Ин и Ян
Публикувано: 22 December 2011 - 04:14 PM
Ето ги хубавците: Ин и Ян

"Животните са мои приятели, а аз не ям приятелите си." Джордж Бърнард Шоу
Публикувано: 23 December 2011 - 12:31 PM
Като изпроводите тези, да се готвят Чернишка и Снегурочка!
Сега сериозно - разкошна двойка! Каква опашка има белият!
Желая им късмет!
Р.S. Монтирайте охранителна камера във входа на офиса, за да видите кой така редовно ви снабдява с котешки красоти.
Публикувано: 23 December 2011 - 01:14 PM
buddy, в 23 December 2011 - 10:31 AM, написа:
Като изпроводите тези, да се готвят Чернишка и Снегурочка!
Има нещо гнило тук...не знам дали някой ги оставя или те сами си влизат през едно прозорче, което съседите държат винаги отворено. А и как пък всички се оказаха гальовни ... Може би и това са им подшушнали - ако се галиш и буташ - взимат те веднага. Наистина се надявам тази да е последната двойка и Чернишка и Снегурочка да почакат поне известно време, за да не се наложи ние да си търсим нова работа... :)
А ако случайно някой има едно свободно местенце за временен гост...Ин би се възползвал с радост от него. Доста е гипсиран и предполагаме, че е изхвърлен или загубен, тъй като е много чист, лъскав и добре сложен. Много добричък и много стреснат е. Дом и повечко внимание биха му се отразили много добре, и за нула време ще се окопити. Разлепили сме обяви из квартала - никой не се обажда, което почти потвърждава версията - просто ненужен.

Публикувано: 27 December 2011 - 02:55 PM
Иначе и той и Ян са прекрасни! Тихи, кротки, галят се, не се бият и помежду си.
Трябва им просто малко повече човешко присъствие и домашна обстановка.
Ако някой има възможност да поеме единия или и двамата - осигуряваме храна, котешка тоалетна, изобщо всичко, от което биха имали нужда в приемния дом.
Публикувано: 03 January 2012 - 09:59 PM
Ма-ti, огромни благодарности на теб и семейството ти, че приютихте шубелийчето.
Сигурна съм, че при вас за нула време ще дойде на себе си и няма да го познаем даже. Надявам се, че ще се държи прилично и няма да ви създава грижи, щото иначе...
Благодарим ти много!!!

Публикувано: 06 January 2012 - 01:03 PM
Първият ден прекара под леглото. На вторият вече започна да излиза и ползва тоалетната. Хапна си малко. От вчера вече идва на леглото и ми се гуши, бута, гали. Много е любвеобилен. Дава гушка и коремче да го галя и веднага замърква. Според мен е стресиран предимно от промяната, иначе е супер социален. Не ми се вярва като съдя по вида му да е улично коте, има такъв лъскав косъм и е шишко. От друга страна понякога драпа по прозорците и мяука тревожно.
Вчера се заигра за кратко с едно въженце и една топка, но сякаш бързо разбра, че това са занимания под достойнството на една пантера като него
От както е у дома малко му тече нослето, като днес вече е по-скоро само влажно. Поради това изостава от Ян с ваксината.
Отначало, когато не шаваше много-много нашата писана Руби го доближаваше любопитно. Но от както стана по активен, когато я доближи му хъска. Все пак го приема доста добре в сравнение с предишни съквартиранти, които сме й водили.

ВИПАССАНА
"Нашето дело може и да е капка в морето, но без нея морето ще намалее, пък било то и с една капка!" Майка Тереза
Публикувано: 10 January 2012 - 10:04 AM

ВИПАССАНА
"Нашето дело може и да е капка в морето, но без нея морето ще намалее, пък било то и с една капка!" Майка Тереза
Публикувано: 19 January 2012 - 12:11 PM

ВИПАССАНА
Публикувано: 19 January 2012 - 01:32 PM
Разкошотия!
Публикувано: 25 January 2012 - 07:16 PM
Не мога да не ви покажа уникалната веганска торта, която Ма-ti направи, за да донесе щастие на Ин и Ян...Страхотна и отвън, и отвътре!
Благодаря ти, Ma-ti! Благодаря на цялото ти семейство за отношението, вниманието и добрината! Напълни ми се душата, като видях как малкия Дани се наведе и целуна Ин по муцунката!
Просто...

Публикувано: 13 February 2012 - 02:05 PM
А колко спокоен и добър е Ин си личи по това как се държи с него Руби, която обикновено не е щастлива на ничия котешка компания.

ВИПАССАНА

Вход

Горе
Цитиране +