Британска късокосместа котка
Публикувано: 11 February 2007 - 10:56 AM

Tурската ангора е единствената котка с чувство за хумор!
При вида на Невските Маскарадни котки, все още никой не е успял да скрие възхищението си!
http://bendidas.com/
Публикувано: 11 February 2007 - 01:50 PM

Публикувано: 11 February 2007 - 11:09 PM
Публикувано: 12 February 2007 - 10:09 AM
Тези съобщения ще бъдат премествани *само в случай, че е налице съществуваща такава тема* (преди малко направих първото и вероятно последно изключение специално за тази тема) ИЛИ изтривани без обяснения и предупреждения.
Модераторът е приел да следи за реда в този форум, но всичко се прави на добра воля и в зависимост от свободното време.
Достатъчно е и форумниците да провяват също малко добра воля и да пишат водени от дух на взаимопомощ, а не да преследват други цели и ето го разковничето за приятното общуване!
Благодаря за разбирането!

Той е специален, защото е един от първите станал 'благородник' и гордо носи името си Бритиш - това гръмко име, избрано от първите му господари - англичаните, защото е създаден, за да бъде независим, солиден, неукротим, излъчва стабилност и сила и толкова много нежност.
Публикувано: 12 February 2007 - 11:36 AM
Аз нова тема за микроспорията не съм създавал!!! И съвсем сериозно ми писна от самоуправството ти като модератор!!! Този мой пост:
"Малко инфо за микроспорията! bgflag "
беше пуснат в тази тема изцяло като отговор на отправените критики и обвинения в този пост:
Цитат
Нека хората сами се опарят s)
P.S. За съжаление в България свободата на словото е само на хартия bgflag
Като не ти харесва да се пише за микроспорията в темата за бритишите, защо самата ти повдигаш този въпрос именно в ТАЗИ тема??? Явно твойте бележки към другите ама НИКОГА не се отнасят за теб самата?!?! И едни хора могат да бъдат толерирани да пишат каквото си пожелаят, стига да ти изнася така, а други са непрекъснато и церберски редактирани и цензурирани!
Е писна ми! И не само на мен - само, че другите им е неудобно публично да си го кажат...
1 - Така е, аз създадох новата тема.
2 - Критики и обвинения ли? Защо не питаш форумника - автор на поста къде са критиките и обвиненията? или ТИ така си ги усетил?
3 - Въпроси не съм повдигала. Само копирах информация за една ситуация, при това случила се извън БГ. А тя касае котета от тази порода.
4 - Ако имаше цитирани бележки към други форумници, които НИКОГА не са се отнасяли до мен самата или аз открито съм ги пренебрегвала - очаквам да ги чуя, подкрепени с примери.
5- Примери за церберски цензурирани постове... очаквам ги с нетърпение!
6 - А ако се върнем назад из разните теми, в колко от тях ще се окаже, че съобщение или отговор на съобщение публикувано от skogkatt_bg е предизвикало - меко казано - брожения и недоволства? Като не броим тези от рода на високосъдържателните "Благодаря, ххх и ххх" и др. подобни.
7 - Тези, на които им е неудобно публично да кажат, че им е писнало, са те избрали за свой адвокат и говорител? Честито да им е! Такива разни особи - неназовани и които не смеят да ми го кажат директно - просто не виждам защо трябва да ме интересуват. Та аз дори не подозирам за съществуването им.
8 - ТАЗИ ТЕМА Е И СИ ОСТАВА ЗА БРИТАНСКА КЪСОКОСМЕСТА КОТКА !
Мародератор - Цензор

Hristo[br]skogkatt_bg@yahoo.com
Публикувано: 12 February 2007 - 11:24 PM
Скъпи ми другарчета, както обикновено става гузен не гонен бяга b)
Аз не съм визирал никой конкретно в моето изказване, но очевидно който се чувства виновен сам се издаде.
И ти най-драги ми skogkatt_bg, моля те точно ти да не говориш за цензура понеже и двамата знаем какви наказания се налагат на хора позволили си да говорят публично за определени проблеми. angelpik
Може в момента да съм далеч, но будната ми съвест бди! bgflag

