Остана последно да представя шоко момченцето :blink: Някои хора знаят, че това шоколадово момче го търсих мн дълго време... вече не знам колко стана може би година и половина. Огромно претърсване падна (стотици развъдници из цяла Европа), няколко пъти резервирах, отказвах ... мн мислене падна. Т.к. шоколадовия цвят по качества отстъпва значително на синия, трябваше да е нещо наистина мн добро. В крайна сметка се спрях на една връзка, чаках и вече е сигурно... в нашия отбор идва Union Jack's Muffin B) Сладкиша се роди в Алмере, Холандия и в края на юли ще го прибера и него ;)
Вярвам че в родословието са съчетаните доста добри котки, ето го огромният татко - Ch Delicato Chocoprince Joufflu:
Мама е мн красива лилава Британка - Union Jack's Cuty Pie:
По бащина линия имаме дядо, който за мен е най-добрия лилав котарак (както и преди съм споменавал лилавия цвят също отстъпва доста от стандарта и нивото на сините) - огромният GIC Byanfa's Giant Hunter:
Дядото по майчина линия е страхотен мечок в синьо, който е син на EC Solo Mio Joufflu (за който вече писах) - IC Pom-Ti-Dom Joufflu:
Не на последно място, мн добра шоколадовата линия идваща от бабата по бащинина линия - IC Shanta de Mornay:
... която дава изключително сполучливи шоко-та, с мн кръгла глава, малки уши и оранжеви очи.
Muffin е носител на канела и фоун гени, въпреки че нашата развъдна програма не включва тези цветове - нищо не се знае.
Надявам се не съм досадил с дългите "представяния", но исках да покажа някои от по-добрите Британци на запад и бъдещето им място в нашите редици B)