Кокер спаньол
Публикувано: 28 February 2008 - 11:45 AM
Публикувано: 28 February 2008 - 11:56 AM
Публикувано: 28 February 2008 - 11:58 AM
Цитат
А по-често зареждат зоомагазините с тези нещастничета.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 28 February 2008 - 12:19 PM
Публикувано: 28 February 2008 - 01:23 PM
Публикувано: 28 February 2008 - 01:46 PM
Публикувано: 28 February 2008 - 01:55 PM
Публикувано: 28 February 2008 - 02:20 PM
А сега какво излиза , имаме закон , ама кой се оплаква от тези "псевдо развьдници "-никой ! Така излиза , че всичко е ок в нашата мила родина -кучетата се гледат в прекрасни условия , майките не раждат постоянно , собственика дарява всяко едно с достатъчна любов и грижи...и сьответно никой не се е оплакал , няма и проблем!Защо да не си увеличи и породите и да се разрасне още повече !
Публикувано: 28 February 2008 - 02:26 PM
Насочен е към всички нас , които сме загрижени , че все пак може нещо да се направи . Пьк ако даже само и един човек се откаже да даде и 50 лв за куче от такьв "развьдник" с писането по форумите , това все пак е нещо!
Публикувано: 28 February 2008 - 02:42 PM
включвам се по средата на спор /или диалог/, който за съжаление не мога да прочета целия, просто нямам достатъчно време в момента, въпреки, че и на мен ми е болна тема и бих искала да се включа /както винаги в такива теми/.
Не бях влизала около седмица, имам проблеми с нет-а, искаше ми се да прочета всичките изпуснати страници, но след поста за загубата на любимата Айра не можах да продължа. След мъката и болката, които бликнаха в душата ми просто зоомагазините и марките храни, големината на гребените, прическите и продължителността на разходката ми се видяха някак далечно безсмислени. Загледах се в очите на моята кокерка и когато допуснах, че и тя ще си отиде един ден мъката стана още по-голяма.
Вени, плача заедно с теб, мила. Мъката няма да си отиде, знам, защото моята също не си отива.
Хора, просто си обичайте животните, те го заслужават. И се молете един ден съдбата да даде възмездие и на добри и на лошите хора. На тези, които се борят за правдата и доброто на всички животни и на тези, които са останали бездушни и мислят само за пари. Вярвайте, че справедливост ще има, защото иначе сме загубени.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 28 February 2008 - 04:19 PM
samotnata, добре ни дошла, да се надявам, че сега по дълго ще останеш тук! ;)
Публикувано: 28 February 2008 - 06:22 PM
idol ike , го е казала:
Цитат
Публикувано: 28 February 2008 - 06:57 PM
Цитат
Целта на всичко написано тук по този повод е такава, стремежът ни е такъв, стига да има хора, които четейки постовете ни, разбират за какво се борим. А пък аз пак си мечтая за Зоо полиция!
Биляна, толкова време те нямаше! Липсваш ми, момиче! Убедена съм, че ти е мъчно за Айра! И аз все още преживявам загубата й и отвреме навреме влизам в галерията й и си поплаквам, прегръщам силно Рудо и го стискам до сърцето си, защото и мен ме терзае мисълта, че някой ден ( надявам се далечен ) ще се наложи да се сбогувам и с него. Целувки на Сара :wub:!
Публикувано: 28 February 2008 - 10:00 PM
аз скоро може да се сдобия със пекинез...но ще видим,няма да казвам нищо повече за да не възкликне bushkata: пак ли :huh: или някой друг..."не отново" и тем подобни :)
Много поздрави!
Публикувано: 28 February 2008 - 10:07 PM
Цитат
Много поздрави!
Аз ще поизчакам и ще кажа много по-лоши неща, мога да чакам, аз съм лош, лош човек.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 29 February 2008 - 12:50 PM
Отидохме днес на разходка до училището и едно малко детенце(4-5 годишно) като видя Рея,хвана една пръчка и започна да вика 'марш бе,марш бе...' ,а баба му седи до него и го гледа,без даже да му направи забележка... :angry: .
После тъкмо се прибираме и пред блока се събрали майки с деца.Рея естествено отиде при тях,защото много обича децата.И знаете ли какво-майките освен,че не дават на децата да пипнат кучето( "понеже е мръсно"),ми се скараха,че съм си пуснала кучето...
а малките сополанковци само хвърлят боклуци по земята и пипат какви ли не гадости,пък кучето ми било мръсно.
И накрая се чудете защо децата имат такова отношение към животните,защо ги бият и мъчат :huh: .Тъпите им родители толкова са ги научили.ама дано им се върне някога на всички,ДАНО !!!

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 29 February 2008 - 01:30 PM
Публикувано: 29 February 2008 - 02:44 PM
Публикувано: 29 February 2008 - 02:59 PM
А за отношението на другите,така наречените "нормални" към кучетата - НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО :angry:! Ограничеността в мозъците и емоционалността няма край! И най-жалкото е, че в добрите детски души се насаждат отрицателни чувства към животните и после им се чудят, защо като пораснат са груби, безпардонни и жестоки. Аз също държа моя "ЗВЯР" винаги на каишка. Пускам го само, когато се убедя, че сме сами. Имам случка, при която един дангалак изпадна в истерия, а нашия като надуши страха му, започна да го обикаля в кръг, ръмжейки и препускайки бясно и ... беше ужас. После се чудих как и колко да се извинявам :o!

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +