Dog.bg Форуми : Бъфи кривокракия

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (5 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Бъфи кривокракия Този път куче

#41 Потребителят е офлайн   ATINA PALADA-DONICHKA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 09 February 2012 - 09:14 PM

Туку що се чух с хотела на детето,хората са много доволни от него,харесват го,възхитени са от поведението му и тяхния подарък е безплатен престой до заминаването му! Това е тяхния жест и желание за прекрасен живот. Благодарим на всички!

#42 Потребителят е офлайн   kai_tina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 February 2012 - 09:26 PM

Страхотно, остава само да чакаме датата на пътуването му и измъкването му от милата родина
User's Signature

"За величието на една нация, и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди

http://forum.dog.bg/...0-%D1%82%D0%B8/

#43 Потребителят е офлайн   BellaGerry Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 February 2012 - 03:41 PM

Сега преведох скромните 10 лв. на посочената сметка за Бъфи. Много ще се радвам, ако успеете. Стискам Ви палци.

#44 Потребителят е офлайн   ATINA PALADA-DONICHKA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 February 2012 - 04:53 PM

:rc_036: Няма скромно всичко е полезно и в огромна помощ!

#45 Потребителят е офлайн   ATINA PALADA-DONICHKA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 February 2012 - 12:26 PM

Вчера получих 140 лева преведени на форумската сметка за Бъфонски :rc_036:
Тези дни ще се ходи до вет за процедурите,т.к пътуването за днес е отложено поради лошото време,но той все пак ще замине с някой и друг ден закъснение!

#46 Потребителят е офлайн   ATINA PALADA-DONICHKA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 February 2012 - 03:45 PM

И пак сме ние :md_064:
Някой би ли могъл да транспортира мен и Бъфски до втеринар (и обратно) за чип и ваксина тази вечер? Бъфи е в Симеоново,а клиниката в Люлин 7,там ще платим по-малка сума за процедурите. Клиниката работи до 19.00 часа.

#47 Потребителят е офлайн   kai_tina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 February 2012 - 10:03 AM

Някакви новини за момчето?
User's Signature

"За величието на една нация, и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди

http://forum.dog.bg/...0-%D1%82%D0%B8/

#48 Потребителят е офлайн   ATINA PALADA-DONICHKA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 February 2012 - 12:56 PM

Ами за сега нищо ново. Чакаме дата за пътуване,т.к на 15.02. се отложи заради времето. Понеже ще пътуват няколко кучета заедно в момента се събират средства за другите и когато това е факт ще отпътуват.

#49 Потребителят е офлайн   allure Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2012 - 11:08 AM

Показване на мнениетоATINA PALADA-DONICHKA, в 24 February 2012 - 10:56 AM, написа:

Ами за сега нищо ново. Чакаме дата за пътуване,т.к на 15.02. се отложи заради времето. Понеже ще пътуват няколко кучета заедно в момента се събират средства за другите и когато това е факт ще отпътуват.

Какво стана с Бъкчо?
User's Signature

allure&Jack Ray

#50 Потребителят е офлайн   ATINA PALADA-DONICHKA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2012 - 12:29 PM

Бъфката е на хотел все още.
Ориентировъчно и за мен пътуването ще е някъде средата на месеца,малко се поразминаха нещата,но здраве да е.
Важното е,че ще замине все пак.
Иначе той си е все така добре,весел и жизнен без грижи на главата :md_064:

#51 Потребителят е офлайн   allure Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 March 2012 - 11:00 AM

Показване на мнениетоATINA PALADA-DONICHKA, в 07 March 2012 - 10:29 AM, написа:

Бъфката е на хотел все още.
Ориентировъчно и за мен пътуването ще е някъде средата на месеца,малко се поразминаха нещата,но здраве да е.
Важното е,че ще замине все пак.
Иначе той си е все така добре,весел и жизнен без грижи на главата :md_064:

Има ли новини за този сладур?Очаквам update и благодаря предварително.
User's Signature

allure&Jack Ray

#52 Потребителят е офлайн   ATINA PALADA-DONICHKA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 March 2012 - 12:15 PM

Ох така ми се иска вече да мога да напиша най-хубавия "ъп" ама все още наденичков е на родна земя,та по тази причина не съм писала скоро.Чакаме да отпътува,жалко че така се получи,но...

Радвам се,че не сте забравили детето и се интересувате от него ;)

#53 Потребителят е офлайн   allure Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 March 2012 - 12:25 AM

Показване на мнениетоATINA PALADA-DONICHKA, в 27 March 2012 - 10:15 AM, написа:

Ох така ми се иска вече да мога да напиша най-хубавия "ъп" ама все още наденичков е на родна земя,та по тази причина не съм писала скоро.Чакаме да отпътува,жалко че така се получи,но...

Радвам се,че не сте забравили детето и се интересувате от него ;)

Здравейте, ще се радвам да разбера на какво се дължи забавянето в отпътуването. За мен отговорът Ви не е изчерпателен и не става ясно защо кучето все още не е заминало. Когато направихте призив за помощ, останах с впечатление, че спешно трябва да се отзовем, за да замине момчето възможно най-скоро. Оттогава мина доста време и е добре да се предоставя своевременна информация за случващото се. Не искам да оставате с погрешни впечатления и да смятате, че като съм дала някакви си 50лв. и сега Ви тормозя така да се каже, но за мен няма добра проследимост на превежданите суми и аз едва ли ще повторя...Оставам с най-добри чувства и желая успех на кученцето.
User's Signature

allure&Jack Ray

#54 Потребителят е офлайн   ATINA PALADA-DONICHKA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 March 2012 - 10:30 AM

Когато ми се обадиха,че са харесали кучето за Германия имаше малко време за събиране на сумата,а трябваше да пътува на 15.02.2012г.Тогава пътуването се отложи заради лошото време.
След това имаше планове това да се случи към края на Февруари месец,но неговото пътуване не се състоя,защото там ще бъде настанен в приемен дом,т.е за него към момента не са налични 100% осиновители,а жената при която ще бъде настанен няма капацитета за повече от 3/4 кучета и се оказва,че с приоритет са вече харесаните със сигурни осиновители.
За неговото пътуване роля имат от фейсбук,групата "ПОМОЩ ЗА ЖИВОТИНКИ В БЕДА" от тях очаквам информация дали до края на месеца има възможност да замине и да бъде настанен в приемния дом,ако това не се случи вече и аз не мога да чакам.
Смятам,ако животното не замине до края на месеца (март) да подновя обявите за търсене на дом тук в България,а събраните средства за път да върна на дарителите.
Той все още е в хотела,но не може да стои там до безкрай.

И сте прави да питате,а пък аз съм се насмела и можеби в очакването на това пътуване просто не съм обяснила как стоят нещата. Дано от написано сте ме разбрали,ако има нещо неясно питайте ще отговарям без проблем.

#55 Потребителят е офлайн   allure Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 March 2012 - 12:39 PM

Показване на мнениетоATINA PALADA-DONICHKA, в 28 March 2012 - 08:30 AM, написа:

Когато ми се обадиха,че са харесали кучето за Германия имаше малко време за събиране на сумата,а трябваше да пътува на 15.02.2012г.Тогава пътуването се отложи заради лошото време.
След това имаше планове това да се случи към края на Февруари месец,но неговото пътуване не се състоя,защото там ще бъде настанен в приемен дом,т.е за него към момента не са налични 100% осиновители,а жената при която ще бъде настанен няма капацитета за повече от 3/4 кучета и се оказва,че с приоритет са вече харесаните със сигурни осиновители.
За неговото пътуване роля имат от фейсбук,групата "ПОМОЩ ЗА ЖИВОТИНКИ В БЕДА" от тях очаквам информация дали до края на месеца има възможност да замине и да бъде настанен в приемния дом,ако това не се случи вече и аз не мога да чакам.
Смятам,ако животното не замине до края на месеца (март) да подновя обявите за търсене на дом тук в България,а събраните средства за път да върна на дарителите.

И сте прави да питате,а пък аз съм се насмела и можеби в очакването на това пътуване просто не съм обяснила как стоят нещата. Дано от написано сте ме разбрали,ако има нещо неясно питайте ще отговарям без проблем.

Благодаря за отговора, писах Ви и на лични.
User's Signature

allure&Jack Ray

#56 Потребителят е офлайн   allure Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 May 2012 - 07:16 PM

Показване на мнениетоallure, в 28 March 2012 - 10:39 AM, написа:

Показване на мнениетоATINA PALADA-DONICHKA, в 28 March 2012 - 08:30 AM, написа:

Благодаря за отговора, писах Ви и на лични.

Нещо ново за Бъфи?
User's Signature

allure&Jack Ray

#57 Потребителят е офлайн   ATINA PALADA-DONICHKA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 May 2012 - 09:13 AM

Не знам късмет ли няма или какво,но си е все още тук! Тук не го пожела никой,за Германия не замина в хотела си е.

Свързах се с АРС,ако могат да го предложат за осиновяване отново в чужбинско,хората откликнаха и ще го предложат сега очакваме някой д го пожелае и да има най-накрая дом и той.

#58 Потребителят е офлайн   InaG Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 08 May 2012 - 09:36 AM

Показване на мнениетоATINA PALADA-DONICHKA, в 08 May 2012 - 09:13 AM, написа:

Свързах се с АРС,ако могат да го предложат за осиновяване отново в чужбинско,хората откликнаха и ще го предложат сега очакваме някой д го пожелае и да има най-накрая дом и той.

Ще има! Той не бърза, защото чака определени хора и аз вярвам, че те вече са съвсем близичко :md_064: . Има си изисквания момчето явно, какво знаете вие :ab_041:
User's Signature

Човек трябва да носи хаос в душата си, за да може да роди танцуваща звезда.

#59 Потребителят е офлайн   ATINA PALADA-DONICHKA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 July 2012 - 03:24 PM

Не съм писала от доста време в темата,защото няма нищо ново покрай Бъфи-НИЩО,НИКОЙ...
За тези 7 месеца и отгоре никой не поиска реално да осинови тази добра душа....
Налага се да го изведа от хотела,в който бе през цялото това време.Няма възможност да остане вече там по стечение на обстоятелствата.
Момчето се чувства добре на вън и може спокойно да си живее във външна обстановка.
Търся някакъв вариант за настаняване,някъде,обаче къде ли е това място!?
Дали някой може да ни помогне с местенце,където да чака своите осиновители?
Зная,че всички от тук си имат достатъчно животинки,за които да правят и невъзможното,за да им осигурят бъдеще-опитах и аз да го направя,но май този път съм на път да се проваля....

#60 Потребителят е офлайн   dikari Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 28 July 2012 - 05:19 PM

Много съм изненедана, че темичката му още е в този радел. Изключително добродушно и мило изглежда. Не е ли предлаган в чужбина, помоли Анимал хоуп Пловдив, грехота е да се върне на улицата, там няма застраховка живот.
User's Signature

Качена снимка

• (5 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни