Dog.bg Форуми : Кокер спаньол

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (331 Страници) +
  • « Първа
  • 253
  • 254
  • 255
  • 256
  • 257
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кокер спаньол

#5071 Потребителят е офлайн   Brani and Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 26 February 2008 - 11:30 AM

съгласна съм с това! аз примерно страшно много искам още не едно, а много повече кутрета и все да са различни, за да мога да опознавам повече особености и интересни черти на породите, или да спася душица, която някой е захвърлил! но за съжаление това няма как да стане в близко време. самата аз се намирам в много тежък период на живота си и пред мен стоят достатъчно проблеми за самата мен какво остава, да подлагам на лишения още животинки. с помощта на приятеля ми Макси има всичко необходимо и живее смея да кажа охолен живот. но за сега, макар много да искам, второ кутре няма да мога да взема. много тъгувам за времето, когато още я имаше вилата ни, в едни по- добри времена и там можехме да имаме колкото искаме животни. имаше и пари за тях и много, много място,където да тичат, без каишки, наморници заради боклуците или коли, които могат да ги блъснат. много обичах, когато имахме повече време и на гости идвахме във вила заедно с братовчедка ми. тогава имаше две коли и товарехме всички песчета и ходехме високо в планината на разходка!!!!!!!!! :yahoo: беше върховно! надявам се едни ден да мога да въплатя тези спомени обратно в реалността! и да дам същото детство и на децата си! близо до природата и животните, близо до хуманното и отговорността за друго живо същество.
User's Signature

Качена снимка

#5072 Потребителят е офлайн   Chiita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 February 2008 - 12:05 PM

Цитат

Здравейте и извинете,че се връщам толкова назад(1-2 страници)...Меридит каза че мога да закупя куче от ферма за по 50лв някъде...ще ми се НАИСТИНА да знаем със семейството ми КЪДЕ можем да намерим такава ферма,защото 350 ми се струват доста(цената на ам.кокерчетата във ЗОО магазина до вкъщи),а 50лв е много евтино...и затова те питам ако знаеш такава "ферма"(както се изрази ти) или незнам...място на което развъждат тази порода(АМЕРИКАНСКИ КОКЕР),много ще се радвам да ми споделиш ;)
350лв не са ми много,но все пак като преценим че ще ми трябват повече пари за отглеждането :)
Ако наистина знаеш такава "ферма" и това небеше някакъв метафоричен израз,надявам се да споделиш :)

Юлето , чета те от доста време и не разбирам какво правиш!?
Беше голямо мрьнкане да вземеш куче , през какви ли породи не мина , сега търсиш да взимаш второ при условие ,че едва се справяш с отглеждането на пьрвото! Да не говорим , че хората като ти дават съвети ти не приемаш (разговора за храненето в която обяви , че много добре знаеш с какво и как , после се оказа че даваш готови бульончета , а междувременно обиждаше наляво и надясно "самотната" )! Отглеждаш и котки, които май все още не са кастрирани и се плодят на воля! Защо не се радваш на малкото си кученце и не му дадеш цялата си любов , а все постоянно нещо те човьрка . По нагоре даже прочетох ,че обмисляш догодина по това време да имаш... вече не помня каква порода беше :rolleyes:
Хайде,  поспри се ! Или пьк вече си решила ферма да правиш?!
User's Signature

Качена снимка

#5073 Потребителят е офлайн   idol ike Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 February 2008 - 12:33 PM

По темата за хранене на малката Бебз, разясних всичко, дори го "сдъвках", ама кой ли го чете??? На кой ли отговарям??? Но виж инфото за борса е мноооого важна, та няма как да я заобиколи! Такива хора не слушат съвети на другите, те трябва май сами да минат през ада за да разберат! Но това е избор, та нека го направи, щом така иска! Хилядите съвети дадени на този човек, останали или не забелязани, или обикновено посрещнати като нападки и излияния в огромните си постове. Дано и дойде акъла в скоро време.  :rolleyes:
User's Signature

"Животните са толкова добри приятели- никога не задават въпроси и никога не критикуват".

Качена снимка

#5074 Потребителят е офлайн   Meridit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 February 2008 - 01:31 PM

Мод. вашите потребители научават много добре за това чрез обявите на дог.бг,не знам кой се занимава с това да допуска и одобрява подобни обяви за публикуване, но определено отдавна ми прави впечатление че ги предпочита и ги пуска много по бързо  от обяви на  регламентирани развъдцици. Ако погледне човек отдел Ch, може да му настръхне главата като види за какви шампиони става на въпрос.....изобщо.
Ако на вас този тел. ви звучи като реклама, изтриите го тогава и да приключим въпроса и без това с него и без него това момиче че вземе куче с такъв произход, нещата са отдавна обречени.
Като се опари наистина, може и да не го направи в следващите 10 год, но кой знае.............

МОД: Сайтът и форумът не се администрират от едни и същи хора, нито по едни и същи правила. Модераторите нямат ни най-малко отношение към публикуваните в сайта обяви.
Моля, щом ползвате форума, спазвайте неговите правила.

#5075 Потребителят е офлайн   liubka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 February 2008 - 10:56 PM

От няколко дни насам като мия лапите на Рея след разходка,забелязвам,че на няколко места са се нацепили(на двете предни лапички).До сега не е имала такова нещо.Не я боли докато я мия,дори като и пипам лапичките,но все пак незнам дали е нормално и ако трябва да и ги мажа с нещо ми кажете,моля ви.Може въпросът ми да ви се стори тъп,но нали човек като незнае нещо пита. :-
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!

#5076 Потребителят е офлайн   idol ike Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 February 2008 - 11:03 PM

Просто лапичките ви почват да загрубяват, щом не е срязана лапата и няма рана, това е само от тичане по асфалта, по камъни. Намажи малко с крем, споко, нищо и няма!  ;)
User's Signature

"Животните са толкова добри приятели- никога не задават въпроси и никога не критикуват".

Качена снимка

#5077 Потребителят е офлайн   Gesi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 February 2008 - 11:15 PM

Ехх и ние сме така, не че го е боляло Амба, но позагрубяват понякога.Аз си го мажа с крем за крака от моя и си е супер.Даже мерси че попита, та ме подсети да намажем и ние лапите еи така профилактично  :P
Ама го мажа докато спи, та да не ходи из стаята или да се оближе  ;)

#5078 Потребителят е офлайн   idol ike Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 February 2008 - 11:19 PM

Gesi, охооо, та чак и за крака!  ;D
liubka, обикновен крем "Здраве", ще свърши хубава работа или" NIVEA"!  ;)
User's Signature

Качена снимка

#5079 Потребителят е офлайн   irina_dimitrova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 February 2008 - 11:21 PM

ОООООО супер идея и нашите са позагрубяли бая,сега ще изровя крема за крака и ще се възползвам докато спи да го наклепам,че иначе 100% ще си изяде краката  ;D

#5080 Потребителят е офлайн   liubka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 February 2008 - 11:34 PM

Ама те бая са  се нацепили-все едно съм я порязала с нещо...И двете предни лапички имат по една цепнатина :( .Но аз проверих дали я боли и тя нищо не усети,така че засега ще съм покойна.Благодаря ви много,доста ме успокоихте. :kuchence:
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!

#5081 Потребителят е офлайн   Рудо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 27 February 2008 - 10:24 AM

И на Рудо са напукани, с такива "цепнатинки". Мажа ги, но не виждам ефект. Не го болят, явно така ще е. Не че ще спра да ги мажа, но явно се сбогувахме с мекичките бебешки стъпчици. Като се хвърля да ме "гали" по лицето голямо драскане пада, също като пилички.
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#5082 Потребителят е офлайн   idol ike Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 February 2008 - 10:39 AM

Рудо, да така ще са, няма как да се скрият и да мажеш и да не мажеш.  ;) Аз намазвам лапите само когато са претрити, примерно след излети в планина. Гледам, че на Зорка и на него почват да загрубяват, ама чак пукнатини няма, а на Айк яко са набраздени вече. Но това ще е, няма как да станат пак мекички ,бебешки лапички.  ;)
User's Signature

Качена снимка

#5083 Потребителят е офлайн   Brani and Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 February 2008 - 12:27 PM

еле вие ме разбихте! не съм и предполагала, че и на четириногите им се напукват така лапичките! толкова кутрета сам изледала и все съм си мислела, че просто са се одраскали някъде. в повечето случаи и аз съм мазала с такива кремчета,за да им мине. но не съм предполагала,че са напукани!! което ми напомня да проверя довечера лапките на зверчето! :)
и имам един въпрос, че не съм много на ясно още с гранулите, имам чувството, че те са необятна тема. до скоро малкият хапваше за кутрета гранули. там Junior мисля,че ги водят точно. и нещо тук започна много да не ги харесва, а преди толкова им се радваше. сам си ги избра от магазина. и сега си мисля, да не би защото са за по-малки и да не ги иска? е, хапва ги де,ама не с кеф както преди. и понеже беше много болен до скоро ядеше интестинал на Роял канин за търбухчето и ни казаха постепенно да смесваме с нормална храна,за да не се дразни стомаха. и сега той само пробира Роял канина и след това с не много кеф дояжда Уфито. и не знам, за съжаление не мога да си позволя да го храня само с роял канин. купихме интестинала,защото беше лечебна храна, сигурна съм че я знаете. за да го излекуваме. но сега не знам, дали е каприз, че не е я иска толкова. и има и проблем,че яде за по-малки храна?
User's Signature

Качена снимка

#5084 Потребителят е офлайн   idol ike Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 February 2008 - 01:08 PM

Brani and Max, гледам, че кучето е вече на година, няма за какво да го държиш на бебешка, минавай на ADULT, а марка избери си сама според вкуса на малчото и цената не на последно място, разбира се!  ;)
Не мога да ти препоръчам, сама трябва да разбереш какво харесва, но не ти препоръчвам да храниш с по-нисък клас храна. Супер Премиум е ок клас, в краен случай премиум. Но трябва да знаеш, че бебешката винаги е по-скъпа от нормална. Успех в търсенето!  ;)
User's Signature

Качена снимка

#5085 Потребителят е офлайн   Brani and Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 February 2008 - 01:22 PM

ей, мерси много,ама честно да ти кажа не знам, idol ike, нямам представа тази Уфи от кой клас е. най-лошото е,че имаме половин чувал още от нея и не знам какво да я правя. Пък и си мислех,че като е бебешка и е по-нежна за коремчето и по-хубава и така с един куршум два заека - хем е по-полезна за раздразнения корем, хем я имаме в къщи. сега се колебая за една канадска храна Нутрам, не знам дали става, как е тя? или също за Eукануба съм чувала, че е добре! а на чувала на Уфито нищо не пише, кой клас е. обърнах целия чувал!!
User's Signature

Качена снимка

#5086 Потребителят е офлайн   idol ike Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 February 2008 - 06:16 PM

Честно да ти кажа, не съм чувала за тази храна Уфи  :- , нямам наблюдения. За Еукануба пък ще кажа, Айки, дето е без претенции, отказа да я яде  :rolleyes:. Дълго време сме на Про План и не мисля да сменям, харесват я много и двамата, най-предпочитат сьомга с ориз. Знам, че Роял има специална за кокери, нова формула, не сме я пробвали още. Но щом вие имате проблеми с стомаха, все пак питай вета, да ти даде насока, макар, че тези лечебните са скъпички. С Нутрам хранят много мои познати, доволни са. Опитай, а и цената и ок беше. Но когато даваш от новата, нека прехода да е плавен все пак.  ;)
User's Signature

Качена снимка

#5087 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 February 2008 - 06:29 PM

Първо искам да благодаря на всички,които успяха да ме оплюят и обидят!!
Много Ви благодаря,достойно поведение за хора на възраст...
Chiita нещо не разбирам за какво ми намекваш...няма да си кастрирвам котките,но и не ги множа...бъди спокойна ;)
idol ike и на теб благодаря за всичките обиди във 10 поста някъде но кратки...ако моето е "изливане" и "километражен пост",то твоето е СПАМ или ФЛУУД...както искаш го приеми...и на теб благодаря!
Meridit благодаря ти за цялата "подкрепа" която ми оказа...благодарих ти за телефона,но така и няма да се обадя...АКЪЛА МИ НЕ Е ДОШЪЛ В ГЛАВАТА...той не е излизал от там...
БЛАГОДАРЯ за приятните обиди,които ми нанесохте...смятате че аз ви обиждам,не се вслушвам в думите ми...изкарахте ме проста...много мило от ваша страна нали :)
Че не разполагам с милиони да си купя чистокръвно,родословно куче за 2000лв че да сте доволни,моя грешка ли е??
Да уважаваш някого,а виж как да ти се отблагодарят!

ОЩЕ ВЕДНЪЖ ВИ БЛАГОДАРЯ...
Няма повече километражни постове,няма да пиша повече във този форум след като не ме искате...ваша си работа...понеже сте тука от години,а аз съм от месеци...да се махам нали...тъпанарка със евтино куче,не е за този форум!!
!!ДОВИЖДАНЕ!!

#5088 Потребителят е офлайн   idol ike Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 February 2008 - 07:37 PM

joleto, никой не те гони, никой не ти е казал, че си "тъпанарка със евтино куче", недей да драматизираш нещата, никой не ти е казал, че си "проста" и така нататък... Хайде малко анализирай нещата.  ;)
Не мисля, че писаното от мен е Флууд и Спам, но щом казваш..... ;)
Никой никъде не споменавал, че трябва да имаш чистокръвно куче, за да пишеш тук, просто имай малко отношение.
Усещам, че си малко разочарована, че Бебз няма козинка, която си искала да решеш, че е по различна с нещо от другите кокерчета, но това е твоята любима, малка Бебз, недей да и намираш само кусури, кученцето ти е много сладко! Не е моя работа да ти давам акъл, но по добре да дадеш цялата си обич и възможности, за да отгледаш Бебка и да не я лишаваш от нищо, от колкото да вземеш още едно пале и да се чудиш, дали ще ти стигнат парите. Задръж малко, ще дойде и този щастлив ден, повярвай ми.  ;)
И недей да ни напускаш, искаме да видим все пак, как расте твоята Бебз.  ;)
С най-добри чувства.
User's Signature

Качена снимка

#5089 Потребителят е офлайн   san4eto1 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 February 2008 - 09:25 PM

Олееееее лицемери доволни ли сте със станалото сигорно вече се гордеете с постъпката си че изгонихте joleto  :angry: ама и вие много разбирате затова  :angry:
User's Signature

www.pamperpom.com
Информация за породата, стандарти, развъдници...

Качена снимка

#5090 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 27 February 2008 - 10:17 PM

Цитат

Олееееее лицемери доволни ли сте със станалото сигорно вече се гордеете с постъпката си че изгонихте joleto  :angry: ама и вие много разбирате затова  :angry:

Я по-полека ако обичаш!
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

• (331 Страници) +
  • « Първа
  • 253
  • 254
  • 255
  • 256
  • 257
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема