Dog.bg Форуми : Кокер спаньол

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (331 Страници) +
  • « Първа
  • 209
  • 210
  • 211
  • 212
  • 213
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кокер спаньол

#4201 Потребителят е офлайн   Рудо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 15 December 2007 - 06:57 PM

Ами кой може да си свърши работата, като му е сняг на дупето ;D! Умна душица, веднага намерила решение :wub:! А с нашия "влекач" ми е невъзможно да излизам, защото е заледено около нас и на три пъти щях да падна. Като полярно куче тегли, страшна история :huh:! Да взема да го впрегна в шейната и да си седна в нея ли ;D! Утре ще търся други пътища да стигна до парка, че да не се потроша за празниците.
Добре дошли на Маргаритка и Лили :wub:! Пусни снимчици и разкажи повече! На колко месеца е, какъв цвят е, с какво я храниш сега...а ние ще ти дадем съвети до колкото можем. И моля те, пиши на кирилица, че тук правилата са такива. Все пак сме българи.
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#4202 Потребителят е офлайн   Snowy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 15 December 2007 - 07:06 PM

Рудо, по повод тегленето на шейни - Айра има нагръдник и сме пробвали - синът ми го тегли повече от 50 метра, без да усети,че има нещо в шейната (е, той все пак тежеше тогава около 20 кг). Иначе имат друг вариант - като се спусне единият по пързалката, закача въжето на шейната за нагръдника и Айра като истинско впрегатно куче я изтегля догоре, и тя доволна, и децата :yahoo:! Голям купон за всички на пързалката, а най-много за нея - тича и нагоре, и надолу, всички й се радват - овации, страшна работа, а какво повече му трябва на един суетен кокер  ;)!
User's Signature

Доброто е недостатъчно, когато по-доброто е възможно!

#4203 Потребителят е офлайн   Рудо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 December 2007 - 07:22 PM

Това му трябва на моя дивчо, да се умори до крайност, та дано рахатяса и се кротне! Но ние сме самотни в разходките си. Не срещаме никого нито кучета, нито деца, това е! Незнам защо не ги разхождат!? Ама и аз какво искам от Рудо! Грехота е да го упреквам, направо е срамота! Станал е толкова добричък и търпелив :wub: :wub: :wub:! Е, играе му се на детето, точно когато съм заета и започва да ме бута с лапа и да ме гледа с онзи кокерски поглед, че ми идва да му изям муцуната. Възпитан става - няма спор! Кога спират да растат, знае ли някой? Питам за дължина и височина, килограмите ги контролирам УЖ!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#4204 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:Биология, животни...
Публикувано: 15 December 2007 - 07:58 PM

Ох, сладуриии, смея се тука, а мъжа ми ми се чуди какво ме прихваща. Страхотни сте.
Сара спря да расте малко след годинката. Но килограмите честичко варират. А па за козината да не говорим, тя се сменя всеки сезон. Никога не знам следващия сезон с каква козина ще сме.
User's Signature

Nothing but the best is good enough!

#4205 Потребителят е офлайн   Рудо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 December 2007 - 08:41 PM

Нацелувай Саричка :wub: :wub: :wub:! Ти знаеш ли, че пак започнаха да се оформят вълма от косми по пода, а и завивката ми е цялата в косми, щото след обяд дремем заедно. Изглежда пак нещо сменя, незнам :o!
А за озадачените ни мъже (когато се хилим с глас на щуротиите кокерски), нека все да е така! Само весели случки на които да се радваме :yahoo: :Танц: :palec: през идващите години!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#4206 Потребителят е офлайн   violeta.di Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 December 2007 - 08:42 PM

Привет дългоушковци!Радвам се ,че компанията ни се увеличава,lili_margi добре дошли! :wub:                  И при нас снега носи огромно щастие-радост,хапи снега,скача,луда игра.Само дето времето не ми стига за дълги разходки и си доиграваме в къщи.Няма мира ако не се е нащуряла-закача се ,.лае и ни подканя да си играем.Това са най-щурите и забавни кучета! :sedni!:
User's Signature

Ако всички станем малко по-добри,света ще е по-красив!Качена снимка

#4207 Потребителят е офлайн   Hardy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 December 2007 - 10:31 AM

Здравейте кокерци, не съм писала от сто години, ама ми е яко натоварено и в работата и в училището, та все нямам време да драсна някое редче. Снимах Лаурел (синът на Харди) вюера и го пускам да го видите що за глупаво изражение има муцунката. Хию не прилича на баща си по физиономия, иначе по простотии го надминава. Тъкмо да го снимам си оставям калъфа на фотото и оня малкия черен дявол го отмъкна, разсипвайки батериите из целия двор. Голяма скица е и имам чувството, че все едно Харди никога не е бил малък. Толкова е различно. Посмяхме се добре с баща ми на щуротиите на Лари и ето и снимица - една на Лаурел и втората на Харди.

Качена снимка

Качена снимка
User's Signature

Харди! Черен си ми пред очите.[br][br]

#4208 Потребителят е офлайн   Рудо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 December 2007 - 11:36 AM

Здравей, Харди! Наистина се загуби! Малък е още Лаурел, може като порастне да заприлича на тати, още му е бебешка физиономията. Е, ако пък не заприлича, все пак му е взел цвета и дяволиите ;D!
Ние бяхме на разходка от 9 до10.30 и паркът беше само наш :yahoo:! Не мога да опиша каква вакханалия беше! Но всички ще ме разберете и идеално можете да си представите за какво говоря :samoubiec:! Паркът е голям и много красив, с големи дървета и полянки между тях. Снегът беше девствен, никой не беше минавал  преди нас. Оставихме го овършан като след торнадо! То бяха скокове, спринтове придружени с лудо ръмжене, въргаляне и минаване между заснежените храсти, играхме на криеница, но за мое разочарование не ме намираше, а драскаше в друга посока. Ей такива дивотии! Прибрахме се олепени с топки сняг и много доволни, но не и омаломощени  :rolleyes:. Беше страхотно преживяване, особено за мен когато ме повличаше на връщане, като му сложих каишката и беше оглушал тотално за заканите ми да му отрежа ушите като се приберем! Измит с хладка водичка, подсушен и почерпен с морков, сега се е разплул в краката на мъжа ми и дреме, сладък мамин!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#4209 Потребителят е офлайн   vili_top Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 December 2007 - 12:03 PM

Здравейте, кокери и приятели!
Да се похваля и аз с нещо - Теди спря да върши нуждите се в къщи - поне от 3 седмици не го е правил!!! Явно пораства :blink: Иначе и при нас ги има същите щуротии - махна свирката на новата си писукаща топка, след което и откъсна парче от нея. Сега си играе с парцали, които ме кара да му ги дърпам от устата, това му е любимата игра. Най-накрая и в Плевен има сняг - харесва му, и на мен също, особено сега, когато е най-чист. Даже след 1 час ще ходим на голяма разходка в парка :wub: Сутрин, когато тръгвам за работа ми взима едната обувка и си я гушва в леглото, после ми прибира и ключовете - изобщо не иска да тръгвам. А като се прибера и отворя вратата на моята стая за една минута вътре се внасят всичките му играчки и леглото, даже. Тарикат е малкия, но това ми харесва и ме развеселява ;D Поздрави на всички щурковци и стопаните им :sedni!: :sedni!: :sedni!:

#4210 Потребителят е офлайн   mamatedy80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 16 December 2007 - 08:00 PM

Здравейте,на всички стопани на кокерчета!
Ние си нямаме още кученце,но се спряхме на тази порода,искаме да подарим на дъщеря ми която е на 7 години за коледа точно такава порода кученце,защото тя много ги харесва,като види в морската градина кокерче и не си отмества погледа от кученцето докато не се скрие.Но кажете ми дали е подходящо,защото имаме и син,който е на 1 година и половина.Доскоро имахме котка,но беше много възрастна и умря :'(. Ние сме от Варна и гледам обявите във вестник позвънете,но не намирам американски кокер шпаниол,ако някой знае от къде можем да си купим американче ще сме му много благодарни.
User's Signature

Качена снимка

#4211 Потребителят е офлайн   Инспектор Дюдю Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 16 December 2007 - 08:08 PM

Здравейте, щурцовци и, зачудих се другото щурки ли да бъде :rolleyes: ;D
Четох историите ви със снега и се смях. Ние не можем да се похвалим със сняг, но снощи имаше няколко сантиметра мокър и госпожица Нара беше така захласната да го души, изучава и изследва, че забрави за какво е тръгнала.
Последната ни случка,/от многото/, беше на плажа. Открадна ръкавицата на един човек, тя е луда за ръкавици и чорапи.
Човекът си дишаше по някакъв медитиращ начин и беше си пуснал ръкавиците на пясъка зад себе си. Нарка докопа едната и заедно с неин приятел, един английски хулиган, бягаха като пощурели, а ние със собственичката на англичанина изплезихме езици да ги гоним и примамваме по целия плаж. Накрая лакомията победи и тихичко оставихме ръкавицата зъд гърба на човека. Бяхме цирк за всички наоколо. ;D Ето така ни правят на диви петли нашите любимци. :P
Хайде по една муцунка на всички! :wub:

#4212 Потребителят е офлайн   idol ike Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 December 2007 - 11:11 AM

mamatedy80 За момента в клуба няма нови кучила, единствен вариант е внос от чужбина. Ако търсите родословен американец, разбира се, мога да ви препоръча няколко развъдника в чужбина.
User's Signature

"Животните са толкова добри приятели- никога не задават въпроси и никога не критикуват".

