Кокер спаньол
Публикувано: 12 October 2007 - 11:43 AM
Публикувано: 12 October 2007 - 11:47 AM
GlupavoMoeMeche , честито бебе! Страхотна е!!!! :wub: :wub: :wub: Малка, сладка, спяща бонбонка!!! :P Много, много е хубава!! Пожелавам ви много години само радости и непрекъснато размхваща се опашчица! Да ти е жива и здрава! А как се казва?
Давай снимките! ;) Много целувки от мен на малката сладурана!!! :wub:

Публикувано: 12 October 2007 - 01:29 PM
GlupavoMoeMeche, страхотен бонбон е Киара :wub: :wub: :wub:! Като се ориентира съвсем в обстановката, ще настъпи истинската веселба! Прибери всичко, до което може да се докопа и което може да е опасно за нея, на високо. Ще има гризкане и пишкане и чистене, но пък си заслужава заради емоцията с която ще те зарежда бебока! Гушкане, целувки, скимтене...а кокерите го могат перфектно! С памук ти вадят душата ;)!
Днес се прибирам и на пода в кухнята нещо като "аки"! Викам си - не може да бъде, той вече отдавна не прави това вкъщи! Отблизо се оказа стегнат пашкул от косми, които е повърнал :'(! Случва се за втори път! Преди беше малка топчица, бях го подстригвала и той ближеше опадалите косми, докато го усетя незнам колко е нагълтал. Но скоро не съм го подстригвала. Може би е от преди. Притеснена съм, защото ако не може да повърне всичко и поглъщането на косми продължи може да се наложи операция на стомаха някой ден! Незнам какво да правя. Прахосмукирам всеки ден и почиствам с мокра подочистачка...
Публикувано: 12 October 2007 - 01:47 PM
GlupavoMoeMeche, много хубаво име КИАРА, много и отива на малката принцеса, да ти е жива и здрава, много игри и само най хубави моменти заедно! :wub:
Рудо, а така, това съм чувала, че го има само при котките, дори продават специална паста, за премахване та такива топки козина от стомаха, но пък при куче за първи път чувам, питай доктора какво ще каже и какво ще посъветва.
Публикувано: 12 October 2007 - 02:45 PM
Харди се справя добре доколкото успях да разбера. Браво на вас! :wub:
GlupavoMoeMeche, вече мога да кажа честито и да ти пожелая щастливите ти мигове с Киара да не свършват. Прекрасна е малката, прави много снимки, защото тя ще се променя всеки ден и вече никога няма да изглежда така. Много красиво име сте избрали. :wub:
Публикувано: 12 October 2007 - 02:48 PM
Ние с Киара вече за трети път играем, ядем, спинкаме :) Като по часовник е ;D
А да ви питам, още от днес ли да започвам с вестниците и носенето в банята при нужда, че идея си нямам? Трябва ли да я оставя да свикне с обстановката или да започвам от сега?
:wub:
Публикувано: 12 October 2007 - 03:05 PM
GlupavoMoeMeche , аз мисля, че трябва да започнете от днес със вестниците. Колкото по-рано започнете, толкова по-лесно ще ви бъде. ;) А името е просто... супер!!! :wub:
Целувки на всички!

Публикувано: 12 October 2007 - 03:14 PM
Блинки, мила, защо не ми каза какво става с вас, щях да ходя всеки ден да я навестявам милата Айра, божеее, какво ви дойде до главата. Утре кога ще я взимате, аз пък няма да мога да мина да ви видя, че имам лютеница да правя.... пууу... колко ме е яд. Исках да се видим.... Ужас... Веднага да кажеш как е Айра и какво е казала Гери като се приберете.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 12 October 2007 - 04:40 PM
Blinki, колкото се може по-скоро, като се приберете пиши какво са казали - диагноза, лечение и т.н.-всичко. Да оздравявате, ей, че искаме пак да сме горди с Айричка на състезания по фристайл :wub:!
Рудо е жизнен и се храни, но аз трябва да говоря с вет за случая. Знам, че котките страдат от това, защото се ближат. Дори и при хората се случва, когато имат емоционални проблеми и поглъщат откъснати от главата косми. Заболяването си има име, но това не е важно. Важното е да предпазя моя дивчо от усложнения.
Публикувано: 12 October 2007 - 07:41 PM
Публикувано: 12 October 2007 - 09:05 PM
А за варненците аз предлагам, да отидем, пак в 15:00, но не в морската, а в новия парк. Все пак много хора се потрудиха да ни направят такова кътче, поне може да го видим. Ira, може да ни даде по-конкретна информация за парка. Разглеждах едни снимки и тя и Голди бяха основна част :P
:wub: :wub: :wub:
Публикувано: 12 October 2007 - 09:09 PM
Публикувано: 12 October 2007 - 10:34 PM
:yahoo: Задружна компания сме ние тук! :drugarche:
Привет на всички Нюбита!
Като чуя, че някой кокльо е болен и ми се къса сърцето. Като знам какви са добрички и безпомощни... душички мънички! Без препятствия няма как, трудно можеш и да контролираш положението, но важното е всичко да завърши благополучно.
Аз преди да разбера, че накуцукването може да е следствие от запушени анални жлези, бях се психясала от постове за дисплазии и какво ли не още предавано по наследство. И в крайна сметка се успокоих като отидохме на лекар. Но това беше момента, в който си спомних всичките постове, които са против заплодяването на кучета без родословие...
Но, така или иначе си ги имаме такива каквито са, и те имат нас такива каквито сме. Да са ни живи и здрави!
Помятане на опашчица от Биби :wub: на всички!
Публикувано: 13 October 2007 - 08:52 AM
Blinki Hardy предава оздравителна енергия на Айричка и дано да се оправят вече тези дългоушковци. Голяма болка е като се случи нещо такова с любимото ти същество. :( И на близки мои хора се е случвало, но да си призная честно най-притеснена бях за кучето. Може би защото са толкова беззащитни, невинни и добри душички, че няма наин да не ги обичаш безкрайно. Още повече - като не може да ти каже как се чувства и къде го боли е много мъчително. Хайде Айричка вече трябва да се прибереш у дома и там ще те чакат парченца кашкавал, защото ти така обичкаш и дано всичко да се е закрепило вече.
Добре дошли на GlupavoMoeMeche. Хихи хванали сте си миньор у дома. :yahoo: Завиждам ви, но не чак толкова много като другите, понеже имаме и един двумесечен миноносец само че в Луковит и е много смешен. Вече е решил, че тоалетната е на една изтривалка от изкуствено трева и не ми се обяснява това как се чисти ;D . Не съм му аз стопанка, но има достатъчно добри феи включаю и татко, които му пристават на акъла и му чистят миничките по цял ден - при това в офиса.
Ще пращам снимки по-нататък. Кучето е син на Харди и те са го кръстили Лаурел. Така вече имаме Лаурел и Харди. Хихихихихи :P

Харди! Черен си ми пред очите.[br][br]