Кокер спаньол
Публикувано: 15 February 2008 - 05:10 PM
А това пак е той! голям е лигльото на мама !
Публикувано: 15 February 2008 - 05:12 PM
Цитат
От моя опит едно знам - и цял ден да търчи навън, няма да стигне
Това със сигурност е така.Днес излязохме в 12 и сега тъкмо се върнахме.Разхождахме се в гората до Аладжа манастир -5 часа търча като луда в див зиг-заг.Аз изплезих език, а тя не искаше да си тръгва. :P
mari_mvj ,относно това:
Цитат
ralica_v ,координати ще ти пратя на лични.
Brani and Max ,добре дошли!Много е сладък Макс!
Целувки от нас! Благодаря на всички за пожеланията! :wub:
Публикувано: 15 February 2008 - 05:46 PM
Публикувано: 15 February 2008 - 06:01 PM
А относно агресията която проявява ти препоръчвам да изчетеш ТОЗИ ЛИНК и за всякакви такива въпроси провери из темите има страшно полезна информация, и ще откиеш всичко каквото те интересува ;)
Успех с четенето и ако има въпроси пак питай B)
Публикувано: 15 February 2008 - 06:20 PM
Gesi, стискаме палци за утре (нали не бъркам?)! Успех на Амбасадор :->), сладък, сладък мечо :wub: :wub: :wub:!
Публикувано: 15 February 2008 - 06:28 PM
Публикувано: 15 February 2008 - 06:32 PM
Честит рожден ден Ира,честит Свети Валентин,Трифон Зарезан и много цеувки по повод изминалите вече празници :wub:
Ще последвам примера ти Ира,защото ми звучи вкусно и на мен чак ;D
Беба иска манджа и не близва гранули вече...ветеринаря не ми каза по колко да и давам...тук имам една табличка,преди няколко месеца я намерих във сайта или я извадих от друг сайт...не помня!
Ветеринаря ми каза че Беба е много слабичка,а като видях братчето и какво е дебело,чак се уплаших...няма глисти,не е болна,но и не заспива...бори се с играчките си...тича...цяла нощ не мигва защото си играе и прави бели...та може би защото е игрива,затова не и действа тази храна :- братчето и е мързеливо,само спи...
По тази моя табличка,Бебз трябва да хапва по 65-90г на порция...което прави 4.70г да речем=280г на ден...това нормално ли е за 10 седмично кокерче,тежащо 2кг и 300г :blink:
Оооо да ви се похваля ;D получих 3 плюшени сърчица и 4 много сладички валентинки :wub: :wub:
И само 1 е от момиче ;D
Какви приятни изненади получихте вие и как прекарахте празничния ден :yahoo:
Целувки от нас пияндетата със Беба,която обича да хапва салатка ;D още не е алкохоличка ;D всичко тръгва от зелевата салатка нали знаете ;D ;D
:wub: :wub: :wub: ЧА0-ЧА0 :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 15 February 2008 - 06:40 PM
Публикувано: 15 February 2008 - 07:26 PM
Публикувано: 15 February 2008 - 08:11 PM
Публикувано: 15 February 2008 - 10:44 PM
joleto, около 250 гр гранули на ден е нормална дажба за възрастен кокер.Но и пак си зависи от кучето.Моята яде около 150гр на ден и дори да сипя повече го оставя.Така беше до преди кастрацията,сега апетита й се е увеличил доста ,но пък аз вече внимавам да не я прехранвам и да не стане като табуретка. ;D
Основната храна на Беба трябва да е качествена гранула,а за да я яде можеш да я овкусяваш с разни подходящи неща-сварено яйце,обезсолено козе сирене,кисело мляко,булъон от месо или супата,която ти описах и т.н.Каквото и от тези неща да сложиш целта ще е хубаво да омажеш гранулите та покрай другото да изяде и тях.
И вече без човешки манджи и филии,правиш и мечешка услуга :stop:
Какви гранули даваш?Да не би да си сменила вида и затова сега да отказва да ги яде?
Brani and Max ,то места за разхождане около вкъщи също няма никакви,ама аз всеки ден паля колата и тръгваме -я до морската градина,я до някое друго местенце извън града.Голям кеф и разпускане са ми тези разходки ,незнам какво съм правила като съм нямала куче. ;D
Gesi , :->) :palec:стискам палци!
Публикувано: 15 February 2008 - 11:24 PM
За нашата глезотия няма да ви говоря.Гледам от онзи ден Рея както си тича и изведнъж започва да куца,без да има причина.Отивам аз при нея и започвам да и се радвам,да и давам храна,за да я разсея и гледам лапата-няма и нищо.На другия ден пак същото-както си тича и пак куца,ама с другата лапа.И аз реших нищо да не правя.Като видя,че не и обръщам вниание,лапата веднага се оправи ;D .Абе много ми е хитра тя,ама аз съм по-хитра ;D

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 16 February 2008 - 08:51 AM
Ново попълнениееее :yahoo:
Давам и от Пурина Про План...едни дребнички...ветеринаря ми ги препоръча и си ги копувам на грамаж.
Мисля,че са хубави...роял канина е 12лв за килограма,а и не ми е по възможностите...не съм и сменяла храната от както я взех...тя си харесваше тази и сега изведнъж я отказва...мисля че разбрах какъв е проблема...майка ми и е давала домашна манджичка когато беше отпуска и сигурно затова я предпочита повече :-
Успехчета Гесиииииииииииии :yahoo: :yahoo:
Да донесете :->)
Публикувано: 16 February 2008 - 09:14 AM
Приятелят ми искаше да ми подари кокерчето за Свети Валентин,ама не стана.Все пак това не е вещ и ще се почака още няколко дни.До сега не съм гледала кокерче и не познавам никой да е гледал така че ще имам нужда от съвети :blink: .Иначе всичко е приготвено за него,всичко необходимо сме взели само него чакаме ;) .
Публикувано: 16 February 2008 - 10:29 AM
ralica_v, ех като дойде...каква емоция....Преди три години по това време точно и аз взех моята кокерка.Първите дни бях така :rolleyes: от притеснение и безсъние.Но после :wub: :wub:голяма любов! Абе ти сама ще разбереш скоро.
Публикувано: 16 February 2008 - 12:24 PM
Ралица, нямаш представа каква радост и сладост те чака :wub:! Зареди се с търпение за обучаването в хигиенни навици. Става бавничко и трудничко, но става! При теб пък може да се получи бързо и безпроблемно! Махни предварително килимите и остани по възможност на подова настилка, която лесно се чисти и мие. Килимите пак ще ги върнеш след време. Не се притеснявай да питаш. Всички тук сме насреща!
Brani and Max, ще го кастрираме, защото няма да се размножаваме, а и по новия закон въобще нямаме право, дори нерегламентирани развъдчици подлежат на санкции. И без това много е "омешан" на мама сладурът, защо да продължавам чуждите грешки и съвсем да развалям породата? А се и надявам след това да спре да ми разнася възглавницата и да се мъчи да "прави възглавнички" ;D ;)!Та за това.
Публикувано: 16 February 2008 - 01:58 PM
Цитат
На това не разчитай! ;DТой няма да подозира ,че вече не може да размножи възглавницата. :P