Кокер спаньол
Публикувано: 05 November 2006 - 07:06 PM
що се отнася до пишкането и акането май има нещо общо с ината, понеже като съм около нея и си играем си ходи на вестника ама ако сме я оставили сама а сме си вкъщи и не я пускаме при нас като че ли си отмъщава, а в момента правим ремонт и не е хубаво да щъпурка из прахоляка
Публикувано: 05 November 2006 - 07:43 PM
А за белите и на мен ми прилича на инат, може би решението е повече внимание но без лигавене, смисъл по-строго отношение.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 05 November 2006 - 08:40 PM
Цитат
и са ме питали как се казвам вмести Ивана съм казвала Ава b).
(((:
Аз редувам храната на Ава. Сутрин яде гранули (мдам, качествени, добре че беше Биляна да ме насочи още в началото), а вечер едно нещо, което баща ми й измисли - варим и кокали с зеленчуци и и правим попара в полученото. Май й харесва повече от гранулите, защото се отнася по - ревниво към вечерята си. А мое просто да й се спи сутрин (;
И от мен честито за бебоците.
Публикувано: 05 November 2006 - 09:23 PM
Стомасите на кокерите са много чувствителни и дори и сега да не й се отразява /има ли разтройство често?/ по-нататък може да доведе до различни стомашни заболявания. Според мен гранулите са напълно достатъчни, но ако сте решили, че според вас не са /кучето не се нуждае от разнообразие, за тях това няма значение, има значение пълноценността/ може да я сменяте, но по-бавно, а не едно сутрин и друго вечер. Да не говорим, че кокалите като цяло са ужасно вредни, да не кажа забранени.
Лично мнение, личен опит и прочетено от този форум е написаното до тук.

Публикувано: 06 November 2006 - 10:02 AM
Цитат
Пожелавам ти крепко здраве и още много, много щастливи моменти с любимите ти същества! w) w) w)
Оооо! Имаш рожден ден!

Всякакви хубави неща ти пожелавам!

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 06 November 2006 - 11:40 AM

Публикувано: 06 November 2006 - 11:55 AM
Да си жива и здрава и много щастлива!
Поздрави и на Сарка!
Силвия

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
Публикувано: 06 November 2006 - 11:55 AM
cherry_spa, за почистване на ушите ние ползваме едни капки "Ohren-pflege", взех си ги от нашия доктор ,но и по зоо магазитине ги има.
Публикувано: 06 November 2006 - 12:01 PM
Прикачени файлове
-
revu3.jpg (96.89K)
Брой сваляния: 74
Публикувано: 06 November 2006 - 12:13 PM
Прикачени файлове
-
cardHappyBirtday.gif (54.88K)
Брой сваляния: 42
Публикувано: 06 November 2006 - 12:39 PM