Най-първо ви пожелаваме весели празници и предстоящата година да ви донесе много успехи!
Идва и моят ред да помоля за помощ...
Искам да ви представя героите в моята история, а именно Нинджа и Денди! Двама братя имали нещастието да се родят в малко българско село... И така тяхната история започва ужасяващо, но и с голяма доза късмет (явно някой им е пратил ангел хранител точно на време)... Селото ни се намира в Монтанско, не е впечатляващо, но си го обичаме и сме от "лудите" дето дават кренвирши на кучетата пред селския магазин... Родителите ми редовно обгрижват къщата там, която майка ми наследи от починалите си родители. Пътуват винаги когато могат да си го позволят през почивните дни.
Наскоро кмета на селото го модернизира с първата обща селска кофа за смет- за отпадъци от небиологичен произход.(разбирайте стъкло и пластмаси..) Като една съвестна столичанка, майка ми си разделя боклука дори там на село и ходи до селския площад, за да си изхвърли боклука на оказаното място. Ето как тя среща нашите герои. Ни в клин, ни в ръкав, една неделна октомврийска вечер запалват колата, и на път за София минават през площада, за да си изхвърлят боклука... Тъмно е и вали... Майка ми е свикнала с бездомници по кофите и никога не мята торбите просто така и слава богу! Разказа ми, че почти получила инфаркт като видяла завързано найлоново пличке в кофата да мърда..... Първо помислила, че е плъх или мишка, но после си дала сметка че те няма как да си седят в завързано пликче насред кофата за боклук.... Взела плика и го развързала, а там се мъдрели едвам живи нашите геройчета!
Оставям шока от факта, че вече европейските български селяни изхвърлят нежелани бебета в кофите за боклук, а на всичко и отгоре в завързани найлонови пликчета

Били само 2, както се оказа по-късно след прегледа при ветеринарката ни, с общо тегло от 345 грама!!!След екстремния старт ви живота, и екстремни няколко седмици на неспане и ежечасова грижа малките ни главунчовци оцеляват!!
Година по късно са вече млади юнаци, ваксинирани с предстояща кастрация.
Молбата ни за помощ е от части специфична. Нямаме нужда от средства затова няма да затормозяваме джобовете ви, мислим да пленим само сърцата и мислите ви!

Та молбата ми е, ако някой може да предложи двете перли за осиновяване в чужбина с едно условие те да не бъдат разделяни! Всички разходи по транспорт ще поемем ние, дори не се налага да ги пращаме в приют или приемен дом! Ще устанат у дома докато не бъдат харесани от новите си мама и татко!
Нарекох ги перли, сами ще видите защо от снимките! Черната перла разбира се е Нинджа

няколко седмици след спасяването им:

и днес като големи юнаци:

Нинджа е труден за хващане с мирно положение