Dog.bg Форуми : Кокер спаньол

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (331 Страници) +
  • « Първа
  • 240
  • 241
  • 242
  • 243
  • 244
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кокер спаньол

#4821 Потребителят е офлайн   estranged Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 10 February 2008 - 07:40 PM

Цитат

Охх моията Хера неяде ни6то без махджа  ;D ;D.Всяка седмица купужам от наи-хубавите гранули(3 вида)>И ги мешам че да не яде само 1 вид.Но те стоят е тъи в купичката.Ако ги полеш мало с манджа или съпа изчезват на мига!Но ние не ядем храни с много подправки щощо майка ми е зле със стомаха.Та без манджа неможем!

Хайде оправи си малко правописа, ако обичаш ... :huh:

#4822 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 February 2008 - 05:51 PM

Може за пръв път да пише на Булгариан Фонетик и затова вместо "в" да дава "ж" ;)
Но и ние не ядем храна със много подправки и моята майка има проблеми със стомаха,със сърцето и тем подобни и избягваме "подправени",солени и мазни храни...моята Бебз обича картофена яхнийка,тя не и се отразява добре...дори я обожава...а напоследък ми прави номера че неиска Пурина Про План...викам ще опитам със Роял Канин...ветеринаря ми даде една шепичка,колкото да проверим дали я харесва...неиска да яде от най-хубавата храна вече...манджичка и нищо друго...че купувам и такива консерви...и такива неиска...направо незнам вече какво да и давам...като ни види че ядем и тя започва да се катери по нас и да гледа тъжно ;D
Таа...тука смесвам купената храничка със манджичката,дано пак да се върнем на стария режим,че само с домашна храна нестава :huh:
Започва да се учи на послушание :yahoo:
Много добричка е на последък,слушка,играеме си,пишка и ака на правилното място(има от време на време издънки) :yahoo:
Чакаше ме днес да и сложа вестниче да се изпиша на него :yahoo: чак немога да повярвам че това е моето куче...да не са я подменили някъде ;D

Целувчици от нас :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:

#4823 Потребителят е офлайн   PAtanasova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 February 2008 - 02:14 AM

Привет дългоушковци!Изпращам много целувки на всички кокерчета :yahoo:
Моля ви за съвет относно Кокерчо.Той вече знае много команди и постепенно корегираме разни кофти навици.С лакомията и вземането на храна от земята по време на разходка,обаче,нямам успех особенно.Купих му намордниче и като сме на полянките м-у блоковете му го слагам,защото навсякъде е пълно с разни хранителни отпадъци-пълен ужас-торби със смет,кокали,разни изхвърлени през прозореца пумии-отвратително....Ама да не се отплесвам,въпреки че съм бясна на простотията ни!Коки знае вече комадата Плюй! и я изпълнява,но не може да устои да не си вземе нещичко.Карам се,наказвам,а като изплюе му давам гранулка.И все пак без намордничето не се оправям!Някакви идеи?
Иначе е голям веселяк-направо се прививам от смях като сме на разходка в гората-последния път се беше вманиачил да преследва заек,но не го достигна.Бягайки след заека си блъсна  главата в един дънер и се претърколи,а като стана,започна да хапе от яд дънера и се опитваше да го отскубне от земята.Много се смях,а Мечка стоеше и му се чудеше на акъла-жалко,че нямах фотоапарат за да му направя снимки на вманиачената кокерска физиономия,докато се опитва да разфасова дънера!Ха-ха-ха!
User's Signature

Да спасим природата на България!Всички заедно срещу бетона!

#4824 Потребителят е офлайн   PAtanasova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 February 2008 - 02:25 AM

:yahoo:
тук спинка като ангелче :wub:
User's Signature

#4825 Потребителят е офлайн   mari_mvj Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 February 2008 - 06:07 AM

Мн е хубав!На колко години е?И как се казва?

