Кокер спаньол
Публикувано: 01 September 2007 - 10:24 AM
Публикувано: 01 September 2007 - 11:02 AM
Публикувано: 01 September 2007 - 11:19 AM
Поздрави!!!

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 01 September 2007 - 11:50 AM
Цитат

добре ве...хахахахха изкефи ме каква играчка има happydence
Публикувано: 01 September 2007 - 05:29 PM
Ние се завърнахме след почти двумесечно отсъствие.Снощи и днес прочетох всичко което сте изписали за времето когато не сме си били в София.Приветстваме всички новодошли и най-вече мама Голди:)
Рони вече е много пораснал,кара 6-тия си месец,много сме послушни и добрички,сменихме всичките си зъбки и то без нито една наядена мебел,кабел и т.н....много съм доволна за което;Р
В Бургас изкарахме много добре,ходихме на плаж заедно доста пъти,но за съжаление Рони не е привърженик на плуването,много го страх,във водата е само на сила или ако е спокойно морето и аз съм вътре и той ми се е карал около 5 мин и аз не съм откликнала на лая му да излезна от водата-тогава влиза сам ама плува бързо до мен и се опитва да ми се качи на главата от страх...Смешна работа.
Бяхме и една седмица на Черноморец и там имаше голям двор-можете да си представите за какъв кеф иде реч.
За съжаление обаче не всички емоции бяха толкова положителни,защото Рони нещо се разболя,повръщаше 3 дена,не искаше да яде,смао лежеше беше ужасно и стана точно когато бяхме в Черноморец където както се досещате изборът на ветеринари е никакъв.Имаша една ветеринарка от Бургас(която в последствие се оказа много грижовна) която редуваше сутрините в Черноморец и Созоп,а следобедите си беше в бургаския кабинет.Първия път когато го заведохме при нея тя реши че едва ли е сериозно сложи му подкожно лекарства и се разбрахме да се чуем на следващия ден,но Рони не се оправи и вече всички бяхме много притеснени.Тя реши да му вземе кръв за изследвания(още бяхме в Черноморец) и я занесе в Бс и ние се прибрахме натам още същия ден за да видим какво е положението.Бяха му направени пълни кръвни изследвания които излезнаха много добри,после ехограф-и там нищо и се оказа,че явно е лепнал някакъв гаден вирус който е върлувал по това време в района(така ми казаха ветовете,а и виждам че и тук са се оплаквали от същото).И така 3 дена ходихме да ни включват на системи,да ни бият безброй инжекции,ходихме си с абукат или там както се казва и за един уикенд бяхме чисто нови.Истината е,че много се уплаших и бях адски притеснена,но вече забравихме тези гадни моменти.
И така..
Направила съм и снимки,ще ги кача да ги видите.
Айде това беше засега от нас!
Поздрави! d)
Публикувано: 01 September 2007 - 06:00 PM
Публикувано: 01 September 2007 - 07:24 PM
irina_dimitrova, честито завръщане, добре сте починали! Жалко че Рони се разболя, ама няма как, то хората се връщат с вируси от морето, а какво да кажа за куче, милото, добре че всичко мина!
Публикувано: 01 September 2007 - 08:18 PM
Толкова ми е хубаво да разглеждам снимки на любимите дългоушковци!
Томи е хубавец- американец,още от сега си го представям колко сладурски ще изглежда с новата си прическа w)
Поздрави и за малкия Рони,въпреки вирусчето се е кефил максимално.Не мога да повярвам,че е толкова кротичък бебок-пу-пу,да не урочасам това добро дете l) Тази година много хора се оплакаха от гадните вируси с повръщане и отпадналост,особено на морето!!!Чудя се дали няма начин за някаква защита предварително,не ваксина,а по-скоро някакъв имуностимулатор за кучовци,който да ги предпазва при рискови ситуации?
Добре дошъл и на малкия Хари-с глас се смях на неговата играчка-особено сполучлива комбинация с кокер l)
Това ми напомня на една случка с моята американка-беше още бебе,на 6-7 месеца,по време на разходка в парка към нас се приближава майка с дете.Естествено детето изпада в луд възторг от кучо и задърпва майка си към нас-радват се на моята красавица,а тя през цялото време хипнотизирано гледа хот-дога на мъника,после ни пожелават"Приятен ден"и се отдалечават.След около минута,две кратък размикъл,моята кокерка явно решава,че е "забравила" нещо и хуква подир тях-настига ги в гръб, с отскок грабва хот-дога от ръката на детето и бързо беж,оставяйки зад себе си безкрайно учудените и ограбени хорица!Умрях от срам,виждайки как с занемелите лица проследяват отдалечаващия се от тях , с хот-дог в устата,вече щастлив кокер! s)
Такива ми работи... bravoS

Да спасим природата на България!Всички заедно срещу бетона!
Публикувано: 02 September 2007 - 03:44 PM
Прикачени файлове
-
Picture_708.jpg (56.87K)
Брой сваляния: 29
Публикувано: 02 September 2007 - 03:47 PM
Прикачени файлове
-
Picture_716.jpg (67.67K)
Брой сваляния: 28
Публикувано: 02 September 2007 - 03:50 PM
Прикачени файлове