Dog.bg Форуми : Защита на кучето от агресивни кучета- как?

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (4 Страници) +
  • « Първа
  • 2
  • 3
  • 4
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Защита на кучето от агресивни кучета- как? Оцени темата: -----

#61 Потребителят е офлайн   emilvr Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
  • Interests:строителство , техника, ядене и пиене .

Публикувано: 20 May 2014 - 05:45 PM

Пробвах един подобен на фенерче , имаме на село петел който ми скача , и ми скъса едни дънки .

Праснах го с искрата по гърба , през перушината - той падна и умря .
Отидох да взема нож да го заколим, върнах се и тъкмо се наведох , той се съживи скочи ,та и прескочи оградата и отлетя със скоростта на МЕ262 .
Кучетата бягат от пращенето на искрата , (явно са по- умни) и не мога да го пробвам .

#62 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 20 May 2014 - 05:51 PM

Показване на мнениетоemilvr, в 20 May 2014 - 03:45 PM, написа:

Пробвах един подобен на фенерче , имаме на село петел който ми скача , и ми скъса едни дънки .

Праснах го с искрата по гърба , през перушината - той падна и умря .
Отидох да взема нож да го заколим, върнах се и тъкмо се наведох , той се съживи скочи ,та и прескочи оградата и отлетя със скоростта на МЕ262 .
Кучетата бягат от пращенето на искрата , (явно са по- умни) и не мога да го пробвам .

Ще ме умориш от смях))))))) Той добре че не ти е скъсал дънките пак))))) А ти като го перна - не замириса ли малко на пържено пиле?)))
User's Signature

Чау - кучето, близнало небето...

#63 Потребителят е офлайн   Тази Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 20 May 2014 - 07:14 PM

хахах! Това е страхотно, сега вече не ме е страх от петел! :ab_041:

#64 Потребителят е офлайн   ФЕРАРИСТ Икона

• Interests:Формула 1, автомобили и пр......

Публикувано: 20 May 2014 - 10:05 PM

Принципно мен не ме е страх от кое да е куче, преди години имах белгийски овчар, беше към 50 оки и въпреки че можеше да се пази сам, понеже почти 7 години му бях човек-водач щото беше полусляп заради прочутите старозагорски университетаджии, предпочитах да не изпада във ситуации в който да има борба......
От някакъв двор изскочи някакъв пит или стафорд(не ги познавам в детайли тия бойни породи), вратата беше открехната, в двора се пенеше втори екземпляр и докато първия препускаше към нас риска и втория да дотърчи беше голяма.......за мой късмет беше зима и след като дръпнах моя хайван зад мен, чинно подадох дясна ръка на псето което я захапа точно между лакътя и китката, а в следващия момент аз със лек подскок стоварих всичките си 85 кила върху песа, чийто кокали нямаше как да издържат това.......
В следващия момент некъв стопанин се показа, и с невярващ поглед се опита да разбере защо му е безжизнено кучето на земята и какво точно е причинило това.......
Безкрайно съжалявам че се наложи тая процедура тъй като аз харесвам почти всички животни, но за момента прецених че това се налага........и бих го направил пак ако се налага.......

#65 Потребителят е офлайн   Тази Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 21 May 2014 - 08:35 AM

Показване на мнениетоФЕРАРИСТ, в 20 May 2014 - 10:05 PM, написа:

Принципно мен не ме е страх от кое да е куче, преди години имах белгийски овчар, беше към 50 оки и въпреки че можеше да се пази сам, понеже почти 7 години му бях човек-водач щото беше полусляп заради прочутите старозагорски университетаджии, предпочитах да не изпада във ситуации в който да има борба......
От някакъв двор изскочи някакъв пит или стафорд(не ги познавам в детайли тия бойни породи), вратата беше открехната, в двора се пенеше втори екземпляр и докато първия препускаше към нас риска и втория да дотърчи беше голяма.......за мой късмет беше зима и след като дръпнах моя хайван зад мен, чинно подадох дясна ръка на псето което я захапа точно между лакътя и китката, а в следващия момент аз със лек подскок стоварих всичките си 85 кила върху песа, чийто кокали нямаше как да издържат това.......
В следващия момент некъв стопанин се показа, и с невярващ поглед се опита да разбере защо му е безжизнено кучето на земята и какво точно е причинило това.......
Безкрайно съжалявам че се наложи тая процедура тъй като аз харесвам почти всички животни, но за момента прецених че това се налага........и бих го направил пак ако се налага.......

Еееееее, това не е по силите и смелостта ми!!!
пс.:Всички сме теглили от университетските светила :(

#66 Потребителят е офлайн   klarona Икона

Публикувано: 22 May 2014 - 11:35 AM

Много полезни съвети. На скоро ме нападна едно злобно куче но за радост не ми направи нищо :)

• (4 Страници) +
  • « Първа
  • 2
  • 3
  • 4
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни