Кокер спаньол
Публикувано: 25 January 2005 - 04:57 PM
b) мъча се да бъда твърда, но май нещо не се разбираме по отношение на интериорните решения. нищо, не съм много ядосана, в края на краищата тапетите се сменят, а той ще порастне. само много ме ядосва, че когато съм в къщи е толкова послушен с ходенето до тоалетна, а когато ме няма прави каквото си ще. това направо ме гризе отвътре, нещо не може да ме разбере или просто като ме няма, няма стимул да бъде послушен...
Публикувано: 26 January 2005 - 02:53 PM
Нито болка, най-малко за умиране. b) По-скоро ми е смешен и ми е странно и чудно и много интересно как стъпка по стъпка нещата се развиват. О, вчера имах много въпроси, но днес се сещам само за един:
1. Вечерно време или пък сутрин, когато го разхождам се чудя дали първо да му дам да яде и да излезем или да яде, след като сме се върнали. Кое е по-правилното? Все ми се струва, че е редно да се е наял и да е минало известно време, за да обработи стомахчето храната, но проблемът е, че в момента, в който се наплющи, Каспър отива до тоалетна и просто стимулът му за разходка го няма!
1. Вечерно време или пък сутрин, когато го разхождам се чудя дали първо да му дам да яде и да излезем или да яде, след като сме се върнали. Кое е по-правилното? Все ми се струва, че е редно да се е наял и да е минало известно време, за да обработи стомахчето храната, но проблемът е, че в момента, в който се наплющи, Каспър отива до тоалетна и просто стимулът му за разходка го няма!
Публикувано: 26 January 2005 - 05:50 PM
Цитат
Вечерно време или пък сутрин, когато го разхождам се чудя дали първо да му дам да яде и да излезем или да яде, след като сме се върнали
По-добре е да го нахраниш първо и после на разходка, защото новата храна избутва старото и се изаква по-лесно. b)
#160 Guest_Erica_*
Публикувано: 29 January 2005 - 01:50 PM
Здравейте,приятели,
прочетох всичко,което сте си писали,защото имам голяма нужда от съветите ви r) .Преди 5 дена си резервирах едно кученце и сега с нетърпение чакам да ми се обадят да си го взема.Естествено кученцето е кокерче b) .Няма съмнение в това.Като четях какво сте си писали направо ми се разтопи сърцето.Нямам търпение да си го гушна.Никога не съм гледала куче,затова моля помагайте.Благодаря предварително.Да са ви живи и здрави сладурите b) .
прочетох всичко,което сте си писали,защото имам голяма нужда от съветите ви r) .Преди 5 дена си резервирах едно кученце и сега с нетърпение чакам да ми се обадят да си го взема.Естествено кученцето е кокерче b) .Няма съмнение в това.Като четях какво сте си писали направо ми се разтопи сърцето.Нямам търпение да си го гушна.Никога не съм гледала куче,затова моля помагайте.Благодаря предварително.Да са ви живи и здрави сладурите b) .
Публикувано: 29 January 2005 - 01:54 PM
Ухааа, станахме с едно кокерче повече......страхотно....направо супер...
Казваш какво искаш да знаеш и веднага 3 кокерчета ти се притичват на помощ.
1. Искам да знам на каква възраст го взимаш, откъде, къде живееш, за да намерим ветеринар, който само ще му помага, и започвам да ти казвам всичко, от което ще имаш нужда......
И аз нямам търпение да го снимаш и да сложиш снимки, тук май всички сме се показали :)
Чакаме те...:)
Поздрави: Кокерите
Казваш какво искаш да знаеш и веднага 3 кокерчета ти се притичват на помощ.
1. Искам да знам на каква възраст го взимаш, откъде, къде живееш, за да намерим ветеринар, който само ще му помага, и започвам да ти казвам всичко, от което ще имаш нужда......
И аз нямам търпение да го снимаш и да сложиш снимки, тук май всички сме се показали :)
Чакаме те...:)
Поздрави: Кокерите

Nothing but the best is good enough!
#162 Guest_Erica_*
Публикувано: 29 January 2005 - 02:10 PM
За съжаление сме много далече s) .В Италия сме.Живеем в Биелла,където има един магазин за животни и цветя.Не можете да повярвате как се търсят кокерите.Носят едно кученце;слагат го в клетката и точно след 2 дена вече е купено.Аз затова немога да се уредя и сега чакам l) .Ще бъде на 2 месеца или 2 и половина,златисто на цвят,момченце b) .Ще го кръстя Шони.Купих му легло,играчки,дори якенце да не му е студено.Само той липсва.Като го взема ще бъде ваксинирано,с микрочип и паспорт.Обаче видях,че на третия месец също се прави ваксина.Нея трябва да я направя при ветеринар.За сега се притеснявам какво ще стане като наближи времето да си дойда в България.Някой беше копирал тук новата наредба за превоз на домашни месоядни животни.Трябвало да се прави някаква проба за бяс в одобрена лаборатория.Е,това незнам как да го направя.Някой пътувал ли е скоро със самолет?
За сега е далече този момент.Нека първо дойде Шони,че съм му приготвила един фотоапарат и ще го побъркам от снимки l)
Ще пиша пак.
За сега е далече този момент.Нека първо дойде Шони,че съм му приготвила един фотоапарат и ще го побъркам от снимки l)
Ще пиша пак.
Публикувано: 30 January 2005 - 10:48 PM
Аууу, не питай :) Сара изпояде половината сняг на квартала, страх ме е вече дали няма да настине от толкова ядене. Иначе много му се радва....скача в най-големите преспи да си души. Ама е хитра, не пишка по големия сняг, търси си утъпкано, че да не и се намокри дупата. Иначе тичаааа, колкото и душа иска.
joryvk да каже за Каспър, че на него му е първа зима и ми е интересно как реагира на тва бялото покрай него:)))
joryvk да каже за Каспър, че на него му е първа зима и ми е интересно как реагира на тва бялото покрай него:)))

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 31 January 2005 - 10:05 AM
Здравейте! r)
Ами Каспър ужасно много се радва на снега d) , плющи така, че ушите му пукат, а като си завре нослето в някоя снежна преспа, после има много смешна физиономия - бяла муцуна и тук-таме се подава някой червеникаво-рижав косъм, да се познае все пак, че е куче... и при това кокер. n)
Най-хубавото за стопанката му е, че не й се налага да мие кални лапи след разходка b)
Вчера ми се стори, че като че ли повдига краче, познайте какво - направо се разтопих w) , но днес това не се повтори, реших, че просто му е било студено на лапките. s) Така че продължавам да чакам.
Лек ден!
Ами Каспър ужасно много се радва на снега d) , плющи така, че ушите му пукат, а като си завре нослето в някоя снежна преспа, после има много смешна физиономия - бяла муцуна и тук-таме се подава някой червеникаво-рижав косъм, да се познае все пак, че е куче... и при това кокер. n)
Най-хубавото за стопанката му е, че не й се налага да мие кални лапи след разходка b)
Вчера ми се стори, че като че ли повдига краче, познайте какво - направо се разтопих w) , но днес това не се повтори, реших, че просто му е било студено на лапките. s) Така че продължавам да чакам.
Лек ден!

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +
[br]