Кокер спаньол
Публикувано: 18 March 2007 - 10:54 PM
Операцията на АЙра ще е за премахване на едно топченце, което засега е туморче, на ушето. Аз лично се надявам всичко да мине бързо, както трябва и Айра на следващия ден да е в същото настроение като сега.
Чакам да ми кажете какво става, и не се извинявайте и не благодарете, знаеш, че това ми е удовослтвие, ако мога да помогна. Пък и нищо не съм направила, само показах снимките на лекарката.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 19 March 2007 - 10:53 AM
Прикачени файлове
-
Snimkiii_002.jpg (86.08K)
Брой сваляния: 39

Това е Одри. Не прави на другите това, което не искаш да направят на теб!
Публикувано: 19 March 2007 - 06:40 PM
миличко!" и ...спринт d) !Докато го ръсех с пудрата преди да излезем от нея му попадна в оченцето(голямо мърдане ви казвам!).Измих го обилно с вода.Като се прибрахме му накапах отвара от лайка.Склеричката е бяла,не е зачервена.Все го наблюдавам.Голяма съм паника oleeee !От както изтървах Ирка все не смеех да си взема куче,не че не съм искала.Страх ме беше да не се проваля отново и сега е така.Трябва да го давам по-спокойно ,че ще стана истерична кучкарка bl)
Естествено като се прибрахме ,веднага на водата и после на терасата.Там една голяяяяма локва и една чудееесна торта!Цял час се е въздържал да се прибере и да си свърши работите там ,където е научен.Постепенно ще стане да ги върши на вън. Миенето на лапите беши с голямо боричкане.Дано оправят скоро форума!Гушки на всички ви от нас с Рудолф.
Публикувано: 19 March 2007 - 06:54 PM

Публикувано: 19 March 2007 - 07:37 PM
Публикувано: 19 March 2007 - 07:56 PM

Публикувано: 19 March 2007 - 08:21 PM
Публикувано: 19 March 2007 - 08:25 PM

Публикувано: 19 March 2007 - 08:27 PM
Публикувано: 19 March 2007 - 08:29 PM

Публикувано: 19 March 2007 - 09:03 PM
Биляна, да питам още нещо: Сара колко време след кастрацията стоя с яка?

Доброто е недостатъчно, когато по-доброто е възможно!
Публикувано: 19 March 2007 - 10:15 PM
Сара мисля аз лично да си я обръсна, 1-ви номер, с машинка за хора, една като с гребенче отпред.

Публикувано: 20 March 2007 - 07:16 AM
Публикувано: 20 March 2007 - 07:19 AM
Наумихме си, купихме машинка и Шели вече не е това, което беше!
Силно препоръчвам обаче, ако машинката има масло, с което да се маже, това да става често, защото нашата се нуждаеше от почивка, защото не предполагах, че още първият път ще ми се наложи да я напоявам.
Имайки предвид, че на Шели и се случваше за първи път, беше доста стресиращо за всички. Фрида само влизаше при нас и ближеше Шели, за да я успокои. На следващия ден беше само козметичната намеса. Като за първи път се справих блестящо, докато свикна и направих две дупчици на гърба, но те бързо се запълниха с нова козинка. Усещането е страхотно, все едно да изкъпеш за пръв път собственото си дете ;-), затова пожелах сами да го направим.
samotnata, аз не използвах представките, с едната само премахнах мъхчето на гърба.
Ще направя снимки тези дни, за да визуализирам всичко това, за което пиша.
Още ми е малко трудно да различавам коя кокерка коя е, смятам обаче, че напредвам с адаптацията. А, Шели, Шелката-а-а тича така, както никога не го е правила. Вчера хамстерите бяха избягали и тя преобърна стаята, видимо се чувства по- лекичко... ;-))) И все така харизматична... ;)
Snowy, успех с операцията!
И всички бебета се развиват чудесно, хвала на кокерското войнство!
samotnata, нацелувай Саричка, изпращаме и нашият кураж! ;-)