IAB, в 06 January 2012 - 04:42 PM, написа:
Предполагам, че в голяма степен желанието й да хапе се дължи на стреса от удара и това, че я боли, нали?
Тя всъшност няма желание да хапе. Тя само пооголва зъбки за предупреждение - "Не ме закачайте".
Не че разбирам много от поведенчески проблеми, но според като се пооправи (за което силно се надявам) ще прояви по-голямо доверие. Аз ще ходя всеки ден да я виждам и да и говоря.
п.с. това, че е пишкала, не е ли добър знак за бъбреците й?
И аз така си помислих, но като им зададох същия този въпрос, казаха, че не е гаранция, че функционират нормално. Т.е. урина минава, но не е ясно какво филтрират. Мисля си обаче, че кръвната картина щеше да покаже ако има сериозен проблем с бъбреците.
п.п.с. като й гледам побелялата муцунка, май не е много млада. не съм сигурна при НОК-овете кога точно им побелява около устата, а и знам, че е индивидуално по принцип, но ми се струва, че е на около 5-6 годинки може би.
Зъбите и са леко пожълтели, но няма и следа от зъбен камък. Според ветовете е на около 3, по-скоро 4 години.
IAB, Благодаря ти, че я мислиш кучица. Ще и предам, като отида да я видя след малко.