Кокер спаньол
Публикувано: 12 March 2007 - 08:34 PM
Цитат
п.п.Разбира се това е в сферата на добрите пожелания,защото малък кокер е синоним на несекваща енергия .Така като си помисля докато Голди не стана на годинка и половина,след всяка дъъъълга разходка си мислех,че ще има мира,а тя веднага щом влезеше вкъщи и ми носеше топката -още да играем oleeee oleeee
Дишам аз, дишам и издишвам докато ми мине!Пак подреждах дрехи и нарочно не ги прибирам ,за да се научи че НЕ значи НЕЕЕЕЕ!!!Боже,колко е сладък!Като ме погледне,се разтапям!Ама не се предавам.Иаз се надявам(не много),че разходките ще намалят дивеенето му d) !
Публикувано: 12 March 2007 - 08:59 PM

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 12 March 2007 - 11:02 PM
Публикувано: 13 March 2007 - 07:12 PM
Цитат
Благодаря за разбирането.Днес Рудито пак си беше вършал както той си знае.Но при свършен факт от НЕ файда няма!Почистих си ,измих си потискайки яда си ,тананиках си на ум и...това е!Много ме е яд ,че не дава да го гушкам.Посегна ли да го прегърна започва едно близане,едно смукане на косата ми, едно драскане с лапички...А аз искам просто кротко да се гушнем wink !Не помня дали ви казах,че преди съм имала друго приятелче,"плачеща" булонка ,момиченце.Казваше се Ирка.Беше невероятно търпеливо и любвеобвилно същество.Бяхме заедно 11 години.Та с нея сме се гушкали с цели часове и това ми липсва.Почина от пиометра на 3.10 2002.И понеже беше много търпелива,с нищо не показа че страд,а аз се усетих късно и още не мога да си простя,че не бях по-наблюдателна.Казаха,че е от това,че не е раждала.След като не съм искала да я заплождам е трябвало да я кастрирам,но аз не знаех.Проявих се като пълен профан.Седем дни ходехме с колата с баща ми на вет в Шумен като луди.Каза ми,че е късно за операция,но аз го молех да направи и невъзможното.Постара се човека,но...уви!Милата ми ,благодарна,добра и сладка душица!Знам ,че е в рая,защото беше истинско angelpik !Винаги ще ми липсва!Всички,които имате женски кучета решете дали ще ги заплождате или кастрирате,за да не си създавате тревоги.За това реших този път да бъде мъжко...ама то много мъжко,бе (love) !
Публикувано: 13 March 2007 - 08:14 PM
Публикувано: 13 March 2007 - 11:05 PM
Сара затова е кастрирана. Аз като казвам, че е по-здравословно, значи все пак има защо....

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 14 March 2007 - 11:34 PM
Публикувано: 15 March 2007 - 09:06 AM
Как са вашите сладури - радват ли се на хубавото време?
Публикувано: 15 March 2007 - 09:27 AM
Цитат
Това изглежда добре, но нещо се съмнявам да е истина., съдейки по Роки, който не се стряска от нищо и си гризка каквото му падне w) ....... Ако някой има наблюдение да пише....някой който го е пробвал най-добре ще каже.
Иначе кучовците много се радват на това време, а и тепърва ще става прекрасно за разходки и игри навън. bgflag
Публикувано: 15 March 2007 - 09:29 AM
Публикувано: 15 March 2007 - 10:16 AM