Британска късокосместа котка
Публикувано: 19 October 2008 - 07:14 PM
А пък аз вчера снимах Кити - Vagabogo Candle In The Wind. Тя вече е голяма и има очите на тате.
Пийнала си е водичка:

Похапнала си е вкусна вечеря:

Доволна е от живота:

А сега е време за пакости:

:blink: :blink: :blink:
Публикувано: 19 October 2008 - 08:14 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 19 October 2008 - 08:47 PM
Цитат
А пък аз вчера снимах Кити - Vagabogo Candle In The Wind. Тя вече е голяма и има очите на тате.
Пийнала си е водичка:

Похапнала си е вкусна вечеря:

Доволна е от живота:

А сега е време за пакости:

:blink: :blink: :blink:
Кога ще я видиме на някоя котешка изложба? Прави ми компания! ;)
Публикувано: 20 October 2008 - 07:17 PM
Цитат
Радвам се, че се интересуваш от БГ изложбите, сигурно ще ви видим на специалката за британци.
И след като си видял вече новите клетки, разкажи повече за тях.
Защо смяташ, че са по-лоши от старите? :(
Публикувано: 20 October 2008 - 08:18 PM
Също така не съм ловец на лесни сертификати и честно казано предпочитам да отида на някоя изложба в Германия, Франция, Холандия или Люксембург, където организацията винаги е на ниво и има достатъчно конкуренция, с която да се равнявам. Винаги е много по-сладко да спечелиш, когато имаш реална конкуренция, а и това е начина човек да си свери часовника, а не да съществува в комфорта на незнанието си.
Успех на изложбата!

Публикувано: 21 October 2008 - 07:43 AM

Tурската ангора е единствената котка с чувство за хумор!
При вида на Невските Маскарадни котки, все още никой не е успял да скрие възхищението си!
http://bendidas.com/
Публикувано: 21 October 2008 - 09:15 AM
Който не живее в БГ и развъдникът му не е регистриран тука не разбирам какво му пречат изложбите в БГ?
Поздрави на всички и нека дадем възможност на хората да преценят лично кое как е. Както се казва всеки знае себе си.

Публикувано: 21 October 2008 - 10:41 AM
Публикувано: 21 October 2008 - 12:51 PM
Очевидно впечатленията ми от българските изложби се споделя и от дисциплинарната комисия на ФИФе, след като на НФФе им бе назначен наблюдател, който ще следи за правилното организиране и протичане на две поредни изложби. Едва ли тази мярка е предприета случайно.
Цитат
Не знаех, че трябва да се отчитам във форума къде и от кога живея, но очевидно съм грешил. По стечение на обстоятелствата от повече от година и половина живея в Люксембург. Надявам се скоро да се върна за постоянно в България, но не се притеснявайте веднага щом взема окончателно решение ще информирам заитересованите!

Публикувано: 21 October 2008 - 02:22 PM
Въпреки че vagabogo не живее в БГ и развъдникът му не е регистриран в НФФе, това не пречи да изкаже мнението си за БГ изложбите.
Публикувано: 23 October 2008 - 08:51 AM
Цитат
Моля за още снимки. :blink: Бих искала още да се радвам на красивото Jewel-че :blink:

Той е специален, защото е един от първите станал 'благородник' и гордо носи името си Бритиш - това гръмко име, избрано от първите му господари - англичаните, защото е създаден, за да бъде независим, солиден, неукротим, излъчва стабилност и сила и толкова много нежност.

Вход

Горе
Цитиране +