Британска късокосместа котка
Публикувано: 08 January 2009 - 05:19 PM
бре, страхотен е
поздравления за пореден път
поздравления за пореден път
Публикувано: 08 January 2009 - 05:58 PM
vagabogo, страхотен е. :wub:

Tурската ангора е единствената котка с чувство за хумор!
При вида на Невските Маскарадни котки, все още никой не е успял да скрие възхищението си!
http://bendidas.com/
Публикувано: 08 January 2009 - 11:22 PM
Големи сладурчета си имаш anabel10, в тая възраст за най-готини :yahoo:
А на Сезар много :wub: по големите бузи.
А на Сезар много :wub: по големите бузи.
Публикувано: 11 January 2009 - 06:32 PM
Ауууу какви са сладурковци. Идва мми да ги нагушкам всичките :wub: Скоро и аз ще пусна снимка на моя малък британец ве4е на 5 месеца. Исках да ви питам случвало ли ви се е котанчо да киха когато се мие? Моя киха доста често особено като се събуди от сън и започне да се мие, кихва няколко пъти. Иначе си е много игрив, има си апетит, не показва никакви обезпокоителни други симптоми освен кихането. Питах ветеринарката, която ни е GP-о :blink: и от която сме много доволни. Тя го прегледа основно и каза, 4е не засича никакви притеснителни симптоми. Въпреки вси4ко кихането продължава и аз се чудя какво да правя. По принцип от личен опит знам, 4е колкото лекари, толккова и мнения, а и сега в този студ хи4 не ми се иска да го разхождам по клиники.
Публикувано: 12 January 2009 - 05:00 PM
ау, колко голяма е станала - с какво ги храниш, като гъби растат?
:wub: много сладка
:wub: много сладка
Публикувано: 13 January 2009 - 11:39 AM
ето, представям ви коте-слон, на месец и десет дни тежи близо 800 гр ...
Публикувано: 13 January 2009 - 01:27 PM
Определено и двете имате много красиви котета. :wub: Да са живи и здрави и да печелят много награди!

Tурската ангора е единствената котка с чувство за хумор!
При вида на Невските Маскарадни котки, все още никой не е успял да скрие възхищението си!
http://bendidas.com/
Публикувано: 13 January 2009 - 02:58 PM
не, другия, но не жали - той е 770 гр., при това е по-контрастен :blink:
Публикувано: 17 January 2009 - 05:29 PM
моля, за някакъв съвет, от по-опитните стопани.Имам котарак, който кастрирахме , но след това, вместо да се успокои, той стана още по-бесен.Особено сутрин, до към обяд, не спира да тича , просто полудява, бута всичко наоколо и не можем да го доближим.Следобяд, до вечерта спи, но това сутрин не ми се струва нормално.Не, че очаквам да спи по цял ден, но тази лудост, която го обзема, не ми се струва нормална.възможно ли е това да е някъкво моментно състояние или просто ще е такъв цял живот?