Качена снимка

#4213 Потребителят е офлайн   tigyrcho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 December 2007 - 03:13 PM

Най-накрая се добрахме до морската градина на Варна...! Нямаше нито един кокер,... то нямаше кучета пък аз на кокер се надявам :) Към края на разходката,... два огромни мъжки лабрадора ни набараха и мнооооооооого, много ни близаха по мицуната,... лапите,... абе където се сетите  :P А ние,... е ние се чудихме на кого повече да махаме с опашка,...  :yahoo: Много се беше шашнала,... ха насам, ха натам,... само мята опашлето и се чуди към кого да се обърне  ;D
Вчера нямаше снях (заваля чак вечерта),... заобикаляхме локвите, но що калище имаше,... беше наше. Пък после, мама да му мисли  :rolleyes:
П.П.:  :wub: :wub: :wub: на всички!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#4214 Потребителят е офлайн   Blinki Икона

• Dreamer
  • PipPipPip

Публикувано: 17 December 2007 - 08:01 PM

Здравейте, щури кокери!
Радвам се, че сте си направили хубави разходки и кокерчетата са се налудували! :P
Ние също вчера бяхме на разходка. Онзи ден мама ви е разказала как Айра миналата година теглеше брат ми и решихме да проверим дали още е във форма.  :blink: Определено беше! Пускам ви две снимки. Кажете сега, не е ли това истонско впрегатно куче?  ;) (Спокойно, тегли го 10 метра, наистина само за снимката и беше по изключение с нагръдника. Но пък празната шейна си я дърпаше с удоволствие нагоре по пързалката. Е, аз малко я примамвах с лакомство, но при всички случаи беше голяма атракция! :P)
User's Signature

Качена снимка

#4215 Потребителят е офлайн   Diyana Char Икона

• Freaky animal
  • PipPipPip

Публикувано: 17 December 2007 - 09:18 PM

;D Лелееее, супер веселие във форума. Кокерите наистина са неуморни. Винаги съм се удивлявала колко неизчерпаема енергия има Чарли. Сега като чета за вашите кокерчета си припомням  :yahoo:. Снегът и изобщо каквото и да е време никога не го е притеснявало. Няма студ, няма нищо - с часове навън, вечно тичащ. И в къщи - никаква следа от умора :o За играчките - купувайте им, какво че ги късат, това са кученца. Няма кученце, което да строи с конструктор или да реди пасианс, - те гризкат, късат, мачкат... :yahoo: Аз всеки път купувам играчка, знаейки, че ще е за кратичко :P, но пък през това кратичко време, Кора как се радваааааа :yahoo:

#4216 Потребителят е офлайн   Рудо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 December 2007 - 06:51 AM

Страхотни снимки, Blinki :->)! Айра е шампион, направо сте уникални!  :wub:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#4217 Потребителят е офлайн   mamatedy80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 18 December 2007 - 10:09 AM

някой знае ли нещо за този тип кокери,на мене малко ми прилича на булонка,това на снимката е майката
http://a190614.obiav...N_Na_Cviat.html
User's Signature

Качена снимка

#4218 Потребителят е офлайн   mari_mvj Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 December 2007 - 10:25 AM

tva e moita krasavica Качена снимка

#4219 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:Биология, животни...
Публикувано: 18 December 2007 - 11:50 AM

mamatedy80, няма такъв "тип" кокери. Този тип са си го измислили собствениците на майката, кокероподобна, с цел да продават поколението й. Кокерите са само два - английски и американски, като в момента в България английски няма, има само няколко американски, чиито собственици в момента са потребители на този форум. Ако искате истиснки кокер ще трябва да си вземете от чужбина. Idol ike може да ви ориентира или помогне поне малко. Ако си вземете куче от България, то няма да бъде истински кокер, макар и външно много да прилича на тях. Могат да се появят редица нежелани неща като по-висок ръст, по-различен цвят, по-различна космена покривка, здравословни и поведенчески проблеми. Вие си решавате какво куче искате да купите.

mari_mvj, страхотна е красавицата, но може ли и една снимка в муцунка, че да я видим все пак и отпред как изглежда? Как сте вие, ходихте ли на лекар, растете ли?
User's Signature

Nothing but the best is good enough!

#4220 Потребителят е офлайн   idol ike Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 December 2007 - 01:20 PM

mamatedy80, разбира се ако се обърнеш към магазини и търговци, наричащи себе си уж "развъдчици" , при тях има и мини и макси и какво ли още не! Няма такава порода, не се подлъгвай по обявите с подобно съдържание. Предполагам, че на снимката е ам. кокер, без яснота за произхода му, не се знае обаче какво ще порасне от това куче, дали мини, дали макси.  ;) Гаранция никой няма да ви даде!

mari_mvj, каква е тази хубава шоколадка на снимка?  :blink:
samotnata, браво, се4га видях поста ти, много добре си ги каза!

За Айра думи нямам, страхотна игра падна!  :wub:
User's Signature

"Животните са толкова добри приятели- никога не задават въпроси и никога не критикуват".

Качена снимка

• (331 Страници) +
  • « Първа
  • 209
  • 210
  • 211
  • 212
  • 213
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема