Британска късокосместа котка
Публикувано: 05 June 2008 - 02:00 PM
ето и една в профил :Танц: ... най-интересното е - след като са разбрали от сайта на развъдчика, че това коте идва в БГ, някои от по-големите развъдници решиха да ни пишат ;) оказва се че тези линии и най-вече идващи от страна на майката будят изключителен интерес в BRI средите на запад :yahoo:
Публикувано: 09 June 2008 - 10:27 PM
повръщане на косми и слюнка - това е нормално за този сезон, поради линеене.
но за другите признаци - нямам мнение, насреща са ветеринарните лекари.
но за другите признаци - нямам мнение, насреща са ветеринарните лекари.

Той е специален, защото е един от първите станал 'благородник' и гордо носи името си Бритиш - това гръмко име, избрано от първите му господари - англичаните, защото е създаден, за да бъде независим, солиден, неукротим, излъчва стабилност и сила и толкова много нежност.
Публикувано: 10 June 2008 - 02:59 PM
Грета е много красива. Много да Ви радва.

Tурската ангора е единствената котка с чувство за хумор!
При вида на Невските Маскарадни котки, все още никой не е успял да скрие възхищението си!
http://bendidas.com/
Публикувано: 12 June 2008 - 04:25 PM
Цитат
Понеже Сезар отдавна не се е появявал във форума, реших да му направя няколко любителски снимки.
Моето малко момче е вече на година и два месеца :blink:
Моето малко момче е вече на година и два месеца :blink:
Супер ,супер ,супер!!!!!!!!! :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Публикувано: 12 June 2008 - 04:27 PM
Аз вече си избрах котенце! След дълга консултация с приятели и познати спрях на Margarette! :yahoo:
Харесва ли ви?
http://www.maciatka.sk/catterya
Харесва ли ви?
http://www.maciatka.sk/catterya
Публикувано: 03 July 2008 - 07:22 PM
Благодаря за честитките! Ужасно съм щастлива и място не мога да си намеря!
За мен:
Живот и здраве, ще ми бъде британче №1, но не и първа котка. Отдавна съм фен на породата, но дълго време не можех да реша дали искам синя, канелено-бежово-кремава или държа категорично на silver tabby blotched.
Отправяла съм запитвания към теб, Вагабого :blink: , за 2 от твоите котенца, но поради късното ми включване не можах да се сдобия с нито едно от тях. Междувременно проучвах ситуацията с табитата, което се оказа голямо предизвикателство :sos: - не много развъдници се занимават точно с този вид британци.
Както добре знаете всички, горепосочената проучвателна дейност е свързана с гледане на мнооого, мнооого снимки на ужасно красиви котета, котки и котараци :kotence: Така че, в крайна сметка реших: ще бъде сребристо-черно мраморно таби и точка по въпроса. Упорството ми бе възнаградено и сега броя дните (които са доста) до срещата ми с малкото съкровище ;D
Общо взето това е.
:blink:
За мен:
Живот и здраве, ще ми бъде британче №1, но не и първа котка. Отдавна съм фен на породата, но дълго време не можех да реша дали искам синя, канелено-бежово-кремава или държа категорично на silver tabby blotched.
Отправяла съм запитвания към теб, Вагабого :blink: , за 2 от твоите котенца, но поради късното ми включване не можах да се сдобия с нито едно от тях. Междувременно проучвах ситуацията с табитата, което се оказа голямо предизвикателство :sos: - не много развъдници се занимават точно с този вид британци.
Както добре знаете всички, горепосочената проучвателна дейност е свързана с гледане на мнооого, мнооого снимки на ужасно красиви котета, котки и котараци :kotence: Така че, в крайна сметка реших: ще бъде сребристо-черно мраморно таби и точка по въпроса. Упорството ми бе възнаградено и сега броя дните (които са доста) до срещата ми с малкото съкровище ;D
Общо взето това е.
:blink: