Бъфи кривокракия Този път куче
Публикувано: 09 February 2012 - 09:26 PM

"За величието на една нация, и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди
http://forum.dog.bg/...0-%D1%82%D0%B8/
Публикувано: 24 February 2012 - 10:03 AM

"За величието на една нация, и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди
http://forum.dog.bg/...0-%D1%82%D0%B8/
Публикувано: 07 March 2012 - 11:08 AM
ATINA PALADA-DONICHKA, в 24 February 2012 - 10:56 AM, написа:
Какво стана с Бъкчо?

allure&Jack Ray
Публикувано: 27 March 2012 - 11:00 AM
ATINA PALADA-DONICHKA, в 07 March 2012 - 10:29 AM, написа:
Ориентировъчно и за мен пътуването ще е някъде средата на месеца,малко се поразминаха нещата,но здраве да е.
Важното е,че ще замине все пак.
Иначе той си е все така добре,весел и жизнен без грижи на главата

Има ли новини за този сладур?Очаквам update и благодаря предварително.

allure&Jack Ray
Публикувано: 27 March 2012 - 12:15 PM
Радвам се,че не сте забравили детето и се интересувате от него ;)
Публикувано: 28 March 2012 - 12:25 AM
ATINA PALADA-DONICHKA, в 27 March 2012 - 10:15 AM, написа:
Радвам се,че не сте забравили детето и се интересувате от него ;)
Здравейте, ще се радвам да разбера на какво се дължи забавянето в отпътуването. За мен отговорът Ви не е изчерпателен и не става ясно защо кучето все още не е заминало. Когато направихте призив за помощ, останах с впечатление, че спешно трябва да се отзовем, за да замине момчето възможно най-скоро. Оттогава мина доста време и е добре да се предоставя своевременна информация за случващото се. Не искам да оставате с погрешни впечатления и да смятате, че като съм дала някакви си 50лв. и сега Ви тормозя така да се каже, но за мен няма добра проследимост на превежданите суми и аз едва ли ще повторя...Оставам с най-добри чувства и желая успех на кученцето.

allure&Jack Ray
Публикувано: 28 March 2012 - 10:30 AM
След това имаше планове това да се случи към края на Февруари месец,но неговото пътуване не се състоя,защото там ще бъде настанен в приемен дом,т.е за него към момента не са налични 100% осиновители,а жената при която ще бъде настанен няма капацитета за повече от 3/4 кучета и се оказва,че с приоритет са вече харесаните със сигурни осиновители.
За неговото пътуване роля имат от фейсбук,групата "ПОМОЩ ЗА ЖИВОТИНКИ В БЕДА" от тях очаквам информация дали до края на месеца има възможност да замине и да бъде настанен в приемния дом,ако това не се случи вече и аз не мога да чакам.
Смятам,ако животното не замине до края на месеца (март) да подновя обявите за търсене на дом тук в България,а събраните средства за път да върна на дарителите.
Той все още е в хотела,но не може да стои там до безкрай.
И сте прави да питате,а пък аз съм се насмела и можеби в очакването на това пътуване просто не съм обяснила как стоят нещата. Дано от написано сте ме разбрали,ако има нещо неясно питайте ще отговарям без проблем.
Публикувано: 28 March 2012 - 12:39 PM
ATINA PALADA-DONICHKA, в 28 March 2012 - 08:30 AM, написа:
След това имаше планове това да се случи към края на Февруари месец,но неговото пътуване не се състоя,защото там ще бъде настанен в приемен дом,т.е за него към момента не са налични 100% осиновители,а жената при която ще бъде настанен няма капацитета за повече от 3/4 кучета и се оказва,че с приоритет са вече харесаните със сигурни осиновители.
За неговото пътуване роля имат от фейсбук,групата "ПОМОЩ ЗА ЖИВОТИНКИ В БЕДА" от тях очаквам информация дали до края на месеца има възможност да замине и да бъде настанен в приемния дом,ако това не се случи вече и аз не мога да чакам.
Смятам,ако животното не замине до края на месеца (март) да подновя обявите за търсене на дом тук в България,а събраните средства за път да върна на дарителите.
И сте прави да питате,а пък аз съм се насмела и можеби в очакването на това пътуване просто не съм обяснила как стоят нещата. Дано от написано сте ме разбрали,ако има нещо неясно питайте ще отговарям без проблем.
Благодаря за отговора, писах Ви и на лични.

allure&Jack Ray
Публикувано: 07 May 2012 - 07:16 PM
allure, в 28 March 2012 - 10:39 AM, написа:
ATINA PALADA-DONICHKA, в 28 March 2012 - 08:30 AM, написа:
Благодаря за отговора, писах Ви и на лични.
Нещо ново за Бъфи?

allure&Jack Ray
Публикувано: 08 May 2012 - 09:13 AM
Свързах се с АРС,ако могат да го предложат за осиновяване отново в чужбинско,хората откликнаха и ще го предложат сега очакваме някой д го пожелае и да има най-накрая дом и той.
Публикувано: 08 May 2012 - 09:36 AM
ATINA PALADA-DONICHKA, в 08 May 2012 - 09:13 AM, написа:
Ще има! Той не бърза, защото чака определени хора и аз вярвам, че те вече са съвсем близичко

Човек трябва да носи хаос в душата си, за да може да роди танцуваща звезда.
Публикувано: 28 July 2012 - 03:24 PM
За тези 7 месеца и отгоре никой не поиска реално да осинови тази добра душа....
Налага се да го изведа от хотела,в който бе през цялото това време.Няма възможност да остане вече там по стечение на обстоятелствата.
Момчето се чувства добре на вън и може спокойно да си живее във външна обстановка.
Търся някакъв вариант за настаняване,някъде,обаче къде ли е това място!?
Дали някой може да ни помогне с местенце,където да чака своите осиновители?
Зная,че всички от тук си имат достатъчно животинки,за които да правят и невъзможното,за да им осигурят бъдеще-опитах и аз да го направя,но май този път съм на път да се проваля....