#4826 Потребителят е офлайн   liubka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 February 2008 - 09:04 AM

PAtanasova и аз имам такъв прблем с моята Рея.Щом излезем навън,наушва първия боклук,захапва го и еднага започава да бяга с него,защото знае,че ще и се карам.Аз скоро измислих една тактика: Като я видя че е захапала боклук отивам при нея и започвам да я заигравам,например с клечка.Тя като потича известно време изпуска боклука и аз и хвърлям клечката,за да я отплесна.После изхвърлям боклука в контейнера(тук имам предвид само дребни неща,които може да носи.Иначе,ако е нещо голямо и се карам и ме слуша.)
Така,по темата с храненето.Рея напоследък също не иска гранули.Но аз и готвя ориз с пилешко филе(без ксти) и слагам малко черен хляб.Тя много го обича.Вчера даже яде ябълка.Аз и хвърлих едно парче с обелката,а тя старатено изяде другото,а обелката я остави... ;D
Само едно нещо още не сме научили-да ходим на каишка без да се сърпаме :( .Толкова я мрази тази каишка...а понякога се налага да я връзвам.Ако някой има съвет,да ми помогне. :wub:
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!

#4827 Потребителят е офлайн   Diyana Char Икона

• Freaky animal
  • PipPipPip

Публикувано: 12 February 2008 - 12:57 PM

ХАХАХАХАХ, това с дънера ме разби ;D.

#4828 Потребителят е офлайн   PAtanasova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 February 2008 - 02:40 PM

Кокерчо е мъжки английски кокер и е на около4-5 год./поне на тази възраст се спряха ветеринарите,при които съм го водила/и всъщност се казва именно Кокерчо.Нямам представа за миналото му,защото живее при мен от август месец.Трябва да му намеря дом,защото се местя с приятеля ми на квартира в друг град и ще ни е невъзможно да гледаме 3 кучета.Сега му търся истински дом,където да се грижат за него и да е щастлив.Определено е невероятно куче,нямам думи да опиша какъв веселяк и добряк е. :yahoo:
User's Signature

#4829 Потребителят е офлайн   Diqna_Stoicheva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 February 2008 - 02:45 PM

Здравейте,и ние го имаме проблема с лапането на боклуци  :huh:даже някой си ги носи и в къщи като капачки, пластмасови чашки или нещо което шумоли ЛОША РАБОТА :'(А от верижката спря да се дърпа като му взехме автоматичен повод 8м ;D    Целувки на всички сладурковци :wub: :wub: :wub:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#4830 Потребителят е офлайн   PAtanasova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 February 2008 - 03:20 PM

:yahoo:Мале-е-е-е Томи е прекрасен!Просто прекрасен :wub:
User's Signature

#4831 Потребителят е офлайн   Gesi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 February 2008 - 08:16 PM

Дано да се намерят добри стопани за Кокерчо, защото е найстина голям сладур  :P
А за тези боклуци и моя Амбасадор се опитваше да налапва всичко което види, но така се карах - силно "НЕ", дърпане за врата.... и като ме ядоса много слагам кайшката и бързо вкъщи с мъмрене.Сега вече не взима боклуци, само се изкушава понякога от някакви отпадъци от храни, но пак се карам и се вади веднага всичко от устата  :rolleyes:
А ето да ни видите и дългия език
Качена снимка

#4832 Потребителят е офлайн   Meridit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 February 2008 - 01:49 PM

Красиви момчета!!! :wub: :wub:
Гери, успех на изложбата в събота, ще стискаме палци за нашето момче!!
И снимки чакаме , да не забравиш.
  :->) 

#4833 Потребителят е офлайн   Gesi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 February 2008 - 02:14 PM

Ахх няма да забравя за снимките, само се надявам да излезнат хубави, че в тея зали нищо не става.Ние така се готвим тук - стойки, редом, и грууминг малко оправям, ама съм го оставила за Idol-Ike  :P тя да ни направи красиви, че сега сме като малко черно меченце.То от притеснения за събота чак тая вечер не съм спала, с моята разсеяност сънувах как се събуждам в 7 сутринта и съм проспала изложбата  :'( Ама знам че всичко ще е наред, и най-вече ще е много весело да се видим с голямата банда кокеровци  :yahoo:

#4834 Потребителят е офлайн   PAtanasova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 February 2008 - 02:19 PM

О,стискаме палци с цялата глутница-всъщност лапички,де :yahoo:Най-добрите сте! :->)
User's Signature

#4835 Потребителят е офлайн   idol ike Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 February 2008 - 02:22 PM

Gesi Ох на тати езичето  :wub: !!! В събота ви чакам с голямо нетърпение, а и моите момчета жадуват да поиграят, с вече така пораснало бебе!  :wub: Отдавна не са се виждали, от Пловдивската изложба, голям купон ще има!  :yahoo: Ще ви подкрепям на изложбата и ще ви стискам палци, дано и снимките този път излязат хубави!  :->)
User's Signature

"Животните са толкова добри приятели- никога не задават въпроси и никога не критикуват".

Качена снимка

#4836 Потребителят е офлайн   Diqna_Stoicheva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 February 2008 - 03:31 PM

УСПЕХ :->)вие сте номар едно :blink: :wub:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#4837 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 February 2008 - 10:11 PM

Ще стискаме палци,лапки,каквото имаме :->)
С моята сладурана се борим с храната...лелеее...ветеринаря ни каза че сме много слаби...ТАКА СЕ УПЛАШИХ :o
Тежи 3.200кг и е на 69 дена...на 14 февруари,Свети Валентин правим 70 дена и празнуваме юбилейчето на Бебка и именния ден и рождения ден на Баща ми-Вальо :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Та...сега да споделя моя проблем...моята беба обожава пълнозърнест хляб и най-много го обича накиснат във пилешко бульонче МАГИ...ветеринаря каза да разнообразявам храната...да смесвам гранулките със хляба и сосчето(да кисна всичките му работи на едно)...тя си похапва нормална порция 5х на ден по 140г на порцийка,което прави по 700г на ден...или пък по 4х на ден по 150г,което прави 600г,а ветеринаря ми като я видя вика:
-Леле колко е слабичка :o
С какво да я храня за да напълнее малко...мисли си че не я храня а тя яде по 10х на ден най-малко...и като хапваме ние си изпросва...често похапва и е слаба...
Чак ме е страх...обезпаразитяването-всичко точно...паразити няма...храни се често,по нормална порция,а стои все същата дребничка и слабичка :'(
Днес видях братчето и...толкова дебело и сладинко...лелеее,викам си с какво го хранят тези хора,то по-голямо от мене...моята расте на коремче и всичкото и излиза през дупето...де вода,де храна...каквото яде и пие го изкарва :huh:
Ох...хората неискат дебели кучета,аз си давам живота Беба да влезе в нормата :'( много кофти ми стана днеска,пред стопаните на Арчи(брат и) ветеринаря ми каза,че не я храня за да изглежда така...чак стомаха ми се сви,да не се е разболяла :'( :'(
Снимахме ги...като пратят снимката ще я постна тук :yahoo:
Аз още се притеснявам обаче...плийз хелп :'(
Целувки и поздрави на всички...още веднъж УСПЕХИ НА ИЗЛОЖБАТА УТРЕ НА ВСИЧКИ УЧАСТВАЩИ!
Честит имен ден на патерици...малко подранявам,но утре едва ли ще мога да седна до 6 съм на тренировки,после ще уча...та...от сега да чиститя и да ви дам милиони целувки от нас :wub: :wub: :wub: :wub:

#4838 Потребителят е офлайн   Ira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 February 2008 - 09:20 AM

Gesi ,стискаме палци за изложбата и чакаме снимки след това!
joleto,ветеринаря ти е казал правилно -накисвай всичко заедно и гранулите и малко пълнозърнест хляб щом толкова го харесва.Не редувай храните,за да не се разтройва стомахчето-давай едно и също.Булъона и хляба трябва да играят ролята на овкусители на гранулите ,а не на основна храна.След време може да опиташ да намаляш постепенно количеството на "овкусителите" и да достигнеш до даване на чиста гранула.
За накисване не е подходящо да използваш от готовите булъони на кубчета.В тях има доста подправки и не са полезни както истинския булъон от месо.
Ако Беба не е много капризна и ако яде гранулите и без да са овкусени с нещо друго ти препоръчвам да не я разглезваш,без да има нужда.Ако пък не иска да ги докосне без да са полети с нещо вкусно(както е моята глезанка например) ето какво правя аз: в една средна тенджера слагам две пилешки бутчета,чаша ориз и няколко настъргани моркова.Пълня с вода до горе и варя.Като се свари месото го накъсвам да дребни парченца(кокалите се хвърлят).Не се слага никакви подправки или сол-все пак готвим за кученце.Става гъста супа.От нея всеки ден  слагам към гранулите по няколко лъжици.Понеже количеството е голямо част от супата съхранявам във фризера,за да не се развали.Гарантирам ти ,че това много ще й хареса и ще яде гранулите с удоволствие.Не се плаши,не излиза и скъпо защото като слагаш по малко към дневната порция гранули едно готвене може да стигне за две седмици.
Ама пак ти казвам,ако Беба яде гранули и без да ги овкусяваш с нещо, давай й ги чисти и не се занимавай.Иначе само сте я разглезиш и цял живот после ще се чудиш с какво да и поливаш гранулите. ;) Ако си сигурна,че всичко е наред с обезпаразитяването и малката не е болна,то не се притеснявай толкова - някои кученца са по дребни от други и това е.Айде успех!

Тези грамове,които казваш че изяжда на ден -накиснат хляб ли имаш предвид или гранули?Ако е хляб,виж какво сам ти писала по-горе,хляба не е пълноценна основна храна особено за малко кученце.Ако имаш предвид гранули -700 гр. на ден:o  :rolleyes:,това е огромно количество за бебе кокер!

И Честит Свети Валентин на всички от нас!
User's Signature

http://www.dogwelcome.info

Lord, help me be the person my dog thinks I am!

#4839 Потребителят е офлайн   silviq Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 14 February 2008 - 11:16 AM

Здравейте,
Аз имам далматин , но моя приятелка много иска да си купи кокер. Тъй като незнам кои са развъдниците в България и въобще очаквани кучила някъде , моля да ме насочите от къде в момента човек може да се сдобие с един от тези сладурковци. Ако някъде по темата е писано, моля да ме извините но няма да мога да прочета над 300 страници за една седмица дори  :izcherven:
Благодаря предварително на всички отзовали се !!!

#4840 Потребителят е офлайн   Ira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 February 2008 - 11:31 AM

silviq ,вижте поста и снимката от PAtanasova на предната страница.Този кокер си търси дом.
Наскоро дом си търсеше и сестричето на черния красавец на Gesi .Незнам дали малката е все още без дом.Ако се интересувате свържете се с Meridit.
Развъдник за английски кокери в България доколкото аз знам няма. По-точна информация могат да ви дадат в    БЪЛГАРСКИ КЛУБ КОКЕРИ - БКК
Председател : Георги Ефтимов : 899 194 889
Отг. по развъдна дейност: Елена Никитович
Адрес : София, р-н Красно Село,ж.к. "Хиподрума" бл.139, вх.Б, ап.60
Тази информация за клуба намерих в интернет и незнам дали е актуална.Успех!
User's Signature

http://www.dogwelcome.info

Lord, help me be the person my dog thinks I am!

• (331 Страници) +
  • « Първа
  • 240
  • 241
  • 242
  • 243
  • 244
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни