Кокер спаньол
Публикувано: 20 December 2007 - 10:45 AM
[move] :yahoo: :yahoo: :yahoo: ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! :yahoo: :yahoo: :yahoo: [/move]
Честит рожден ден на Голди и Айк!!! Да са ни живи и здрави и да ни радват още много дълги години със своите дивотии.
Много целувки от Памела и мен :wub: :wub: :wub: и да им намачкате ушичките, муцунките, коремчетата,... всичко, всичко.
P.S.: И да качите снимки, ей :)
Честит рожден ден на Голди и Айк!!! Да са ни живи и здрави и да ни радват още много дълги години със своите дивотии.
Много целувки от Памела и мен :wub: :wub: :wub: и да им намачкате ушичките, муцунките, коремчетата,... всичко, всичко.
P.S.: И да качите снимки, ей :)
Публикувано: 20 December 2007 - 11:52 AM
Честит Рожден Ден и от нас на двамата рожденици и от нас с Рея.Пожелаваме ви всичко,ама всичко най-хубаво и да ви радват още много години пакости и лудории.Весело изкарване на празника. :drugarche:

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 20 December 2007 - 12:39 PM
Благодаря на всички за милите пожелания!
Снимки ще има но след като унищожим тортата :yahoo:
Честит рожден ден на хубавия Айк!Да е жив и здрав и да радва стопаните си!Специални поздрави и целувки от мен и Голди!
Снимки ще има но след като унищожим тортата :yahoo:
Честит рожден ден на хубавия Айк!Да е жив и здрав и да радва стопаните си!Специални поздрави и целувки от мен и Голди!
Публикувано: 20 December 2007 - 01:02 PM
Честит Рожден Ден на Голди!!! Жива и здрава да е и все така хубава!!! Дълги години заедно!
Мерси много на всички за страхотни пожелания! Да ви се връща сто кратно! :wub: Айра, мерси за клипа, супер е!!! А Томи какъв хубавец е станал :wub: сега с новата прическа и палто, браво!!!
Ето го и нашия рожденик :wub:

Да не задръствам със снимки, ето ви още ;)
http://www.dcforum.i...p?p=37757#37757
Целувки на всички, и още веднъж БЛАГОДАРЯ!!! :wub:
Мерси много на всички за страхотни пожелания! Да ви се връща сто кратно! :wub: Айра, мерси за клипа, супер е!!! А Томи какъв хубавец е станал :wub: сега с новата прическа и палто, браво!!!
Ето го и нашия рожденик :wub:

Да не задръствам със снимки, ето ви още ;)
http://www.dcforum.i...p?p=37757#37757
Целувки на всички, и още веднъж БЛАГОДАРЯ!!! :wub:
Публикувано: 20 December 2007 - 04:50 PM
idol ike,страхотни сте наистина! И каква торта само!!!!Изглежда супер!Трябва да обменим опит за другия път. ;)
Ето и от нас:
Тортичката изчезна за минутка-две.На последната снимка героите са изморени и почиват след хапването. ;D
Ето и от нас:
Тортичката изчезна за минутка-две.На последната снимка героите са изморени и почиват след хапването. ;D
Публикувано: 20 December 2007 - 08:01 PM
Цитат
idol ike,страхотни сте наистина! И каква торта само!!!!Изглежда супер!Трябва да обменим опит за другия път. ;)
Ето и от нас:
Ето и от нас:
Koй е тигровия?

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 20 December 2007 - 10:43 PM
Мерси още веднъж за поздравления на всички!!! Ira, какви са тези големи гости, малееее, браво!!! То и при нас имало какви ли не кучета,дори и Белгийки, това е поздрав за Sundy ;) ама тази година нямах ме гости кучета, само стопани. :blink: Подариха ни легло за хола и играчки!!! :yahoo: Обаче Зорката прибра всичко, милия Айки, тоя дзвер всичко му взима, ама какво да се прави като е толкова добър и толерантен, милия :blink: !!!
Публикувано: 21 December 2007 - 08:03 AM
Макар и на патерица, [glow=red,2,300]Честит рожден ден от мен и Рудо за Айк и Голди!!! :wub: :wub: :wub:[/glow] Да са ви преди всичко много здрави, да имате дълги години живот заедно и безкрайно много весели и незабравими случки с тези интелигентни приятели!
Публикувано: 21 December 2007 - 06:32 PM
Благодаря още веднъж и да ви се връща! :wub:
Тез "мъничките" са на Голди най-добрите приятели.На разходки винаги сме във комплект. ;D
Тез "мъничките" са на Голди най-добрите приятели.На разходки винаги сме във комплект. ;D