Кокер спаньол
Публикувано: 11 October 2004 - 07:10 PM
Цитат
Да се похваля - Бренда е бременна. Коремчето и е голямо и в скоро време очакваме разкошни малки кокерчета !!!
Eeeeiiii, kakvo stava? Kak e Brenda, rodi li? Kolko, kak sa, sladki li sa? Ni6to ne kazva6:)))

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 26 October 2004 - 09:14 PM
И аз чакам някой нов да пусне нещо в темата за басета-но при тебе поне е хубавото че във всеки квартал има по 10 кокера-а при мене да се радвам на един басет на 2 квартала....
Публикувано: 28 October 2004 - 08:13 PM
Знам къде са известни.Но на запад са по-известни не заради нещо хубаво, а защото като малки са много сладки и много хора си взимат без да знаят характера на породата.За това ги зарязват завързани на дърво, не ги хранят, бият ги защото не винаги слушат, не могат да се грижат за тях като остареят и накрая сладкия басет попада в дом за нежелани кучета.Много често се случва това в Америка и за това всеки щат си има поне един Basset rescue(спасителни служби за басети).Това май не за първи път го пиша тука.
Публикувано: 31 October 2004 - 05:34 PM
Spored moite nabludenia nai-izostavianite ku4eta v amerika sa rotvailerite, labradorite, 4ay 4ay i krustoskite s ob4arki. Izob6to dosega ne sum vijdala izostaven baset.....molia te uspokoi se... Mi az kakvo da kaja kato moito koker4e izob6to ne sa go i vijdali na zapad. Tam ima samo amerikanski kokeri, koito niamat ni6to ob6to s moito...taka 4e...i dvete sme v edno polojenie:P

Nothing but the best is good enough!

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +

[br]