war, shelter homeless, feed the poor
Can't walk on water, I can't save your sons and daughters
I can't change the world and make things fair
The least that I can do is Care.
Публикувано: 11 March 2012 - 09:58 PM
buddy, в 11 March 2012 - 06:47 PM, написа:
Срам ме е да си призная, но за съжаление още не знам.

Ако се окаже момче, ще си остане с името Тигър. Дано му е на късмет! Важно е, че е мъркоран гушканов и си има свой дом и стопаните му нямат никакви претенции за пола, още повече, че скоро ще го модернизират.
DDG, още не съм се справила. Дано и за Куки всичко е ок.
Публикувано: 13 March 2012 - 04:29 PM

И аз забелязах, че обича сигурното и познатото. Така се чувства уверена. Трябва и време за да свикне.

Красива зеленоочка.

Публикувано: 19 March 2012 - 12:36 PM

И Куки замина за по- щастливия си живот, благодарение на Еlizd, Veronika13, angelcheto и АРС!
ХОРА, страхотни сте!
Милиони пъти,

Публикувано: 19 March 2012 - 02:55 PM
На милото котешко семейство, чиито членове поеха всеки по собствения си път, пожелавам най-най-най глезещи стопани!

I can't stop the war, shelter homeless, feed the poor
Can't walk on water, I can't save your sons and daughters
I can't change the world and make things fair
The least that I can do is Care.
Публикувано: 20 March 2012 - 01:23 AM
Hela

Силно се надявам да успееш да кастрираш и другите котки, ако може и на кучетата да се помогне някак...

" Величието на една нация, нейния нравствен прогрес, може да се определи според начина, по който тя се отнася към животните." Махатма Ганди