Публикувано: 30 October 2005 - 12:40 PM
Здравейте,приятели!Много се радвам за вашите сладурчета.Аз ходих по обяви и по магазини да си търся кокерче.Мисля че прекалено избързвам,защото на нищо не се спрях.Постоянно правя сравнения с Дино,а така няма да намеря.Кофти е,когато трябва да е същото.Може да ми се смеете,но ходя с неговата снимка като малък:)И като вляза в някой зоо магазин,показвам снимката.Даже една лелка ми каза,ако правехме кученца по снимки и по поръчка щях да ви помогна:)Но каза че дори да си търся по снимка,не било гаранция че като порасне няма да се измени.Ами да,така е.Всички бебенца си приличат.Преди няколко дни се видяхме със стопанката на Мойра(партньорката на Дино).Тя е същата като него,много се харесваха и обичаха.Имахме уговорка,като се разгони да ги правим майка и татко,това трябваше да стане тази седмица.Адски ми е мъчно.Мойра в момента е разгонена,а Динчо вече го няма s) Щяха да се родят прекрасни бебета.Като отидохме с лошата новина,много плакахме и двете.Тя ми обеща че като роди Мойра ще ни даде кученце.Но досега не са случили на партньор,незнам колко трябва да чакам.Мъжа ми каза да не бързам.Той след седмица си заминава за Щатите а аз оставам сама.Исках да си имам кокерче,поне малко да се разсея.Съгласих се да си вземем като се върне след 6 месеца.Но само се съгласих.Няма да го направя естествено.Още другата седмица тръгвам пак да търся.Ще обиколя цяла Варна ако трябва.Спомням си когато взехме Дино,беше на 2 месеца.Тогава бях на 17 години.Бях си накупила книги,изчетах толкова много за кокерите.Няма да ми е трудно да изгледам още едно.Сигурна съм.Знам всяка една подробност,всеки един детайл.Все пак наи-хубавите си години прекарах с това мило същество.Моля ви приятели,дайте ми съвет.Незнам къде вече да търся.Имаше доста обяви в която пишеше английски кокер,златист.Но не бяха същите.Дино беше добре окосмен с къдрави ушички и малко по-дребен,а тези които гледах бяха с права козина.Сега като гледам Сара,тя е с по-права козина.А Ринчето е също къдрава като Дино(макар че рядко го оставяхме накъдрен,често го постригвахме)Цвета и размерите са същите.Искам да си пусна обява,но какво трябва да напиша...незнам.Скоро пак ще пиша.Ще се радвам ако ми дадете съвет и ме насочите нанякъде.До скоро!