Кокер спаньол
Публикувано: 08 January 2008 - 11:16 PM
Молба ми е към МОДа, да се поправи нелепата грешка в заглавие на нашата тема, че почва леко да ме дразни. Все пак кокер спаньол е правилната дума!
МОД: Недоглеждане. Поправено е.
Публикувано: 09 January 2008 - 10:49 AM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 09 January 2008 - 10:55 AM
А яденето ми се струва, че трябва да понамалиш поне на 3 пъти, щом не изяжда всичко, което останало от храната да прибираш, а не да стои. ;)
Мерси на МОД за поправка, това е вече друго нещо!!! :blink:
Публикувано: 09 January 2008 - 11:46 AM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 09 January 2008 - 01:45 PM
Публикувано: 09 January 2008 - 01:51 PM

Публикувано: 09 January 2008 - 01:52 PM

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 09 January 2008 - 02:20 PM
Публикувано: 09 January 2008 - 02:32 PM

Публикувано: 09 January 2008 - 04:31 PM
хихих, Чара също е много гостоприемна, дори понякога се плашат от нейната радост
а като дойдат гости само при тях седи
да-а-а, мен ме забравя ...
,а ако си стане някой,Рея веднага отива на неговото място и сяда там,понеже е затоплено вече ;D
хитруша!! ;D.
Или ако са дошли гости и някой яде нещо,Рея започва да гледа с тъжния поглед и да драска с лапи и хората възкликват 'ау,колко е гладнааа'
единствено от гостите проси Чаричка, някой я примамил, но на мен не ми досажда ... .
Как да обясна,че преди 5 минути е яла... :mazohist:
който не е имал кокер, той не знае за каква лакомия става дума ;D
П.П. Да ти е жива и здрава Рея, честита и половин годишнина, все така да те радва и те обича ;)
Публикувано: 09 January 2008 - 05:07 PM
При нас положението не е по-различно - като сме сами, спи под масата (уж спи, но ако някой изпусне пуканка или нещо си друго там ... скок, ам, облиз и пак ляга). Обаче ако имаме гости става истинско представление, имате си ги вкъщи, няма да се повтарям и аз. Тежко и горко, ако някой все пак не послуша и й даде тайно нещичко под масата - тогава вече започват тъжните вопли, побутването с лапа и т.н., в стил "Умирам от глад, ти си ми единствената надежда!!!". Най-интересното е, че помни като слон при кого е минал номерът и си остава завинаги "просяче" пред него, не пропуска да се пробва всеки следващ път. Като й се скараме, ляга и се прави на обидена... Иначе , след като огледа присъстващите, си избира или най-малкото дете и ляга покрай неговия стол (логиката й е желязна - там има най-голям шанс да падне нещо от масата), или заема стратегическа позиция в краката на най-новия за нея гост. И така - веселба!!!
Поздрави на Рея за половинката годинка!!! Да е здравичка, игрива и щастлива, за радост на всички!!!

Доброто е недостатъчно, когато по-доброто е възможно!
Публикувано: 09 January 2008 - 07:00 PM
От милионите постове имам чувството,че не съм писала от години във този форум ;D
Моята беба яде киснати гранулки...хем нужните добавки,хем да е мекичко и по-лесно да го хапва!
Също така от готвеното вече разбрахме,че и е слабо стомахчето и получи разтройство...папка консервичка,но по 2х на ден(а тя си хапва по 6 пъти) НАЙ-МНОГО защото получих някой съвети,че не са много полезни!
В петък сме на първа ваксиинааааа...още немога да повярвам,че малката ми душичка ще бъде ваксинирана съвсем скоро :yahoo: (много странно...като имате в предвид,че още не вярвам,че я имам и че е вкъщи и си спи на възглавничката в легълцето...)
Ето обещаните снимки,сажалявам,че не ги сложих по-рано,но просто времето ми е ограничено...училище,грижи за беба,учене,грижи за беба и чак тогава грижи за мен...вчера влязох да се окъпя чак във 22:30 някъде...малкото чудовище е от лудо по-лудо ;D
Купените играчки,солетки и лентички,както някой хора от тук ми препоръчаха,НЕ свършиха нищо...тя все още иска да си ръба маймуната и едно прасе-Пумба...от Мак Доналдс ми е и тя го съсипа...разръба го цялото ;D никаква гума неиска...освен чехлите ни :huh: трябваше да ги крия от нея ;D

На втората снимка ми беше ядосана...по-скоро на фотоапарата...искаше да го ръба,но не и дадох и ме гледа намусено ;D
А на третата снимча я снимах снощи :wub:
Малката ми принцеска :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 09 January 2008 - 07:20 PM
joleto, много, ама много е сладка малката! :wub: Да ти е жива и здрава и да ти носи много радостни моменти! Да я нацелуваш от мен и Айра! :wub: :wub:
Честити 6 месеца на Рея! Да расте все така красива! :wub:
Ето една снежна снимка от нас: Айра забива нос в снега ;D
Целувки на всички кокери и техните прекрасни стопани! :wub:

Публикувано: 09 January 2008 - 10:41 PM
Цитат
joleto, много, ама много е сладка малката! :wub: Да ти е жива и здрава и да ти носи много радостни моменти! Да я нацелуваш от мен и Айра! :wub: :wub:
Честити 6 месеца на Рея! Да расте все така красива! :wub:
Ето една снежна снимка от нас: Айра забива нос в снега ;D
Целувки на всички кокери и техните прекрасни стопани! :wub:
Maй всички кокери са такива сладурковци на снега ... тази вечер аудиторията е много замряла, а аз от скука захванах да уча и за другия изпит. Хайде поздрави от мен и Чаричка!
Публикувано: 10 January 2008 - 08:30 PM
Нправих и малко клипчета...ще кача после във www.zazz.bg да ги видите :wub:
Публикувано: 11 January 2008 - 11:12 AM
Публикувано: 11 January 2008 - 11:16 AM
Ако положението е по-сложно, примерно побеснява като я корегирате, тогава вместо разтърсване зад врата я просвате по гръб и държите зад вратлето до земята докато се умири без да й говорите нито успокоявате. После продължаваате сякаш нищичко не се е случило. ;)
Публикувано: 11 January 2008 - 07:08 PM