Кокер спаньол
Публикувано: 03 June 2007 - 02:04 PM
Цитат
d)

"Грешка" l) - не е кокер.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 03 June 2007 - 04:02 PM
Цитат
Ха! Аз този не съм гледала. Кучето май е ам. кокер.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 04 June 2007 - 02:32 PM
Рончо беше много смешен,ошашавен,но определено любопитен и мисля че не чак толкова уплашен колкото очаквах.
Изпишка се навъка bravoS ,но и вкъщи веднага като се прибрахме.Сега явно е изтощен от повечкото емоции и спи като пън.
Слагам снимки,малко са,а и той много шаваше и не можах много добре да го снимам,но следващия път ще се реванширам! 1super
Прикачени файлове
-
Picture_363.jpg (19.39K)
Брой сваляния: 32
Публикувано: 04 June 2007 - 02:32 PM
Прикачени файлове
-
Picture_362.jpg (22.38K)
Брой сваляния: 31
Публикувано: 04 June 2007 - 02:33 PM
Прикачени файлове
-
Picture_364.jpg (20.28K)
Брой сваляния: 28
Публикувано: 04 June 2007 - 02:34 PM
Страхотно е, че не е толкова уплашен и даже се е изпишкал. От следващия път при изпишкване давай награда, за да научи че това е правилно и следват похвали.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 04 June 2007 - 02:36 PM
Публикувано: 04 June 2007 - 02:51 PM
А за наградките за пишкането,аз уж бях приготвила ама изпуснах момента,а уж дебнех:)Привечер пак ще го пробвам за малко да видим как ще е:)
Публикувано: 04 June 2007 - 03:22 PM
Публикувано: 04 June 2007 - 04:00 PM
А за социализацията много се надявам да ни помогнат нашите съседи,които са на нашия етаж и имат кокер,който изглежда страшно жизнено и дружелюбно куче.Те са ни казали от самото начало,че ще помагат при първите разходки и аз определено ще разчитам на това и не само защото съм нова в кучешките работи,ами и блока ни е нов и не познавам местните кучетата-било то улични или домашни,нито стопаните,така че те като по-запознати ще са ми много полезни.
Само не разбрах с колите какво да правя или той сам разбира по размера и шума че е нещо опасно?
Публикувано: 04 June 2007 - 04:04 PM

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 04 June 2007 - 04:07 PM
Публикувано: 04 June 2007 - 04:21 PM

Харди! Черен си ми пред очите.[br][br]
Публикувано: 04 June 2007 - 04:22 PM
Когато кучето се обучава на повод на всякакви команди-редов,мирно и т.н. при едно пускане от повода за първи път има ли вероятност да хукне,да не изпълнява,така да се каже да се почувства "свободно" да си оправи каквото си иска.
Нещо доста тъпо зададох въпроса,но се надявам да сте ме разбрали r)
Публикувано: 04 June 2007 - 04:26 PM
Поради това го нарекох "Сянката", щото вечно е по петите ми и ме беше яд, че не е кръстен "Шадоу". Звучи като "Шаро" малко ахахах dribble
Веднъж изчезна на разходка и аз като луда вървя и викам Харди, Харди, Харди... На ръба бях да се побъркам и след секунда телефона ми звъни, а от другата страна глас: "Къде ти е кучето?" Ужас, викам си прегазили са го някъде, но не. Какво направил нашия - отишъл до най-близката кръчма и започнал да се реди до масите и да проси храна. Аз го извеждам вечер на гладно и после го храня. Собствениците на заведението ме познават и го хванали и вързали да не се шматка, а онзи като го видях направо сияеше от удоволствие - нахранен, обгрижен, един го чеши по корема, друг му пъха мръвчици в устата и така. drink bravoS

Харди! Черен си ми пред очите.[br][br]

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +