Dog.bg Форуми : Извратена "забава" с декоративно прасенце

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (2 Страници) +
  • 1
  • 2
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Извратена "забава" с декоративно прасенце

#1 Потребителят е офлайн   Nickey Икона

• the BlueAngelicDevil
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 15 December 2011 - 02:50 PM

"В нощен поп-фолк клуб "Алегро" в гр. Габрово преди няколко дни е имало атрактивно шоу. Декоративно прасенце, намазано с олио е пуснато сред над 350 посетителя, които са го гонили. Било е награда за човека, който успее да хване обезумялото от страх животинче. След което е било публично заклано."

Качена снимка

И се хвалят, и организират и други подобни "забави":

https://www.facebook...246.63781968382
"nad 350 4oveka poludqha na stydentskoto party v ALLEGRO ,organizirano ot kmeta na partiina shkola i gubernatora na sirmani(banketni voiski) ,koito dokaraha dekorativno meksikansko prasence za specialnoto shoo.RekTOri otnovo biaha ve4niq tandem DJ SVETLIO IT (Versai -Veliko Tarnovo )& DJ Pavy (ALLEGRO) O4akvaite sledvashtiq ponedelnik golimaoto SHARAN PARTY (koi shte hvane golemiq sharan ot baseina v ALLEGRO) THE PRATY NEVER STOP -ALLEGRO NIAMA KAK DA SNI SBARKATE :)))))))))))))"

Още не искам да го повярвам това...
И как пък на никой не му е и хрумнало, че това не е нормално. Не, напротив, участвали са...

Инфо как можете да реагирате: https://www.facebook...167390933297736
User's Signature

Качена снимка

#2 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 15 December 2011 - 03:53 PM

:zz_020: :zz_020: :eg_033:
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#3 Потребителят е офлайн   lucy60 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Имам 3 кучета,3 котки, 10 дегута и плаващ брой риби :)

Публикувано: 15 December 2011 - 07:07 PM

Да са живи и здрави неандерталците- те са нашето интелектуално бъдеще, лекари, учители...честито на печелившите.

#4 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 15 December 2011 - 07:35 PM

Има си крушка опашка. Просто си ги представям как са се вживявали в ролята на идола си.
Не случайно тая тъпотия се е случила именно в чалга клуб. Там наситеността на липса на мозъци е най-осезаема.

http://www.youtube.c...h?v=4XDRkYCQVcM

http://www.blitz.bg/.../article/124928

Ама той не знаел какво става. Щефа на заведението?!
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#5 Потребителят е офлайн   koketka_varna Икона

Публикувано: 16 December 2011 - 02:23 PM

Отвратена съм! Прочетох пост за това кощунство във Фейсбук и в първите 10 минути мислех, че става въпрос за плоска шега, аз и все още мисля, че е така. Не мога да си представя, че това може да бъде част от атракцията на едно заведение... че това може да е идеята на група граждани на европейска държава за забавление... Брррр!

#6 Потребителят е офлайн   Nickey Икона

• the BlueAngelicDevil
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 December 2011 - 05:01 PM

За зверството в дискотека Алегро- в момента по Нова в Часа на Милен Цветков.
Който иска и има възможност, да гледа
User's Signature

Качена снимка

#7 Потребителят е офлайн   grigo009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 December 2011 - 07:38 PM

Ооххх не знам, просто не мога да повярвам, че ставам свидетел на подобно нещо.Ужасно е, отвратително е, срамно е...Понякога наистина губя вяра, че все някога в таз нашичката държавица ще се променят нещата и манталитета, към по добро.Дано бъркам и просто да е въпрос на време. :dh_188:
Успях да хвана някаква част от предаването...Милен Цветков говори по телефона с шефа на дискотеката и онзи освен глупости и лъжи, през цялото време се жалваше, как журналистите са му виновни за всичко и били изопачили нещата. :dry: Положителното е , че в студиото беше представител на "четири лапи" и каза, че вече е наложена глоба и полицията разследва случая.Тоз измекяр с 'гениалните' идеи(шефа на заведението), каза, че следващата планувана "забава", тоз път със шарани няма да се състои.Явно е много важно да се дава публичност на подобни случаи и има ефект.Дано закона влезе в сила и участниците в това безумие да си платят подобаващо. :dry:
User's Signature

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.

Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.

#8 Потребителят е офлайн   Ch@Rlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 December 2011 - 07:54 PM

Нямам сила да прочета детайлите около тази гавра, но въпреки това се чувствам отвратително... Това е поредно доказателство за няколко неща - българите тотално изпростяват, полудяват и затъпяват, а също и за пореден път се убеждавам, че всичко това върви ръка за ръка с чалгата. Просто нямам думи... Всичко се връща на този свят...
User's Signature

Качена снимка

#9 Потребителят е офлайн   DDG Икона

• Попътен вятър
  • Икона

Публикувано: 19 December 2011 - 01:54 PM

И просто нямаше начин Карбовски да пропусне...нещастник жалък...
Статията - тук.
User's Signature

I can't stop the war, shelter homeless, feed the poor
Can't walk on water, I can't save your sons and daughters
I can't change the world and make things fair
The least that I can do is Care.

#10 Потребителят е офлайн   animal Икона

• САМОЗВАНЕЦ
  • PipPipPip

Публикувано: 19 December 2011 - 02:36 PM

Само от любопитство да ви попитам :
Вие свинско ядете ли ?
А знаете ли как се колят прасетата ? И в месокомбинатите и по селата...а агнешко ? А пилешко ?
User's Signature

WWW.EVILDOGS.NET

"I'm hated by many, liked by few, respected by all" Mike Tyson
Ум царува,Ум робува - Ум,белия делфин

#11 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 19 December 2011 - 02:44 PM

Показване на мнениетоanimal, в 19 December 2011 - 12:36 PM, написа:

Вие свинско ядете ли ?
А знаете ли как се колят прасетата ? И в месокомбинатите и по селата...а агнешко ? А пилешко ?

Аз лично знам. Но преди заколването там никой не ги гони, намазани с олио за да е по-трудно хващането. Не съм вегетарианка, и истерична защитничка не съм, и не съм от онези бабички-лелки които крещят по уплашените от глутници хора "махнете се от тука, пречите на миличките кученца!". Ям месо, риба, нося кожени обувки и връхни дрехи.
Но нито аз, нито децата ми не се забавляваме по този начин. Сред моите приятели и познати няма нито един такъв човек - дори и да знам за човек, който се забавлява така, не го допускам близо до семейството си, не съм приятел с подобни индивиди и няма да бъда.
И децата си уча да подбират приятелите си според милосърдно отношение към животните. Самата аз на човек, забавляващ се така, ръка няма да подам. Всичко си има граници. Забавления с животни за тяхната сметка си е варварщина.

Точно тези, които се забавляват с животните по този начин, са в състояние да подгонят подплашената ми дъщеричка: - Копеуе, скивай колко смешно, как крещи от ужас, мухахахахаха купоннннннн!!!!!
И после за обяснение ще кажат: - Ма кфо толкова, ние само се пошегувахме, забавлявахме се.

За вас може и да е много смешно, за мен - не.

Точно между 5-ти и 7-ми клас за най-гнусната паплач, гаврещата се с първолаците, се знаеше че бесят котките за удоволствие.
Така че, въпроса не е в това кой яде пържоли, а в това, че хората като ядат пържоли не се гаврят преди това с животните.
User's Signature

Чау - кучето, близнало небето...

#12 Потребителят е офлайн   animal Икона

• САМОЗВАНЕЦ
  • PipPipPip

Публикувано: 19 December 2011 - 02:56 PM

Показване на мнениетоFuria_S, в 19 December 2011 - 12:44 PM, написа:

Вие свинско ядете ли ?

Аз лично знам. Но преди заколването там никой не ги гони, намазани с олио за да е по-трудно хващането.

да, не ги гонят, просто ги хващат с телена примка за зурлата и ги теглят(хуманно), събарят ги и ги натискат чупейки разни костици(много хуманно), заколват ги неособено бързо защото няма как да умрат на секундата(мега хуманно)...

хайде да не осъждате нещо, само защото се е случило в дискотека, а не в селския двор, а ?
Разликата в методиката и хуманноста е нулева и на двете места !
User's Signature

WWW.EVILDOGS.NET

#13 Потребителят е офлайн   emilvr Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:строителство , техника, ядене и пиене .

Публикувано: 19 December 2011 - 02:58 PM

Проблемът е , че не са имали равностойни шансове .
Е в линка подобна забава с шимпанзе :ab_041: ... и как разгони чалгарите :ab_041:
http://www.therundow...im-go-ape-shit/

#14 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 19 December 2011 - 03:08 PM

animal
Некоректно сравнение, защото никой по селата не го прави за лична забава. Колко пържоли биха могли да направят от онази въшка от снимка? Няма нужда от лелевизионната демагогия.
Тези хора го правиха далеч не за да се нахранят. Що не погнаха вас например, за забава, да видят какво ще им се случи?

Лично за мен подобни "забавления" са ми отвратителни, и в заведенията трябва да са забранени със закон, както и кучешките боеве, насъскване на кучета върху други животни и т.н. Няма значение дали това е чалгатека в провинцията или в столицата.

emilvr, аз това съм го гледала, много показателно. Поне да му бяха дали незаредено оръжие. Явно еволюцията в един момент реши да ни деградира и да ни върни към природата.
User's Signature

#15 Потребителят е офлайн   animal Икона

• САМОЗВАНЕЦ
  • PipPipPip

Публикувано: 19 December 2011 - 03:22 PM

Отговора е много прост и достъпен :

те не са направили нищо по-различно, от това, което дядовците/бащите/чичовците им правят по това време на годината на село. Нима едно колене на прасе не минава полято с алкохол и смях ? нима някой му слага система за да го упоi и после друга за да му спре сърцето и чак товага да го гътне ???
Разликата е само в мястото и обстановката. Даже не толкова и в размера на прасето - заколени сукачелта по Коледа бол...
Излишна демагогия да ги осъждаме.
User's Signature

WWW.EVILDOGS.NET

#16 Потребителят е офлайн   aldald Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 December 2011 - 03:24 PM

Показване на мнениетоanimal, в 19 December 2011 - 02:56 PM, написа:

Показване на мнениетоFuria_S, в 19 December 2011 - 12:44 PM, написа:

Вие свинско ядете ли ?

Аз лично знам. Но преди заколването там никой не ги гони, намазани с олио за да е по-трудно хващането.

да, не ги гонят, просто ги хващат с телена примка за зурлата и ги теглят(хуманно), събарят ги и ги натискат чупейки разни костици(много хуманно), заколват ги неособено бързо защото няма как да умрат на секундата(мега хуманно)...

хайде да не осъждате нещо, само защото се е случило в дискотека, а не в селския двор, а ?
Разликата в методиката и хуманноста е нулева и на двете места !

Аз ям свинско и агнешко, и телешко. Животните, които ям в повечето случаи са родени, за да бъдат изядени. Грубо звучи, но е факт. Обикновено хората, отглеждащи животни за храна, се опитват да ги умъртвят бързо и безболезнено. Сигурно първата им цел не е точно хуманността, а и пестенето на време и сили. Но на тези хора това им е работата и поминъка. Правят го, защото трябва, а не защото им доставя извратено удоволствие да мъчат.
И да не говорим за хуманност - в природата хишниците убиват плячката си, не си играят с нея, освен ако не учат малките си да ловуват. Те не са хуманни - просто не са извратени.

#17 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 19 December 2011 - 03:27 PM

animal
Но не правят забава от това. Ако някой направи заведение, което ще го пълни с кучешки бой, привличайки публиката точно по този начин, щяхте ли да кажете:- Ама вашите кучета понякога не се ли бият на улицата, какво толкова?

Същата история. И е странно че не виждате защо хората се възмутиха.
User's Signature

#18 Потребителят е офлайн   animal Икона

• САМОЗВАНЕЦ
  • PipPipPip

Публикувано: 19 December 2011 - 03:53 PM

Ами странно е - все едно всички са вегани.
Като кажем "А" трябва да можем да кажем и "Б"... ;)
User's Signature

WWW.EVILDOGS.NET

#19 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 19 December 2011 - 04:01 PM

Показване на мнениетоanimal, в 19 December 2011 - 01:53 PM, написа:

Ами странно е - все едно всички са вегани.
Като кажем "А" трябва да можем да кажем и "Б"... ;)

Кои са тези "всички" които са вегани? Отговарям пак - ям месо и нося кожени дрехи и обувки, но съм против този вид забави. Днес прасенце, утре кученце. Самият принцип не е ли ясен? Привличаш в заведението си клиенти за сметка на абсолютно ненужна забава със живо същество. Нали попитах - ако се направи заведение с кучешки боеве, с цел печалба за сметка на животните, ще го одобрите ли?
Тук е абсолютно същото. По същия начин щях да се отвратя ако бяха гонили плъх. При нас тровят плъховете, но не и с гавра и за купон. А плъхове не ям, дори кучето ми не ги яде.
Е толкова ли не разбирате за какво става дума?
User's Signature

#20 Потребителят е офлайн   emilvr Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:строителство , техника, ядене и пиене .

Публикувано: 19 December 2011 - 05:07 PM

Вероятно медийте си изкарват парите отново на наш гръб .
Било ли е заклано аджеба накрая или не ?
Ако не - нищо не е станало ( освен яка простащина :ab_041: )
Ловът е мн по- жестоко, извратено и неморално начинание , и никой не мрънка против него .
Извратеното в някои от горните постове е , че те я... аайде по- добре да го не пиша ...

• (2 Страници) +
  • 1
  • 2
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни