Кокер спаньол
Публикувано: 15 December 2007 - 06:57 PM
Добре дошли на Маргаритка и Лили :wub:! Пусни снимчици и разкажи повече! На колко месеца е, какъв цвят е, с какво я храниш сега...а ние ще ти дадем съвети до колкото можем. И моля те, пиши на кирилица, че тук правилата са такива. Все пак сме българи.
Публикувано: 15 December 2007 - 07:06 PM

Доброто е недостатъчно, когато по-доброто е възможно!
Публикувано: 15 December 2007 - 07:22 PM
Публикувано: 15 December 2007 - 07:58 PM
Сара спря да расте малко след годинката. Но килограмите честичко варират. А па за козината да не говорим, тя се сменя всеки сезон. Никога не знам следващия сезон с каква козина ще сме.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 15 December 2007 - 08:41 PM
А за озадачените ни мъже (когато се хилим с глас на щуротиите кокерски), нека все да е така! Само весели случки на които да се радваме :yahoo: :Танц: :palec: през идващите години!
Публикувано: 15 December 2007 - 08:42 PM
Публикувано: 16 December 2007 - 10:31 AM

Харди! Черен си ми пред очите.[br][br]
Публикувано: 16 December 2007 - 11:36 AM
Ние бяхме на разходка от 9 до10.30 и паркът беше само наш :yahoo:! Не мога да опиша каква вакханалия беше! Но всички ще ме разберете и идеално можете да си представите за какво говоря :samoubiec:! Паркът е голям и много красив, с големи дървета и полянки между тях. Снегът беше девствен, никой не беше минавал преди нас. Оставихме го овършан като след торнадо! То бяха скокове, спринтове придружени с лудо ръмжене, въргаляне и минаване между заснежените храсти, играхме на криеница, но за мое разочарование не ме намираше, а драскаше в друга посока. Ей такива дивотии! Прибрахме се олепени с топки сняг и много доволни, но не и омаломощени :rolleyes:. Беше страхотно преживяване, особено за мен когато ме повличаше на връщане, като му сложих каишката и беше оглушал тотално за заканите ми да му отрежа ушите като се приберем! Измит с хладка водичка, подсушен и почерпен с морков, сега се е разплул в краката на мъжа ми и дреме, сладък мамин!
Публикувано: 16 December 2007 - 12:03 PM
Да се похваля и аз с нещо - Теди спря да върши нуждите се в къщи - поне от 3 седмици не го е правил!!! Явно пораства :blink: Иначе и при нас ги има същите щуротии - махна свирката на новата си писукаща топка, след което и откъсна парче от нея. Сега си играе с парцали, които ме кара да му ги дърпам от устата, това му е любимата игра. Най-накрая и в Плевен има сняг - харесва му, и на мен също, особено сега, когато е най-чист. Даже след 1 час ще ходим на голяма разходка в парка :wub: Сутрин, когато тръгвам за работа ми взима едната обувка и си я гушва в леглото, после ми прибира и ключовете - изобщо не иска да тръгвам. А като се прибера и отворя вратата на моята стая за една минута вътре се внасят всичките му играчки и леглото, даже. Тарикат е малкия, но това ми харесва и ме развеселява ;D Поздрави на всички щурковци и стопаните им :sedni!: :sedni!: :sedni!:
Публикувано: 16 December 2007 - 08:00 PM
Ние си нямаме още кученце,но се спряхме на тази порода,искаме да подарим на дъщеря ми която е на 7 години за коледа точно такава порода кученце,защото тя много ги харесва,като види в морската градина кокерче и не си отмества погледа от кученцето докато не се скрие.Но кажете ми дали е подходящо,защото имаме и син,който е на 1 година и половина.Доскоро имахме котка,но беше много възрастна и умря :'(. Ние сме от Варна и гледам обявите във вестник позвънете,но не намирам американски кокер шпаниол,ако някой знае от къде можем да си купим американче ще сме му много благодарни.
Публикувано: 16 December 2007 - 08:08 PM
Четох историите ви със снега и се смях. Ние не можем да се похвалим със сняг, но снощи имаше няколко сантиметра мокър и госпожица Нара беше така захласната да го души, изучава и изследва, че забрави за какво е тръгнала.
Последната ни случка,/от многото/, беше на плажа. Открадна ръкавицата на един човек, тя е луда за ръкавици и чорапи.
Човекът си дишаше по някакъв медитиращ начин и беше си пуснал ръкавиците на пясъка зад себе си. Нарка докопа едната и заедно с неин приятел, един английски хулиган, бягаха като пощурели, а ние със собственичката на англичанина изплезихме езици да ги гоним и примамваме по целия плаж. Накрая лакомията победи и тихичко оставихме ръкавицата зъд гърба на човека. Бяхме цирк за всички наоколо. ;D Ето така ни правят на диви петли нашите любимци. :P
Хайде по една муцунка на всички! :wub:
Публикувано: 17 December 2007 - 11:11 AM
Публикувано: 17 December 2007 - 03:13 PM
Вчера нямаше снях (заваля чак вечерта),... заобикаляхме локвите, но що калище имаше,... беше наше. Пък после, мама да му мисли :rolleyes:
П.П.: :wub: :wub: :wub: на всички!
Публикувано: 17 December 2007 - 08:01 PM
Радвам се, че сте си направили хубави разходки и кокерчетата са се налудували! :P
Ние също вчера бяхме на разходка. Онзи ден мама ви е разказала как Айра миналата година теглеше брат ми и решихме да проверим дали още е във форма. :blink: Определено беше! Пускам ви две снимки. Кажете сега, не е ли това истонско впрегатно куче? ;) (Спокойно, тегли го 10 метра, наистина само за снимката и беше по изключение с нагръдника. Но пък празната шейна си я дърпаше с удоволствие нагоре по пързалката. Е, аз малко я примамвах с лакомство, но при всички случаи беше голяма атракция! :P)

Публикувано: 17 December 2007 - 09:18 PM
Публикувано: 18 December 2007 - 10:09 AM
http://a190614.obiav...N_Na_Cviat.html
Публикувано: 18 December 2007 - 11:50 AM
mari_mvj, страхотна е красавицата, но може ли и една снимка в муцунка, че да я видим все пак и отпред как изглежда? Как сте вие, ходихте ли на лекар, растете ли?

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 18 December 2007 - 01:20 PM
mari_mvj, каква е тази хубава шоколадка на снимка? :blink:
samotnata, браво, се4га видях поста ти, много добре си ги каза!
За Айра думи нямам, страхотна игра падна! :wub: