Британска късокосместа котка
Публикувано: 27 November 2008 - 11:00 AM
Но явно сте снимали със светкавица защото котката изглежда петниста вместо лилава ;D Няма ли снимка на естествена светлина?
Пуни стана ли шампион?
Публикувано: 27 November 2008 - 01:27 PM
Цитат
Пуни стана ли шампион?
За да стане лилава трябва или да я боядисам милата или да и променя напълно цветовата гама с фотошоп ;D Тея котки са си сиви, нищо че се водят сини/лилави. Каква ти естествена светлина, тук в Германия са единици дните като днес, да видиш слънце ;)
Пуни се надявам да стане IC следващата седмица на изложбата в Люкс, след това почивка... и бебета надяваме се.
Поздрави от слънчева Германия B)
Публикувано: 27 November 2008 - 01:57 PM
Цитат
Стискам палци на Пуни и от все сърце й пожелавам да си роди красиви и здрави бебета. :blink:
Публикувано: 27 November 2008 - 07:41 PM
По-скоро промяната е (и то пак индивидуално), че някои напълняват. Това е предимно за женските обаче.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 27 November 2008 - 10:24 PM
Браво на vagabogo :->), това е професионална работа.
Публикувано: 28 November 2008 - 06:32 AM
Публикувано: 28 November 2008 - 08:11 AM
Публикувано: 28 November 2008 - 11:44 AM
Публикувано: 29 November 2008 - 05:59 PM
Поздравявам vagabogo за страхотните котки, които има.
За мен беше удоволствие да прекарам няколко часа в компанията на тези хубави писанки :blink:
Публикувано: 29 November 2008 - 06:21 PM
Цитат

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 29 November 2008 - 08:12 PM
Цитат
Поздравявам vagabogo за страхотните котки, които има.
За мен беше удоволствие да прекарам няколко часа в компанията на тези хубави писанки :blink:
На мен също ми беше много приятно да ви видя и с нетърпение очаквам изложбата в Люксембург, където пак ще се събере малката ни, но сплотена българска група с британци.

Публикувано: 30 November 2008 - 09:59 AM
На снимката: ден 1 след кастрацията... Има ли вид на страдащ?

Той е специален, защото е един от първите станал 'благородник' и гордо носи името си Бритиш - това гръмко име, избрано от първите му господари - англичаните, защото е създаден, за да бъде независим, солиден, неукротим, излъчва стабилност и сила и толкова много нежност.