Публикувано: 13 February 2007 - 05:45 AM
А на цербера (който не може да пуска нормални постове в отговор на някого, а винаги се ползва от възможността да дописва постовете на другите с друг шрифт - т.е. последната дума винаги си остава негова - в случая нейна) ни най-малко няма да отговарям по точки. Нападките й (и на заформилата около себе си групичка) са много ясни и за слепец, целенасочени, фини и подмолни... Словесните битки, които съм водил из форума, пред мен и други присъстващи тя винаги е подкрепяла (поне до преди 1/2 година), а сега се окзва че не е било така... - жалко (кога ли е била искрена се питам)... Очавните от нея примери са безбройни и се намират също навсякъде по форумите, осеяни с тях. Щаденето на чувствителността й от другите и деликатността им, поради което не биха й казали много неща заради нейно добро (т.е. да й спестят излишни нерви и драми - и най-вече кастрирането на котараците й) явно не могат да бъдад оценени от нея... - жалко... Явно се е причислила в графата на тези, които без скандал не могат да живеят... - с каквито се събереш такъв ставаш... - пак жалко...
А най-много и най-искрено съжалявам за това, че доброто много бързо се забравя...

Публикувано: 13 February 2007 - 06:03 AM
Цитат
skogkatt_bg, отдавна се чудя, защо трябва да си на всяка манджа мерудуя?

Tурската ангора е единствената котка с чувство за хумор!
При вида на Невските Маскарадни котки, все още никой не е успял да скрие възхищението си!
http://bendidas.com/
Публикувано: 13 February 2007 - 06:03 AM
Може би си права ALEKIAN_YONA, по-добре да ти оставя форума "намира"... - коли, беси... - все ми е едно вече... (който има очи - да чете; който има мозък - да разбира, колкото и както може...) Колко ли още хора трябва да се откажат да посещават и да пишат във форума...?...
ПП2. - Използвам публично възможността да ти кажа СБОГОМ - и тук, и по всякакъв повод! Все ще намеря начин и място в друг форум (а ако трябва ще създам такъв - където хората да могат свободно да се изкажат), където да се изказвам свободно и аз - там, където ако има модератор, то той няма да бъде цербер..., там, където хората ще общуват колегиално, а не с непрекъснати заяждания и обвинения, после обяснения до 1000001...
В очакване на изтриване/редактиране/модериране на поста,
СБОГОМ!!!

Публикувано: 13 February 2007 - 06:17 AM
само аз ли откривам в твоите постове (последните два-три конкретно) само голи обвинения и публично мъченичество? ако се чувстваш цензурират от модератор пишеш бележка на някой от администраторите, подкрепен с линкове и ти гарантирам разрешение на проблема в рамките на 12 часа.
другото е целенасочена атака срещу личността на модератора и нейния авторитет. явно целта е дискредитацията й пред останалите форумци, ама липсва конкретиката...
и когато решиш да напускаш един Форум... не е нужно да го съобщаваш (хлипане надали ще чуеш, ако това е целта) ами го направи.
ПС-и един пример. ако след това ти изказване се окажеш с БАН как ще се почуствш? (предполагам ти е ясно на какво правя паралел)
Публикувано: 14 February 2007 - 12:47 AM
Много ми е интересно какви инсинуации съм всявал? Ще бъде много интересно, също така, да дадеш конкретен пример, понеже, както всички знаят, ти си човек, който е много прецизен в своите отговори. На кой мой конкретен въпрос към теб ти си ми дал конкретен отговор?
Хората, които следят този форум, могат сами да преценят кой колко струва!
Що се отнася до модерирането на alekian_yona, едва ли друг, освен теб, има някакви забележки. Според мен това си е чиста завист - яд те е , че не са избрали теб да модерираш, понеже хората, които те познават лично, добре знаят що за човек си и каква мания за величие те гони. b) Безсмислено свят светува! b)
И изобщо не ти прави чест да нападаш alekian_yona по този грозен, дори и за теб, начин! a)
Ум царува, ум робува, ум патки пасе! super best

Публикувано: 14 February 2007 - 08:14 AM
Решението да бъде или не в този форум си е само негово; групата от съзаклятници сформирана около моята скромна особа (къде сте? има ли ви изобщо? няма по-саможив човек от мен - това за тези, които не са го разбрали и искат да ми наложат същия начин на поведение, който е присъщ само за нея/него/тях...! Опитът ми сред човешките групи и асоциации от всякакъв род още преди доста години ме убеди, че всеки сам трябва да отговаря за своите дела и да може открито да застане зад името си и да гледа хората право в очите и да ги гледа честно и открито, без задни мисли! Е, аз претендирам да съм именно такава. На мен винаги са ми били чужди сплетни, инсинуации (това пък какво точно означава?), дребно интриганство и т.н. Жалко за онези, които са ме преценили по друг, превратен начин!
Въпросът със skogkatt_bg за мен е приключен отдавна. Не са ми необходими милиарди нервни клетки и тонове сиво вещество, за да преценя колко и дали струва даден човечец!
Нарочно се въздържах да отговарям на неговите нападки, няма смисъл да изваждам на показ толкова много примери, които пазя в своето РС! Предполагам, че всеки може да прецени на базата на това, което прочете из различните теми в този форум.
Призовавам: нека всички уважаваме създателя на този сайт!
Нека не запълваме темите с дребни разпри, тук искаме и очакваме да се говори за котки и по-специално за една прекрасна и величествена порода - БРИТАНСКА КЪСОКОСМЕСТА КОТКА, на когото не му изнася по една или друг причина - алтернативи разнообразни и много и най-вече - прав път (без лъкатушене и криволици!!!).
Благодаря на тези, които по някакъв начин се застъпиха за мен - като модератор, подчертавам като модератор, защото като човек едва ли ме познават достатъчно.
vagabogo очаквам снимки на Beauty в новия й дом!
Бъдете здрави и позитивно настроени!
Усмихнат ден на всички вас! b)
И не забравяйте : Cat rules !!! c)

Той е специален, защото е един от първите станал 'благородник' и гордо носи името си Бритиш - това гръмко име, избрано от първите му господари - англичаните, защото е създаден, за да бъде независим, солиден, неукротим, излъчва стабилност и сила и толкова много нежност.
Публикувано: 27 February 2007 - 12:48 AM
Прикачени файлове
-
12022007278.jpg (33.38K)
Брой сваляния: 575

Публикувано: 27 February 2007 - 12:52 AM
Прикачени файлове
-
10022007271.jpg (38.42K)
Брой сваляния: 572

Публикувано: 27 February 2007 - 11:22 PM
Прикачени файлове
-
Cleopatra_1.jpg (37.95K)
Брой сваляния: 545

Публикувано: 27 February 2007 - 11:23 PM
1super
Прикачени файлове
-
Cleopatra_2.jpg (42.46K)
Брой сваляния: 565

Публикувано: 27 February 2007 - 11:37 PM
Публикувано: 28 February 2007 - 05:16 AM
... пък и не е много ясно за кого е този пост всъщност
Cat rules !!! c)
1super

Публикувано: 28 February 2007 - 08:17 AM
Аз все още не съм се сдобила с коте от най-прекрасната и благородна порода, но се надявам скоро да си намеря едно такова съкровище. Ако някой от вас горди притежатели на британци(по-точно вие сте притежавани от тях b))
има информация от къде да си взема коте, моля ви споделете я с мен!

Earth. I like it here. Think I'll stay for a while.