Кокер спаньол
Публикувано: 18 January 2008 - 06:52 PM
Рея сега само ми се умилква и ми хапе ръцете.Днес си игра с едно кокерче-цял час лудуваха,гониха се...сега се наспа и пак си търси някой да се закача. ;D

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 18 January 2008 - 06:58 PM
Сара днес цял ден си режем козината по лапите, че навън вече не е сняг, а стана киша и кал и трябва да й махна вълната, че иначе не може да изсъхне цял ден.
Много й е гадно на милата, мрази я тази процедура, ама какво да направя, като след кастрацията стана като овца.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 18 January 2008 - 07:11 PM
Публикувано: 18 January 2008 - 07:39 PM
Аз така я офъках Сара, че ако я видите ще й се смеете много. Тя вече започна на американски кокер да прилича с толкова много козина. А лапките добре си бяха докато имаше сняг. Топлеше й козината. Обаче като започна да се топи и стана страшно. Цялата е в кал, въпреки, че е с пуловер. Затова сега до лактите съм я офъкала.
Обаче забелязах нещо странно. Когато офъках едната задна лапичка козината между пръстчетата беше по-тъмно кафява, което в нейния случай означава че там е секретирало нещо. Странно ми стана какво ли може да й секретира между възглавничката. Като ходим на преглед ще погледнем, но сега няма нищо.

Публикувано: 18 January 2008 - 07:46 PM
Публикувано: 18 January 2008 - 07:54 PM
п.п. Възглавничките й много са напукани, мисля пак да ги намажа с крем, да се надявам, че няма да го оближе целия ;D

Публикувано: 18 January 2008 - 08:00 PM
Публикувано: 18 January 2008 - 08:06 PM
Публикувано: 18 January 2008 - 08:08 PM
Публикувано: 18 January 2008 - 08:11 PM
Публикувано: 18 January 2008 - 08:25 PM
За лапичките, на Кора също се вижда по-тъмно между пръстчетата и отдолу, дори почервенява като не ги подстригвам. Въпреки, че старателно се бършем след миене, все пак от там малко се потят - май единственото място - и по принцип и лятото е доста спаренко, та наистина потъмнява. Все пак нека и лекар да ти каже, ако наистина имаш съмнения. ;)
Публикувано: 18 January 2008 - 09:38 PM

Публикувано: 18 January 2008 - 09:59 PM
samotnata, а така, то си е нормално, лятото лапите изсъхват за нула време, козината няма как да се запарва между пръсти, споко де, няма място за притеснение. ;)
Diyana Char, то и аз съм сънувала Алфи доста години и сега ми се случва често. Снимките му бяха навсякъде, чак на втората година след смъртта му ги свалих...Но няма как, живота продължава, а те винаги ще останат в сърцата ни, и в душите ни...
Публикувано: 18 January 2008 - 10:15 PM

Публикувано: 18 January 2008 - 10:40 PM
Цитат
:izcherven: Много време чаках да се запише поста ми ... явно съм цъкала доста пъти ...
Ако може мод-а да ги поизчисти тези повтарящите се .... ще съм благодарна!
Публикувано: 19 January 2008 - 08:19 PM
Публикувано: 20 January 2008 - 01:20 AM
Diqna_Stoicheva ,Томи направо разцъфтя с тази нова прическа и става все по-хубав!
Самотната,не им се връзвай-просто някои явно карат труден пуберитет :P
Който не вярва на съветите ти да не спори само за да си налага мнението ,а да си направи труда да седне да потърси информация ( не от форумите,а от професионални сайтове,книги и т.н.) и да свери.Пък тогава пак да спори ако има как да обори другия.Но неща от сорта" чувал съм; казаха ми; съседа ми как си гледа кучето и т.н. са меко казано несериозни и смешни. :mazohist: :samoubiec:
Съжалявам ама вече толкова страници едва се сдържам-малките прекалихте просто! Който иска да се учи да пита,който няма желание - да прави каквото си иска,но да не отекчава другите с безкрайните си безмислени тиради.
И така-може би точно днес не можах да се стърпя,защото ми е много притеснено-утре ще водя Голди на кастарация.Мислех да вляза тук,да си разсея мислите малко ,а то какво заварих....Моля,който желае да ни стиска палци и лапки утре всичко да мине безпроблемно и бързо.Въпреки,че след много проучвания,разговори с лекари,мислене и като се има предвид тежките фалшиви бременности които прави на всяко разгонване съм убедена,че това е правилното решение пак се чувствам адски гузна,че ще я подложа на това.Пратете по някоя позитивна мисъл,че да не ме хване шубето и да избягаме от кабинета утре. :izcherven:
А то милото спинка сладко,че и сънува.А аз гриза нокти от сега. :'(
Публикувано: 20 January 2008 - 08:58 AM