Британска късокосместа котка
Публикувано: 07 May 2008 - 10:25 PM
Цитат
Броят на британчетата в България се увеличава :yahoo:
По-важното е, че идват все по-качествени котки ;)
Света, разкажи повече за нея.
Публикувано: 08 May 2008 - 06:24 AM
Цитат
Цитат
Броят на британчетата в България се увеличава :yahoo:
По-важното е, че идват все по-качествени котки ;)
Света, разкажи повече за нея.
Взех я от един развъдник на FIFe в Украина. Харесах си Душката и ми направи добро впечатление този развъдник.Продават своите животни само с договор и са много отговорни и взискателни към тези които купуват. :blink:
www.devinor.com.ua
Публикувано: 09 May 2008 - 07:20 PM
Честни жълти очи ...
Вече сме на една година!
Вече сме на една година!
Публикувано: 11 May 2008 - 01:26 PM
svetamops докато разглеждах снимките на котилата и стигнах до снимката на твоята Душка и тя и другото крайно коте най-харесах та после погледнах имената та се окза че е твоята котана ;D много е сладка :wub: :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 11 May 2008 - 05:06 PM
Цитат
svetamops докато разглеждах снимките на котилата и стигнах до снимката на твоята Душка и тя и другото крайно коте най-харесах та после погледнах имената та се окза че е твоята котана ;D много е сладка :wub: :wub: :wub: :wub:
Мерси,тя наистина е много сладка. :blink:
Публикувано: 11 May 2008 - 09:20 PM
Здравейте,
с каква четка/гребен си решете британците, аз съм купил това
подходяща ли е? Ако не, кажете коя е най-подходяща.Благодаря предварително!
с каква четка/гребен си решете британците, аз съм купил това

Публикувано: 11 May 2008 - 10:14 PM
Този вид четка само заглажда.
Според мен, по-подходяща е четка от този вид -->
(гребенченцето, което често върви комплект просто го забравяш ;D)
Според мен, по-подходяща е четка от този вид -->
(гребенченцето, което често върви комплект просто го забравяш ;D)

Той е специален, защото е един от първите станал 'благородник' и гордо носи името си Бритиш - това гръмко име, избрано от първите му господари - англичаните, защото е създаден, за да бъде независим, солиден, неукротим, излъчва стабилност и сила и толкова много нежност.
Публикувано: 11 May 2008 - 11:49 PM
да, обаче на ръка четката се почиства мн по-лесно :blink:

Той е специален, защото е един от първите станал 'благородник' и гордо носи името си Бритиш - това гръмко име, избрано от първите му господари - англичаните, защото е създаден, за да бъде независим, солиден, неукротим, излъчва стабилност и сила и толкова много нежност.
Публикувано: 12 May 2008 - 09:05 AM
Благодаря Ви,
много се обърках с тези четки,ветеринарката ми ме посъветва също за такава,но на мен ми се видя...как да кажа,леко стряскаща-заприлича ми на иглиник и взех тази,на която така или иначе пишеше за късокосмести,но ще купя и горе посочената. :blink:
много се обърках с тези четки,ветеринарката ми ме посъветва също за такава,но на мен ми се видя...как да кажа,леко стряскаща-заприлича ми на иглиник и взех тази,на която така или иначе пишеше за късокосмести,но ще купя и горе посочената. :blink: