Намерено куче в ж.к. Илинден (ВЕЧЕ У ДОМА!)
Публикувано: 21 December 2011 - 12:03 PM
Благодаря!
А аз се подготвям психически за разговор с поредните авантаджии - 2 клипвания от непознат номер, които предполагат сигурно аз да се обадя...
Дано да греша, но надали. Този път обаче ще си запиша всичко и ще разберем къде е поредната кучешка ферма
А аз се подготвям психически за разговор с поредните авантаджии - 2 клипвания от непознат номер, които предполагат сигурно аз да се обадя...

Публикувано: 21 December 2011 - 11:01 PM
Надеждата умира последна
Аз веднъж изгубих моя кучо от поглед, за 10 секунди щях да умра. Щях да разлепя обяви навсякъде, поне някой да ми каже ако го е видял, а не да решавам, че е мъртъв.... Пък и моят освен чип си има и медальон с контакти. Как на никой не му хрумва поне медальон да сложи, не ми е ясно
Кога ли ще започнат да мислят повече тия хора... 
П.п. Аз явно не съм нормален стопани

П.п. Аз явно не съм нормален стопани

Публикувано: 22 December 2011 - 10:38 AM
Супер! Значи Zonker позна, че е Снупи.
Блу, като го връщаш, помоли милия стопанин поне да му сложи нашийник с медальон, та ако "случайно" пак се изгуби, поне хората да знаят на кого да го върнат.
Макар че не е невъзможно да се вразуми и да не го пуска вече сам. Преди няколко месеца намерих една скитаща и объркана възрастна болонка, разлепих обяви и на третия ден се намериха собствениците. Бяха си скъсали подметките да обикалят из квартала, но не бяха лепили обяви, а бяха видяли моите. След като им обясних, че кучето почти не вижда - от старост и от кичури пред очите, и че малко остана да го смачкам с колата, вече ги срещам из квартала само на повод.
Блу, като го връщаш, помоли милия стопанин поне да му сложи нашийник с медальон, та ако "случайно" пак се изгуби, поне хората да знаят на кого да го върнат.
Макар че не е невъзможно да се вразуми и да не го пуска вече сам. Преди няколко месеца намерих една скитаща и объркана възрастна болонка, разлепих обяви и на третия ден се намериха собствениците. Бяха си скъсали подметките да обикалят из квартала, но не бяха лепили обяви, а бяха видяли моите. След като им обясних, че кучето почти не вижда - от старост и от кичури пред очите, и че малко остана да го смачкам с колата, вече ги срещам из квартала само на повод.
Публикувано: 22 December 2011 - 12:00 PM
И аз имам такъв случай с болонка. Но пък миналия път с дратхаарка не се вразуми човека. Помолих Гери, при която е Снупи, да му говори на стопанина. Аз вчера не можах да му кажа (опитах се, но той каза, че това било инцидентно, Снупи го слушал иначе), ако се видим или чуем отново, ще му кажа и аз. Не може да се рискува - и моя ме слуша, но никога не се знае какво може да стане.
Публикувано: 22 December 2011 - 03:37 PM
Уффф, хората съвсем изтрещяха!
Хубаво, че са се намерили все пак, благодарение на Блу!
Някой да каже на човеченцето, че след епилептични припадъци кучетата са често дезориентирани и не се пускат от повод!
Хубаво, че са се намерили все пак, благодарение на Блу!
Някой да каже на човеченцето, че след епилептични припадъци кучетата са често дезориентирани и не се пускат от повод!
Публикувано: 22 December 2011 - 04:56 PM
blueocean, в 22 December 2011 - 01:53 PM, написа:
Снупи е при собственика си, но той се е държал грубо, дори не искал да плати престоя
А приятеля му заплашил Гери с някаква глупост! Не мога да повярвам що за поведение 

Защо ли не се изненадвам?!
Снупи, Снупи ... дръж се момче, че с такъв стюпит ... горко ти!!!

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 22 December 2011 - 05:40 PM
Блу, ти направи каквото всеки друг на твое място би направил! Аз много съжалявам, че не разпознах Снупи отначалото, за да те предупредя. За съжаление повече от това не може да се помогне на кутрака. Дано малоумният му стопанин се вразуми поне малко от случилото им се! Остава да се надяваме поне...

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро