Кокер спаньол
Публикувано: 06 November 2007 - 11:31 AM
Сега имате и двете кройки, успех! На мен доста време, сили и нерви костваше да направя първата ни дреха!
Инспектор Дюдю, най важното в случая, че кучето се движи без притеснения в тази дреха, а това е най важното, да няма протривания по кожа, да няма спластена козина от шевове, не е лесна работа. Трябва да се съобразим и с анатомия на всяко отделно куче. Успех! Преди тази кройка съм пробвала поне 2 други, те стават, ама за друга порода, но за нас все пак много ни е важна козината, за това съм се спряла на тази. Ако ти по лесна първата кройка, пробвай, тя става и за англ. кокер, тя не е предвидена за многото козина и по малко разкроена. :blink:
Публикувано: 06 November 2007 - 12:30 PM
Публикувано: 06 November 2007 - 01:46 PM

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 06 November 2007 - 02:51 PM
Благодаря за пожеланията. Тази тема нямаше да е същата без който и да е от ВАС.

Публикувано: 06 November 2007 - 05:37 PM
idol ike,sundy, благодаря ви за отзивчивостта! Златни момичета сте! :wub:
Аз само се опитвах да отгатна снощи как би изглеждала кройката съвсем схематично. Тук нещата вече изглеждат професионално. Предизвикателство е, особено като се има предвид на кого се шие.Много полезна информация, доста добре е обяснено, още не съм го разгледала обстойно, но ми е много любопитно. Още веднъж благодаря! :wub:
Публикувано: 06 November 2007 - 08:38 PM
Желаем ти много здраве-то винаги е нужно, много щастие-то никога не стига, море от любов и бряг, на който винаги да те чака някой!!! :wub: :drugarche: :kuchence:
[move][glow=red,2,300]Честит Рожден Ден! Честит Рожден Ден! Честит Рожден Ден! Честит Рожден Ден! Честит Рожден Ден![/glow][/move]
Публикувано: 06 November 2007 - 10:50 PM
Публикувано: 07 November 2007 - 12:04 AM
Иначе да се похваля от името на Киара - имаме си чип и издържахме на чипирането мъжки :yahoo: след месец чакаме последната ваксина и се впускаме в диви разходки :)
За сега от нас много много :wub: :wub: :wub: ама на Билянка и Сара с една повече ;) :wub:
Публикувано: 07 November 2007 - 10:43 AM
Всички сте страхотни, със страхотни дългоушковци. Искам занапред все така да е и да обсъждаме гащеризони и ваксини, а не болести и лечение. Да тсе живи и здрави и вие, че да радвате кокерите, аз заради тях живея ;)

Публикувано: 07 November 2007 - 04:08 PM
Цитат
Тия двамата са като извънземни! :wub:Страхотни дяволчета! Невероятни! :wub:

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +