Кокер спаньол
Публикувано: 23 February 2008 - 07:45 PM
Публикувано: 23 February 2008 - 08:01 PM
Публикувано: 24 February 2008 - 12:18 PM
Извинявам се затова че снимката НЕ СЪМ Я НАМИРАЛА АЗ!Тя е от друг постер,просто в този момент мисля че е подходяща да се види пак ;)

цъкнете в/у изображението,за да го видите :blink:
И ДНЕС БЕБКА НАПРАВИ 80 ДЕНАААА :yahoo: :yahoo: :yahoo:
М/у другото незнам...65-90г. на ден или дневна дажба :rolleyes:
Публикувано: 24 February 2008 - 01:45 PM
Публикувано: 24 February 2008 - 02:32 PM
А вие как сте,как са каките и батковците на Кара.То сега времето е хубаво и сигурно сте вънка,ама ние сме още малки и само на терасата да се радваме на слънчице. :blink: .
ние пък дивеем в къщи
Публикувано: 24 February 2008 - 04:40 PM
Много е красива малката Каричка :wub: :wub:
Ах да я нацелуваш от нас двете с Бебка,по-скоро само от Бебка,че съм малко хремава ;D
Много ми се иска да я нацелувам...никога не съм виждам американски кокер наживо :'( а как искам да си купя...
Обмислям лятото да е,но ще видим,ако събера достатъчно парички,може и да си купя :-
Ех,мннооооооооого целувки от вече порасналата Бебааааааааааааааааааааааааааааааааа :wub: :wub:
Публикувано: 24 February 2008 - 05:08 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 24 February 2008 - 06:21 PM
P.S.: Добре дошли на малките бебоци :wub: Качвайте снимки, че да ги гледаме как порастват с всеки изминал ден!
Публикувано: 24 February 2008 - 06:31 PM
Публикувано: 24 February 2008 - 06:33 PM
И ние днес бяхме много навън и тичахме ли тичахме, оплезихме езика, едвам сме се прибрали! намерихме две нови приятелчета, братчета малки хъскита! падна луда гонитба!
А за бебето Кара съм съгласна - как може да ни даваш толкова малко снимки! бебешока, ей сега ще порасне! иначе да си вземеш още едно гадинче е супер идея! аз сега също правя мили очички за още едно, да не е самотен Макси,ама не вярвам да ме огрее! но нищо ти пробвай! :yahoo:
Публикувано: 24 February 2008 - 06:44 PM
Какви мили очи трябва да направя за да ми овеличат джобните за месеца ;D
Може би за 1 година ще събера достатъчно :blink:
Ако събера 200-300-и повече,мисля да си взема американска кокерка от зоо магазин...има един невероятен магазин,в който се грижат страхотно за животните...изглеждат здрави,жизнени и весели...от очите им грее щастие...според мен едно куче изглежда щастливо,когато получава нужното му внимание,подходящите грижи и дозата му храна-нужна за деня...
Често минавам през парка и когато мина все виждам магазинерите да глезят кученцата :wub: искам понякога да съм продавачка във зоо магазин...толкова обичам животни :wub: :wub:
Все пак ми предложете нещо...опасявам се да си купя куче от борса,защото в повечето случаи кучетата са болни(поне такива доказателства имам от мои приятели и познати)...от обява неискам,защото често се получава така че единия родител е в липса и неможе да се види семейството...
Публикувано: 24 February 2008 - 06:57 PM
Публикувано: 24 February 2008 - 07:14 PM
Публикувано: 24 February 2008 - 07:17 PM
Публикувано: 24 February 2008 - 07:29 PM
Публикувано: 24 February 2008 - 07:57 PM
а иначе дори и да няма готин фотоапарат, вземи си един най-обикновен, за да снимаш палавницата, иначе после много ще съжаляваш! не са чак толкова скъпи, лентов макар и демоде е само около 30 лева, но пък ще имаш безценни кадри! :yahoo:
Публикувано: 24 February 2008 - 08:37 PM
По евтино ще ти излезе да си купиш направо от фермата там ще бъдат за 50, а не за 350.....
Публикувано: 24 February 2008 - 08:52 PM
Относно тези кокерчета, много добре съм запозната с магазина в Пловдив и с двете мъничета, както и с условията : Клетки със стъкло, пода е от талашит с боя по която кучетата се пързалят (не ходят), има пръснати някакви трици но те са толкова спестени че едвам покриват на места, камоли за стабилност!!!А купичките точно на кокерите бяха без храна-празни, а във водата, която беше мътна, плуваха само трици.Кучетата бяха също само в трици :'(
Днес бях в този магазин, а тях ги нямаше.На тяхно място имаще черно английско кокерче-отново в същите условия.Но тъжното е че то иска да си играе с нас и скача и лае, но се пързаля... пада... и пълни устата с трици :'( А гледката как се мъчи да си ги махне от езика беше непосилна за мен :'( :'( :'(
Дано joleto няма предвид тези "здрави,жизнени и весели кученца :samoubiec:
За магазина и персонала нямам против, найстина е най-добрия за града и много зареден и затова пазарувам понякога от там.
Не заставайте зад тези постъпки, на търговците, като купувате от тях кучета!!!