Публикувано: 27 January 2008 - 05:41 PM
Виолета,не искам да се карам с никого и да споря излишно.Но в този форум изникват едни въпроси... :huh:.
Аз тази година ще навърша 18.Когато видях Рея,се влюбих в нея.Тя беше със стопанката си и въпросната стопанка(която познавам отдавна и знае колко обичам животните) ми каза,че кученцето се продава и ако някой си търси кокерче да се свърже с нея.След което аз реших да го взема.Отидох до тях и казах,че я искам ще се грижа добре за нея и т.н.Тя ми обеща до една седмица да ми звънне.Минава една седмица,тя не ми се обажда.Аз я търся,а тя не ми вдига телефона.После случайно се срещнахме,защото сме съседи и тя ми каза,че е продала кученцето.На другата сутрин я видях как го разхожда :o .А аз бях толкова разочарована,че това същество не може да бъде мое.Няколко дни ходих като болнаНе мога да опиша колко ми беше криво.
А наближаваше именния ми ден и бях решила да събера пари и да купя кученцето.Тогава един приятел ми предложи да се обади на стопанката му и да го иска уж за него.Аз бях сигурна,че тя няма да му го даде,щом не го даде на мен...И вечерта трябваше да се видят.А гаджето ми беше излязло някъде.И така,вечерта ми се обажда моя приятел и казва,че не са му дали кученцето.Аз не се учудих,защото така и очаквах да стане.И точно след 5 мин идва гаджето ми и в ръцете си държи Рея.И тогава просто незнам как да ви опиша радостта си.Не знаех какво да кажа.Хем исках да извикам от радост,хем да не изплаша кученцето. :->) :->) :->)
Сега Рея си има всичко.Яде най-хубавите гранули,пилешко филе с ориз различни кучешки лакомства.Излиза на дълги разходки с други кучета,за да бъде щастлива.Спи където си поиска(има си и собствено легло).Купувам и различни играчки,за а не и бъде скучно,когато остане сама.Има си медальонче,ако се изгуби,да се наддявам,че ще се намери някой съвестен човек да ни позвъни.Разполага с целия апартамент,за да и е удобно.
Мисля,че се грижа добре за кучето си.Виждам,че то е щастливо и само това ме интересува.
А и само да уточня,че моят приятел,който взе кученцето и излъга,че е за него,е на почти 30 години,има 3 кучета на селото си от които едното е шар пей,а другите две-овчарки и дори не ги поглежа-а още по-малко да се грижи за тях.Но тази жена му повява :rolleyes: .Даде го на него,който се грижи максимум 2 месеца за животно,а не на мен!!!!! А аз я познавах точно заради нейното куче,понеже често му се радвах и и казвах колко искам куче....
А наскоро едно момче,което познавам видя Рея.То е 9 клас и си събира пари за кокерче :blink: .Възхищавам му се и се надявам да си вземе най-прекрасното кученце. :blink:

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!