Кокер спаньол
Публикувано: 27 January 2008 - 04:53 PM
Публикувано: 27 January 2008 - 05:41 PM
Аз тази година ще навърша 18.Когато видях Рея,се влюбих в нея.Тя беше със стопанката си и въпросната стопанка(която познавам отдавна и знае колко обичам животните) ми каза,че кученцето се продава и ако някой си търси кокерче да се свърже с нея.След което аз реших да го взема.Отидох до тях и казах,че я искам ще се грижа добре за нея и т.н.Тя ми обеща до една седмица да ми звънне.Минава една седмица,тя не ми се обажда.Аз я търся,а тя не ми вдига телефона.После случайно се срещнахме,защото сме съседи и тя ми каза,че е продала кученцето.На другата сутрин я видях как го разхожда :o .А аз бях толкова разочарована,че това същество не може да бъде мое.Няколко дни ходих като болнаНе мога да опиша колко ми беше криво.
А наближаваше именния ми ден и бях решила да събера пари и да купя кученцето.Тогава един приятел ми предложи да се обади на стопанката му и да го иска уж за него.Аз бях сигурна,че тя няма да му го даде,щом не го даде на мен...И вечерта трябваше да се видят.А гаджето ми беше излязло някъде.И така,вечерта ми се обажда моя приятел и казва,че не са му дали кученцето.Аз не се учудих,защото така и очаквах да стане.И точно след 5 мин идва гаджето ми и в ръцете си държи Рея.И тогава просто незнам как да ви опиша радостта си.Не знаех какво да кажа.Хем исках да извикам от радост,хем да не изплаша кученцето. :->) :->) :->)
Сега Рея си има всичко.Яде най-хубавите гранули,пилешко филе с ориз различни кучешки лакомства.Излиза на дълги разходки с други кучета,за да бъде щастлива.Спи където си поиска(има си и собствено легло).Купувам и различни играчки,за а не и бъде скучно,когато остане сама.Има си медальонче,ако се изгуби,да се наддявам,че ще се намери някой съвестен човек да ни позвъни.Разполага с целия апартамент,за да и е удобно.
Мисля,че се грижа добре за кучето си.Виждам,че то е щастливо и само това ме интересува.
А и само да уточня,че моят приятел,който взе кученцето и излъга,че е за него,е на почти 30 години,има 3 кучета на селото си от които едното е шар пей,а другите две-овчарки и дори не ги поглежа-а още по-малко да се грижи за тях.Но тази жена му повява :rolleyes: .Даде го на него,който се грижи максимум 2 месеца за животно,а не на мен!!!!! А аз я познавах точно заради нейното куче,понеже често му се радвах и и казвах колко искам куче....
А наскоро едно момче,което познавам видя Рея.То е 9 клас и си събира пари за кокерче :blink: .Възхищавам му се и се надявам да си вземе най-прекрасното кученце. :blink:

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 27 January 2008 - 05:52 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 27 January 2008 - 06:23 PM
Много целувки от мен и Бебзиту :wub:
Публикувано: 27 January 2008 - 10:20 PM
Публикувано: 28 January 2008 - 08:08 AM
Просто не живеем живота на другия и ми се иска да сме по-толерантни и по-кротко да спорим, че ми става много гадно, когато се заръфате. Кучетата са кокерите ни, а не ние. Обичам всички ви, няма как да е друго яче, щом сме влюбени кучкари и се надявам поста ми да не предизвика нови спорове. Написах го с цялата си обич към вас и любимците ви! Намачкайте им дългите ушички и ги гушнете от мен и Рудо :wub:!
Публикувано: 28 January 2008 - 09:23 AM
Публикувано: 28 January 2008 - 10:39 AM
Цитат
Моята е същата познати,непознати хора всички ги :wub: :wub: :wub: напражо се :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: ?
Публикувано: 28 January 2008 - 12:22 PM
Публикувано: 28 January 2008 - 02:13 PM

Публикувано: 28 January 2008 - 04:47 PM
Цитат
Това, дето е дъвкало кучето май е летва? Те са особено опасни - не се чупят като обикновена пръчка, а треските им са ужасно остри - може да се азбие освен във венец, между зъби, но и ако погълне от тези трески - лошо.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 28 January 2008 - 06:26 PM
Сега вече си представих какво ще му е на нов потребител да изчете цялата тема и стигнах до изводя, че трябва да ни направят цял подфорум. Разрастнахме се.
Няма да коментирам ставалото и обсъждалото се тук, че ще избухне трета световна, а няма да ме има пак известно време и няма да мога да си защитя тезата.
Искам само да сте живи и здрави, да си гледате кокерите сладки по възможно най-добрия начин, да сте щастливи с тях, да ги обичате и да цените всеки един миг прекаран с тях. Само това е важно в крайна сметка.
Дълга или къса козина.... розово или синьо легло.... разходка с кучета или с човек... какво значение има.... Само да сме заедно е важно. Който не може да мисли първо за кучето и после за себе си... да си купи нещо с по-малки изисквания. За останалите - да са ви живи и здрави дългоухите топки.
Една седмица не си бях виждала кучето от умора. А тя беше всяка вечер до мен. Чак сега разбрах колко са ценни всички мигове.
До другата седмица, приятели.

Nothing but the best is good enough!