Кокер спаньол
Публикувано: 26 February 2008 - 11:30 AM
Публикувано: 26 February 2008 - 12:05 PM
Цитат
350лв не са ми много,но все пак като преценим че ще ми трябват повече пари за отглеждането :)
Ако наистина знаеш такава "ферма" и това небеше някакъв метафоричен израз,надявам се да споделиш :)
Юлето , чета те от доста време и не разбирам какво правиш!?
Беше голямо мрьнкане да вземеш куче , през какви ли породи не мина , сега търсиш да взимаш второ при условие ,че едва се справяш с отглеждането на пьрвото! Да не говорим , че хората като ти дават съвети ти не приемаш (разговора за храненето в която обяви , че много добре знаеш с какво и как , после се оказа че даваш готови бульончета , а междувременно обиждаше наляво и надясно "самотната" )! Отглеждаш и котки, които май все още не са кастрирани и се плодят на воля! Защо не се радваш на малкото си кученце и не му дадеш цялата си любов , а все постоянно нещо те човьрка . По нагоре даже прочетох ,че обмисляш догодина по това време да имаш... вече не помня каква порода беше :rolleyes:
Хайде, поспри се ! Или пьк вече си решила ферма да правиш?!
Публикувано: 26 February 2008 - 12:33 PM
Публикувано: 26 February 2008 - 01:31 PM
Ако на вас този тел. ви звучи като реклама, изтриите го тогава и да приключим въпроса и без това с него и без него това момиче че вземе куче с такъв произход, нещата са отдавна обречени.
Като се опари наистина, може и да не го направи в следващите 10 год, но кой знае.............
МОД: Сайтът и форумът не се администрират от едни и същи хора, нито по едни и същи правила. Модераторите нямат ни най-малко отношение към публикуваните в сайта обяви.
Моля, щом ползвате форума, спазвайте неговите правила.
Публикувано: 26 February 2008 - 10:56 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 26 February 2008 - 11:03 PM
Публикувано: 26 February 2008 - 11:15 PM
Ама го мажа докато спи, та да не ходи из стаята или да се оближе ;)
Публикувано: 26 February 2008 - 11:34 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 27 February 2008 - 10:24 AM
Публикувано: 27 February 2008 - 10:39 AM
Публикувано: 27 February 2008 - 12:27 PM
и имам един въпрос, че не съм много на ясно още с гранулите, имам чувството, че те са необятна тема. до скоро малкият хапваше за кутрета гранули. там Junior мисля,че ги водят точно. и нещо тук започна много да не ги харесва, а преди толкова им се радваше. сам си ги избра от магазина. и сега си мисля, да не би защото са за по-малки и да не ги иска? е, хапва ги де,ама не с кеф както преди. и понеже беше много болен до скоро ядеше интестинал на Роял канин за търбухчето и ни казаха постепенно да смесваме с нормална храна,за да не се дразни стомаха. и сега той само пробира Роял канина и след това с не много кеф дояжда Уфито. и не знам, за съжаление не мога да си позволя да го храня само с роял канин. купихме интестинала,защото беше лечебна храна, сигурна съм че я знаете. за да го излекуваме. но сега не знам, дали е каприз, че не е я иска толкова. и има и проблем,че яде за по-малки храна?
Публикувано: 27 February 2008 - 01:08 PM
Не мога да ти препоръчам, сама трябва да разбереш какво харесва, но не ти препоръчвам да храниш с по-нисък клас храна. Супер Премиум е ок клас, в краен случай премиум. Но трябва да знаеш, че бебешката винаги е по-скъпа от нормална. Успех в търсенето! ;)
Публикувано: 27 February 2008 - 01:22 PM
Публикувано: 27 February 2008 - 06:16 PM
Публикувано: 27 February 2008 - 06:29 PM
Много Ви благодаря,достойно поведение за хора на възраст...
Chiita нещо не разбирам за какво ми намекваш...няма да си кастрирвам котките,но и не ги множа...бъди спокойна ;)
idol ike и на теб благодаря за всичките обиди във 10 поста някъде но кратки...ако моето е "изливане" и "километражен пост",то твоето е СПАМ или ФЛУУД...както искаш го приеми...и на теб благодаря!
Meridit благодаря ти за цялата "подкрепа" която ми оказа...благодарих ти за телефона,но така и няма да се обадя...АКЪЛА МИ НЕ Е ДОШЪЛ В ГЛАВАТА...той не е излизал от там...
БЛАГОДАРЯ за приятните обиди,които ми нанесохте...смятате че аз ви обиждам,не се вслушвам в думите ми...изкарахте ме проста...много мило от ваша страна нали :)
Че не разполагам с милиони да си купя чистокръвно,родословно куче за 2000лв че да сте доволни,моя грешка ли е??
Да уважаваш някого,а виж как да ти се отблагодарят!
ОЩЕ ВЕДНЪЖ ВИ БЛАГОДАРЯ...
Няма повече километражни постове,няма да пиша повече във този форум след като не ме искате...ваша си работа...понеже сте тука от години,а аз съм от месеци...да се махам нали...тъпанарка със евтино куче,не е за този форум!!
!!ДОВИЖДАНЕ!!
Публикувано: 27 February 2008 - 07:37 PM
Не мисля, че писаното от мен е Флууд и Спам, но щом казваш..... ;)
Никой никъде не споменавал, че трябва да имаш чистокръвно куче, за да пишеш тук, просто имай малко отношение.
Усещам, че си малко разочарована, че Бебз няма козинка, която си искала да решеш, че е по различна с нещо от другите кокерчета, но това е твоята любима, малка Бебз, недей да и намираш само кусури, кученцето ти е много сладко! Не е моя работа да ти давам акъл, но по добре да дадеш цялата си обич и възможности, за да отгледаш Бебка и да не я лишаваш от нищо, от колкото да вземеш още едно пале и да се чудиш, дали ще ти стигнат парите. Задръж малко, ще дойде и този щастлив ден, повярвай ми. ;)
И недей да ни напускаш, искаме да видим все пак, как расте твоята Бебз. ;)
С най-добри чувства.
Публикувано: 27 February 2008 - 09:25 PM
Публикувано: 27 February 2008 - 10:17 PM
Цитат
Я по-полека ако обичаш!

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +