Dog.bg Форуми : Кокер спаньол

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (331 Страници) +
  • « Първа
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кокер спаньол

#381 Потребителят е офлайн   ReS5eCt Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 01 April 2005 - 12:35 AM

Да наистина е много тъжно s) s) s) s) аз от кадето го взех маиката е била родила 11 останали са 5 s)
А да ви се похваля Лъки след месец и половина започва да ходи на разсходки b) l) но ме е страх как ще го приемат другите кучета(около моя блок има много бездомни кучета и ме е стах да не го захапят)и днес ходихме да му биат 2-ра ваксина r)

#382 Потребителят е офлайн   Eli i Droopy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 April 2005 - 11:28 AM

Цитат

А да ви се похваля Лъки след месец и половина започва да ходи на разсходки  но ме е страх как ще го приемат другите кучета(около моя блок има много бездомни кучета и ме е стах да не го захапят)и днес ходихме да му биат 2-ра ваксина

Хехе-браво..Малко ше се "гаврят" в началото с него, ама като поотрасне ще се размине r) r)
User's Signature

Качена снимка[br]BG Басет сайт изцяло за породата басет хаунд.[br]Кога ми се преработи сядам и чeкaм да ми мине.

#383 Потребителят е офлайн   Яна #33 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 01 April 2005 - 03:59 PM

Здравейте:) Не съм писала от бая отдавна, но нямаше кога:) Май доста неща съм изпуснала...Много тъжно за кученцата Анита! Дано останалите бебенца те радват много!
Честито за Лъки,ReS5eCt! Доколкото помня съвсем бебешките разходки, кучетата нямаха особено отношение към моето... Те надушват, че е бебе и не му обръщат особено внимание:)
User's Signature

" SO PURE TO ME "

#384 Guest_Erica_*

• Група: Гости

Публикувано: 05 April 2005 - 11:07 AM

Хора да ви се оплача s) .След няколко дни се прибирам в България и мислех да дойда с Шони.Купихме му клетка всичко и накрая се оказа,че не можели да го сложат в кабината с пътниците.Бил над нормата,която е 7кг,а той с клетката е 8.Щели да го сложат при багажите.Смотани хора.Малко кученце на 4 месеца ще ми го слагат при багажите.Много се ядосах.Как може такова нещо?Най-много да ми го дадат умрял после s) .
Та това е.Оплаках ви се.Сега ще го оставям наред с котарака убиец и две костенурки.Милото ми кученце.
Лек ден на всички.

#385 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:Биология, животни...
Публикувано: 05 April 2005 - 01:28 PM

Ооо боже, няма ли какво да се направи...по-лека клетка, или нещо подобно, не може така да го оставят мъника в багажното, ще е ужасно уплашен и самотен...милото мъниче.....
User's Signature

Nothing but the best is good enough!

#386 Guest_Erica_*

Публикувано: 05 April 2005 - 01:30 PM

Ами било забранено,не можело.А пък така исках да го взема с мен.Сега 2 седмици ще сме разделени.Дали ще усети липсата ми?На мен много ще ми липсва. s)

#387 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:Биология, животни...
Публикувано: 07 April 2005 - 10:21 PM

Ще му липсваш....определено...Сара и един ден да не е виждала някой от нас двамата после полудява...имат си усет за тези неща...още повече той е още малък, ти си му като майка....ще усети липсата ти...но като се върнеш ще му мине :)
User's Signature

Nothing but the best is good enough!

#388 Потребителят е офлайн   na.lunata Икона

Публикувано: 10 April 2005 - 01:00 PM

hi!i az haresvam mnogo tezi sladuri i iskam da si vzema , 6te mi kaje li nqkoi dali ima(i dali 6te mi dade) ili ot nqkade da si namerq?pi6ete mi na mail : na.lunata.za.6i6arki@abv.bg :))

#389 Guest_Erica_*

Публикувано: 10 April 2005 - 09:49 PM

Ей,че хубав адрес на електронната поща l) .Хареса ми.Радвам се,че ти харесват кокерчетата.Аз за съжаление не мога да ти помогна,защото моето зверче е още бебе и не му се мисли много за жени l) .Дано да си намериш скоро.Успех.

#390 Потребителят е офлайн   mik Икона

• Breeding for Quality,NOT Quantity
  • PipPipPip

Публикувано: 10 April 2005 - 09:59 PM

направи диета с кученцето и готово,ако само 1 ден е на вода и 6те отслабне...то zа 1 кг е направо тъпо да не го пускат,а то е бебе a)

#391 Guest_Erica_*

Публикувано: 11 April 2005 - 02:58 PM

За сега сме решили да не рискуваме.И аз мислих за диета,но има опасност да отидем на летището и той да се окаже над нормата.А пък и искат да знаят предварително дали ще има животно с нас.Допуска се само едно на класа.Големи закони са измислили.
Ще го оставим за 2 седмици с баба му и дядо му.Ама за лятото направо не ми се мисли.
Между другото направих му нови снимки и искам да си сменя аватара.Joryvk,ще имаш ли възможност да ми ги смалиш?Извинявай,че пак те притеснявам s)

#392 Потребителят е офлайн   Sari4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 April 2005 - 11:07 PM

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Това са бебоците на Anita_ff
User's Signature

Сара-кученцето,което носи усмивка в деня ти!

#393 Guest_Erica_*

Публикувано: 13 April 2005 - 10:02 AM

Невероятни са l) .Разтопих се.Да са живи и здрави d)

#394 Потребителят е офлайн   benyb Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 April 2005 - 10:40 AM

леле,супер сладури w) да са живи и здрави!и да им намери нй-добрите стопани! w)
User's Signature

Качена снимка

#395 Потребителят е офлайн   anita_ff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 April 2005 - 06:51 PM

Мерси!! Тези куковци растат с часове скоро ще настигнат майка си w) w) w)

#396 Потребителят е офлайн   pekingese Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 April 2005 - 09:01 PM

Палетата са срахотни!!! Да са живи и здрави!!!:)) (и да правят много бели...)!!!
Първото куче което помня е кокер, беше преди около 13 години- аз бях на 7... Даже помня и как се казва- Ванда, кучето беше на съседите и живееше с едно коли, което оба4е не се сещам как се казваше:(. Толкова игриво и интилигентно куче беше, никога няма да я забравя, с нея са свързани много хубави детски спомени w) !!! Странно колко търпеливи могат да бъдат тези приятелчета с децата и колко обичливи. Нямам думи.:)) От тогава ми е мечта да си имам куче и аз, цели 13 год. чаках... и дочаках:) Поздрави на всички кокери и на стопаните им!!!Страшни сте! b) !!
User's Signature

DOG RULEZZZZZZ!!!

#397 Потребителят е офлайн   Bubata Икона

Публикувано: 18 April 2005 - 01:29 PM

Привет ! От година имам кокер, много е сладък , любвеобилен и....палав и непослушен... ;-) . Женски е, казва се София. Не знам къде сбърках във възпитанието, но относно хигиенните навици, положението е трагично. Извеждам я сутрин и вечер за около час, когато пишка и ака по време на разходката я хваля и и давам награди, но прави всичко и в къщи по няколко пъти...Отчаяна съм, защото съпруга ми беснее, а аз така я обичам и съм свикнала с нея, че не мога да си представя да я дам на други хора...Моля Ви, за съвет !

#398 Потребителят е офлайн   Mini Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 April 2005 - 04:10 PM

Където й падне ли си върши работата в къщи?
Ако да, пробвай следното: Дебни я и като видиш, че се наглася й се скарай строго "НЕ" та чак да звъннат джамовете. След като й се скараш я заведи в банята и я дръж там докато се изпишка - веднага похвали. И така след п- на брой пъти се надявам, че тя ще започне да си върши работата там. Съществено е да й се караш само на момента на "белята", иначе ще се обърка и няма да те разбере.
Номерът действа, но иска време, постоянство (ако можеш да си по цял ден с нея) и пак време и постоянство. Предполагам си забелязла, кога най-често го прави, тогава да си най-нащрек.
Малко ми е странно да пишка и ака толкова често. Посъветва ли се с ветеринар?
Колко пъти на ден я храниш?
Питам защото моето куче е на седем месеца - храня я три пъти на ден с едно и също (суха храна в количество дневната й дажба според написаното на чувала) и последната седмица започна да ходи веднъж, два пъти на ден по голяма нужда. Преди това беше на всяка разходка - излиза три пъти на ден.
Пишкането го прави доста по-често и на разходка и вкъщи - решихме, че няма да й се караме, за да може когато е лошо времето или сме скапани да спестим някоя разходка (големи сме мързели нали :()
Ако съпругът ти не е съгласен София да пишка и ака и в банята, повтаряш горе описаното само че вместо в банята тичаш навън (а ако си в блок като мен и то на петия етаж - на балкона).
Съпруга го измародействай по женски b).
Въоръжи се с търпение и успех!

#399 Потребителят е офлайн   Bubata Икона

Публикувано: 18 April 2005 - 04:21 PM

За съжаление съм по цял ден на работа...и вероятно това е част от проблема...(((
Храня я вече само веднъж, вечер, но пак ака поне по 3 пъти, а пишкането е повече. Като малка беше свикнала на балкона, но при застудяването зимата се наложи да затваряме балконската врата. Според ветеринаря е много чувствителна и се чувста самотна през деня, а факта че я заключваме вечер я прави несоциализирана...Вече чувствам доста отговорна, че мъча животинчето,но нали и другите хора ходят на работа?

#400 Потребителят е офлайн   Mini Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 April 2005 - 06:03 PM

Определено се налага да остават сами. Не се тормози за това.
Къде я заключваш?
Нашето куче е късметлийче. Остава по четири максимум пет часа само. И то не всеки ден.
Когато излизаме от къщи винаги й даваме лакомство. Стои в коридора, когато ни няма. Но най-дългото ни отсъствие беше 10 часа и то само веднъж.
А, да и спи в коридора. Не при нас.
Ще е хубаво, ако се включат и притежателите на кокери, защото аз имам нещо като овчарка и ми се струва че темпераментът им не е един и същ.
Върни се в началото на темата и я изчети. Имам спомен, че имаше съвети за подобен проблем.

• (331 Страници) +
  • « Първа
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни