Сега на 23ти ще излизаме за първи път...
Имам много търпение,но си мисля,че няма да се отдучи...стояли сме толкова дълго в банята...
И моята скимти като и се ака,но като я заведа в банята и се отаква :- а тя искала да я кача на леглото :-
Цитат
Моята е същата...лелеее...направо те подлудява...
Когато чета урока си(примерно) и беба идва и ме гледа тъжно и аз и викам:
-Бебзи,уча,немога да играя...
Носи си топчето и вади един влажен тъжен поглрд,направо да ти се дореве...как да не и хвърлиш топчето да си поиграе... :'( а ако не и го хвърлиш ти го тика пред лицето...и сяда и пак гледа тъжно ;D и вече откача,джаФка,ръба учебника,докато не го махна да си поиграя с нея ;D
Сега нямам търпение да порасне и да дойде 23ти за да излезем навън :yahoo: да видим какво ще свърши :yahoo:
Една приятелка има мопс :) много сладко куче и се казва Дедал МД Фон Баскервил :yahoo: има родословие и е на 3г. той знае САМО ЕДНА КОМАНДА..."Не,че ще има шамар.!" макар и да няма шамар,все пак той Дидко знае,че така не е правилно и веднага спира ;D
А аз като кажа на моята Беба "Хайде мамо в баничката" тя си отива на леглото и се прави,че е много уморена и "заспива"...само като се обърна,тя вече е направила белята...
Ще се заредя с много повече търпение от това,с което бях!!(защото то се изчерпа ;D)
Ще се опитам да създам някакъв режим...тя Бебзито през нощта спинка...или ми бозае ухото или спи...в повечето случаи ми бозае ухото...малката палавница се научи да се качва на леглото и сега вечееер...
Доктора ми каза,че женските кучета достигали до 15-17кг...и точно такъв повод си взехме ;)
Когато я хванем на место престъплението и се карахме и с вестниче по дупето,но сега само сърдито НЕ!!
Когато не сме я хванали на проишествието,просто почистваме и забравяме,че някога е станало ;)
Аз също съм голям привърженик на Адидас ;D БМВто е най-яката кола...та предполагам и подходите им са НАЙ-ДОБРИТЕ!!!
Поздрави и целувки от мен и Бебз на абсолютно всички кучовци и стопаните ииииииииииим :wub: :wub: :yahoo:

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +