Dog.bg Форуми : Кокер спаньол

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (331 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кокер спаньол

#41 Потребителят е офлайн   tedi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 28 September 2004 - 02:23 PM

Да ;)
User's Signature

Качена снимка

#42 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:Биология, животни...
Публикувано: 29 September 2004 - 07:33 PM

Za kudravite u6i na kokerite moje da se izgovori mnogooo. Na moita naprimer na edno miasto sa i nakudreni kato ot plit4ica...mnogo e sladka:)))) A na va6ite?:)))))
User's Signature

Nothing but the best is good enough!

#43 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 11 October 2004 - 07:10 PM

Цитат

Да се похваля - Бренда е бременна. Коремчето и е голямо и в скоро време очакваме разкошни малки кокерчета !!!

Eeeeiiii, kakvo stava? Kak e Brenda, rodi li? Kolko, kak sa, sladki li sa? Ni6to ne kazva6:)))
User's Signature

#44 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 26 October 2004 - 07:52 PM

Aaaa, vie suvsem zabravihte za malkite sladki kokeri:))) Ne 4e ima koi znae kakvo da se govori za tiah, no vse pak mojem da izmislim ne6to, nali:)))))) 4akam vi, ne ni zabraviaite
User's Signature

#45 Потребителят е офлайн   Eli i Droopy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 October 2004 - 09:14 PM

И аз чакам някой нов да пусне нещо в темата за басета-но при тебе поне е хубавото че във всеки квартал има по 10 кокера-а при мене да се радвам на един басет на 2 квартала....
User's Signature

Качена снимка[br]BG Басет сайт изцяло за породата басет хаунд.[br]Кога ми се преработи сядам и чeкaм да ми мине.

#46 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 28 October 2004 - 05:21 PM

E, da no zatova puk po televiziata pove4e davat za baseti, otkolkoto za kokeri....neznam za6to takova vpe4atlenie mi e napravilo...na zapad sa mnogo po-izvestni....pone tova da te zaradva, dano:)))
User's Signature

#47 Потребителят е офлайн   Eli i Droopy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 October 2004 - 08:13 PM

Знам къде са известни.Но на запад са по-известни не заради нещо хубаво, а защото като малки са много сладки и много хора си взимат без да знаят характера на породата.За това ги зарязват завързани на дърво, не ги хранят, бият ги защото не винаги слушат, не могат да се грижат за тях като остареят и накрая сладкия басет попада в дом за нежелани кучета.Много често се случва това в Америка и за това всеки щат си има поне един Basset rescue(спасителни служби за басети).Това май не за първи път го пиша тука.
User's Signature

Качена снимка[br]BG Басет сайт изцяло за породата басет хаунд.[br]Кога ми се преработи сядам и чeкaм да ми мине.

#48 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 31 October 2004 - 05:34 PM

Spored moite nabludenia nai-izostavianite ku4eta v amerika sa rotvailerite, labradorite, 4ay 4ay i krustoskite s ob4arki. Izob6to dosega ne sum vijdala izostaven baset.....molia te uspokoi se... Mi az kakvo da kaja kato moito koker4e izob6to ne sa go i vijdali na zapad. Tam ima samo amerikanski kokeri, koito niamat ni6to ob6to s moito...taka 4e...i dvete sme v edno polojenie:P
User's Signature

#49 Потребителят е офлайн   nori Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 October 2004 - 06:20 PM

Спокойно!Сърбия е на запад и там ема прекрасни английски кокери:-)))))

#50 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 05 November 2004 - 02:57 PM

E da de, ama moita kokerka niama ni6to ob6to s Angliiskite kokeri. Tia si e obiknovenna, i az zatova se draznia, 4e navsiakude ima samo Angliiski, a kato moiata niama:(((
User's Signature

#51 Потребителят е офлайн   joryvk Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 November 2004 - 12:41 PM

Здравейте. Бих желала да си взема кокер спаниел бебе. Но нямам представа за цени и дали сега е подходящ сезон.

#52 Потребителят е офлайн   Eli i Droopy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 November 2004 - 02:49 PM

Повечето хора предпочитат лятни бебета- за да поотраснат до зимата.Пък ако е топло в къщи защо не.
User's Signature

#53 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 10 November 2004 - 04:11 PM

Vinagi ima koker4eta, kakto i drugi ku4eta, stiga da iska6 6te se nameri viarvai, samo triabva malko da se porazrovi6. Cenite sa v zavisimost ot tova otkude si go vzima6. Gledah naskoro v edin magazin biaha 250 lv za6toto kazaha, 4e bili vneseni ot 4ujbina, bulgarskite sa po 150 lv a moje i po malko a popadne6 ne na razvudnik a na hora koito prosto ku4enceto im e rodilo. Sled kato si vzeme6 vednaga kaji i pitai kakvoto ti doide na uma vsi4ki 6te pomagame, samo 4e mai az nai-mnogo za6toto mai sum edinstvenata v saita s koker4e. Pojelavam ti uspeh, porodata koiato si izbrala e super. Obajdai se
User's Signature

#54 Потребителят е офлайн   joryvk Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 November 2004 - 04:19 PM

:-) mnogo blagodaria, sega tyrsia aktivno, kogato go nameria, ste imam mislia dosta vyprosi :-P

#55 Потребителят е офлайн   Hari Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 November 2004 - 04:21 PM

Цитат

Повечето хора предпочитат лятни бебета- за да поотраснат до зимата.Пък ако е топло в къщи защо не.

Не мога да се съглася напълно с теб. :)

Моето куче е зимно бебе - роден е на 29 ноември 1994 г. и, да чукам на дърво, за всичките тия години не ми се е разболял нито веднъж, не е имал никакви здравословни проблеми (освен ушите, но при него е наследствено).
Мисля, че зимните бебета са по-здрави и издръжливи.

А за кокерите с тяхната копринена козина е много важно да могат да издържат на януарските студове...
:)

#56 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 10 November 2004 - 04:26 PM

Spored men niama zna4enie koga e rodeno ku4eto, vajno e da e gledano dobre. Moita e bila liatno bebe, no kogato ia namerihme v edna gradinka sus splustena kozina i koja i kosti be6e bolnava i vse o6te e sklonna kum razboliavania vupreki, 4e na6ia veterinar se postara da spre tezi hroni4ni proiavi. I sega, i az da 4ukam na durvo, ve4e ne se razboliava. Ta vsi4ko zavisi ot gledaneto. Ako ne mu dava6 silna hrana s dostatu4no vitamini i tam kakvoto im e neobhodimo na ku4eto to 6te e po-sklonno kum zaboliavane, otkolkoto kato mu osiguri6 vsi4ko neobhodimo. Ta taka za bebetata, niama zna4enie spored men.
User's Signature

#57 Потребителят е офлайн   joryvk Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 November 2004 - 12:23 PM

Privet! Veche imam kuche :-) bebe na 44 dni i tepyrva mi predstoi da se naucha da go gledam :-))) Vsiakakvi syveti ste sa mi ot polza - hrana, vaccinacii i dr. Dnes mi predstoi da go zaveda na veterinar. Moje li niakoi da mi preporycha dobyr veterinar v centyra? kakvi sa cenite na vaccinite i pri veterinaria li moga da mu izvadia pasport?

#58 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 15 November 2004 - 07:56 PM

Vednaga ti kazvam na koi veterinar da otide6, namira se na ulica Ivan Vazov v na4aloto o6te otkum troleite, na ulicata ima tabelka veterinarna klinika ARES ima edna jeliazna vrata i edni zvanci, na klinikata zvuneca e nai-dolu vdiasno. Zavedi go tam, lekarkata se kazva Anita Nikolova i kato ia vidi6 tam kaji, 4e Biliana s kokerka Sara te pra6ta tia mi e mnogo dobra priatelka, 6te napravi nai-dobroto za teb i koker4eto DARANTIRAM TI. Tam moje6 da mu izvadi6 pasport, vaksinite ne sa izob6to skapi, a tia 6te ti kaje kakvi i koga da gi slaga6.

Kaji sega kakvo e na cviat, mujko ili jensko, kak 6te go krusti6, i vsi4ki podrobnosti za nego me interesuvat mnogooo. I vednaga da kaje6 kato otide6 pri moita priatelka tia kakvo e kazala, i koga kakvo 6te pravite. Pojelavam ti da ti e jivo i zdravo i da se vijdame 4esto tuka, ve4e si imam kompania, niama da sum samo az sus koker4e, uraaa...

4akam da pi6e6 vednaga, 6tom moje6
User's Signature

#59 Потребителят е офлайн   Eli i Droopy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 November 2004 - 09:06 PM

Браво, още едно бебе във форума!
Хари незнам-не съм гледала бебе кученце.(и ме е яд)
User's Signature

#60 Потребителят е офлайн   joryvk Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 November 2004 - 11:40 AM

Ами аз вчера отидох на Иван Вазов - имам чувството, че всички ветеринари на света са там :-P, но при друг ветеринар. Благодаря все пак, ако не ми хареса ще имам при кого да се прехвърля.
Кучето се казва Каспър, води се златисто, но не е от най-светлите. Мъжко е, както се досещаш и днес навършва 45 дни! Изненада! Много е палав, но и обича да си поспива.
Лошата новина е, че е малко болничък - стомахчето му явно нещо стачкува - постоянно има разстройство. Ветеринарят ми предписа хапчета за стягане и сега е на диета - пие "Смекта", по-скоро му я инжектирам с малка спринцовка и само това вместо вода са ми казали, почти не яде - н окогато го прави няма голям избор милото - казаха ми кисело млекце и гранулки. Купих му и котешка храна - уж била по-нежна, но не е научен да дъвчи, та я гълта на парченца и после я повръща. Затова му я надробявам. Храни се три-пет пъти на ден, сега по-малко. Нощно време ставам в два, три, пет за да му правя компания, защото плаче и скимучи, естествено изчиствам поразиите по пода...
Сега съм решила да го уча да ходи по нужда на определено място - затова цялата кухня съм ослала с вестници и постепенно ще стеснявам кръга - за да се учи да ходи до тоалетна на вестник. Това го прочетох във форума... Дано да свърши работа. Иначе горко и тежко на килимите ми...както и на всякакви налични обувки, чорапи...
Хубавото е, че се научи да стои сам в кухнята, където го държа. Така започва да скимти само когато е много гладен или е толкова буден и му се играе, а няма с кого (обикновено в ранните часове на деня), че решава да сбере цялото домакинство при себе си.
Това е засега. Иначе е една златиста топка с разкошни уши и лапи, които никога не са стъпвали в улични локви...
Имам един въпрос - кога да го къпя? не е ли малък? А, относно ушите - как и кога се чистят?
Поздрав.

• (331 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни